Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

füldugó a bukó alá :D vagy meghagyni a két leömlőt :D
Az a halláskárosodás max.
Vagy tőböl exhaust off :D:D
Meg a hegeszt-on vagy a bilincses-on is.
Jó a bolt-on is.
csak egy slip on dob nem eleg ?
Na olyan nem lesz...............de valami biztos fejet kéne vennem............illetve lelopnom az ötletet.
Lehet elkezdem összerakni a saját rendszert.
Mccoi ha jól emlékszem...ez a drága, de sukár...
Ápropó a scottoiler mellett mellik az a másik olajtó a házikendácsok mellett.
Elfelejtettem a nevét.
Ez a hornet listájára hajaz.....annak kell ilyen kevésre húzni...
És a service manual is úgy tudja
Én is úgy tudom 100 Nm.
Minek?
Mármint a rendszer?
A 2db-nak ott ugy értelmeztem hogy 2 dobosak elirtam bocs de nekem egy dobós kipufogó rendszer kell
Ezt nem tom melyik gépé de a gyár könyv 100-at ír.
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy Suzuki sv650 re szeretnék rendszert venni és hogy hol találnék?
A sportmotoron van de 2 db-ak nekem pedig egy kell!
Aki tud segiteni az irjón

Üdv:Sly
Én 98-ra szoktam húzni, de tegnap direkt megnéztem és csodálkoztam is.
Nem irányít teljesen oda. Szóval kiválasztod a K4-et, majd sv650, speedomter. És úgy írja, hogy K3-K4. Vannak cikkszámok is.

Remélem segítettem.
Szerintem semmi:
Néz meg.
Pedig annak fel kéne mennie akkor is ha a régebbi vagy későbbi típusra való.....ha nem megy rá akkor inkább másik típusé... ...vagy gyári hibás és amennyire tudom ebből nincs utángyártott..
Ez az elsőé...a hátsót 100-ra kell...
K4 volt a modelválltás.Ezüst váz volt addig.Utána K5-ösök már fekete vázasok ott volt valamikor a vátoztatás.K4-esnél már szétszedhető.
Fene tudja.
Gyári szervízmanuálon ki kell keresni a cikkszámnak megfelelőt.
mi a külömbség a k3 és a k4-es tipus között? ha jol tudom a k4-es tipust 2004-től gyártják, az enyém az 2003 októberi, lehet hogy rosszul tudtam és a mocim k4-es? mi a külömbség a k3-k4 jeladó motorja között?
Hát a K4-ig más kell mint utána.Valszeg nem jó az évjárat.
Én azt a félmilit felfúrnám oszt hajrá.
Bár ha van rá mód és visszavinni.
szereztem egy 34983-21E00-000 cikkszámú jeladó rotort a sv650n k3-as mociba, de nem passzol bele, a tengelyre amire rá kellene húzni nem megy rá, kb fél milliméterrel szűkebb a furat. az eredeti nincs már meg ezért nem tudom összehasonlitani. most vagy a jeladó szerkezet tengelye nem a gyári, vagy a jelado rotor, esetleg van valakinek adatai ezek méretéről?