Na olyan nem lesz...............de valami biztos fejet kéne vennem............illetve lelopnom az ötletet.
Lehet elkezdem összerakni a saját rendszert.
Szeretném megkérdezni hogy Suzuki sv650 re szeretnék rendszert venni és hogy hol találnék?
A sportmotoron van de 2 db-ak nekem pedig egy kell!
Aki tud segiteni az irjón
Pedig annak fel kéne mennie akkor is ha a régebbi vagy későbbi típusra való.....ha nem megy rá akkor inkább másik típusé... ...vagy gyári hibás és amennyire tudom ebből nincs utángyártott..
K4 volt a modelválltás.Ezüst váz volt addig.Utána K5-ösök már fekete vázasok ott volt valamikor a vátoztatás.K4-esnél már szétszedhető.
Fene tudja.
Gyári szervízmanuálon ki kell keresni a cikkszámnak megfelelőt.
mi a külömbség a k3 és a k4-es tipus között? ha jol tudom a k4-es tipust 2004-től gyártják, az enyém az 2003 októberi, lehet hogy rosszul tudtam és a mocim k4-es? mi a külömbség a k3-k4 jeladó motorja között?
szereztem egy 34983-21E00-000 cikkszámú jeladó rotort a sv650n k3-as mociba, de nem passzol bele, a tengelyre amire rá kellene húzni nem megy rá, kb fél milliméterrel szűkebb a furat. az eredeti nincs már meg ezért nem tudom összehasonlitani. most vagy a jeladó szerkezet tengelye nem a gyári, vagy a jelado rotor, esetleg van valakinek adatai ezek méretéről?
Lehet elkezdem összerakni a saját rendszert.
Elfelejtettem a nevét.
Mármint a rendszer?
Szeretném megkérdezni hogy Suzuki sv650 re szeretnék rendszert venni és hogy hol találnék?
A sportmotoron van de 2 db-ak nekem pedig egy kell!
Aki tud segiteni az irjón
Üdv:Sly
Remélem segítettem.
Néz meg.
Fene tudja.
Gyári szervízmanuálon ki kell keresni a cikkszámnak megfelelőt.
Én azt a félmilit felfúrnám oszt hajrá.
Bár ha van rá mód és visszavinni.