Szal zajlik az élet.
A 3 hetes kéményrő kifelejtik a tetős.
Mindenki lapít mint szar fűben.
A kémény meg áll és jön a fagy.Tető szétszedve,állványozva vakolásra készen állunk és még mindíg csak hazudoznak hogy holafenében a kifizetett fedlap.
Majd öcsi kipréseli hogy pest közelében hol van ilyen.Gödre elszalad és elhozza.
Nem ők küldik.
Ez a kis magyar posvány politikamentesen.
Én is úgy gondolom, hogy visszakapom csak nekem az sem mindegy, hogy mikor.....na meg a már eltelefonált és autózott lé.... ......,de tegnap a pótkocsim vizsgájánál sem jártam túl jól, de az már csak vicc..... ....átmegy a vizsgasoron, megvan semmi gond, de ahogy állnak ki vele egy helyben fordul meg és a világítás kábel beakadt a konténerbe és elszakadt amitől persze rögtön elment a világítás amit észrevett a még ott álló biztos és mondja, hogy ho-hó!....nincs világítás nincs vizsga.....nem mintha elmentem volna világítás nélkül, de nem én szakítottam el. ...így oszt el boltba gyorsba kábelért(8 rugó plusz benya mert elég messze kaptam) és így lett vizsga.... ...ezen már csak röhögtem utána...mert amíg anitával kábelért rohangáltunk mielőtt bezár a bázis addig nem röhögtem...
Vissza fogod kapni a zsét....
Ha a bolt okoskodna,esetleg pendítsd meg nekik egy NAV ellenőrzés lehetőségét,leltárral kombinálva.........uabból az alkatrészből nem lehet 1-el többet eladni,mivel ez egyértelmű adócsalásként szerepelne a NAV jegyzőkönyvben......
Jártam már hasonlóan többször is,többet számláztak mint amit elhoztam és fizetésnél nem vettem észre,mindíg visszakaptam a zsét...
Aláírtál papírt amit adnak a fizetéstől mert ha nem elmész a bankodba megkifogásolod. Leellenőrzik a kereskedőnél ez kb 2-3 hét utánna a kártyás vagy a bank cég meg visszautalja neked a kifogásolt összeget.
J, de sms nem jött azonnal, hogy elutasítva ezért tartogattam is a papírt pár napig mert ha jön sms akkor az megmarad, azt nem szoktam törölni..., de mivel nem vonták le a lét így azt hittem annyiban is maradt a dolog...
Késve?...itt nem ez volt a gond.....boltban fizetek kártyával, de a termináljuk lefagyott vagy mi és ezért nem jött össze, ki is nyomtatott egy elutasítva papírt...erre automatából kivettem lét és kifizettem kp.-ban az árut és mivel 1-2 napra rá semmi gond nem volt a cetlit is eldobtam, ez 3 hete volt 13.-án.....erre tegnap este jön sms, hogy levonták a lét......és ennek a folyamatát írtam le, elismerik, hogy nem jogos, de mégsem adják most vissza a lét...majd ha lekönyvelték ami bizonytalan idő múlva lesz....
A motorozzon a segítség topicba írtam, hogy jártam tegnap...a francba...nem akarom ide is bemásolni, de nem j9ött jól... ...igaz az ilyesmi soha sem jön jól....
Hát hogy ott mi volt.
Ja végülis volt.
Még 4-5 év és le is lapozza öcsi a padlót.
7:40-re mentünk már volt ott vagy 200 ember.............mire nyitott már parkoló sem volt még a környező részeken sem.
Mint a varjak a zsömlére.KB úgy csaptak le bármire.
Szerencsétlen ott dolgozókat azért sajnálom.Fasza karácsony lesz nekik.Nuku meló és a végére még kidolgozzák a belüket is a sok idióta hiéna miatt.
Bazz...........az nem..................a kémény ja...............ma pl hiénáztunk a bricostore-ban.
Te hogy ott mennyi ember volt.
Ömlöttek mintha ingyen adnák a cuccot.
Mint régen a METRO-ban.Sorban kellett állni hogy egyáltalán bejussunk.Gyakorlatilag mint a hangyák mindent vittek.
A 3 hetes kéményrő kifelejtik a tetős.
Mindenki lapít mint szar fűben.
A kémény meg áll és jön a fagy.Tető szétszedve,állványozva vakolásra készen állunk és még mindíg csak hazudoznak hogy holafenében a kifizetett fedlap.
Majd öcsi kipréseli hogy pest közelében hol van ilyen.Gödre elszalad és elhozza.
Nem ők küldik.
Ez a kis magyar posvány politikamentesen.
Ha a bolt okoskodna,esetleg pendítsd meg nekik egy NAV ellenőrzés lehetőségét,leltárral kombinálva.........uabból az alkatrészből nem lehet 1-el többet eladni,mivel ez egyértelmű adócsalásként szerepelne a NAV jegyzőkönyvben......
Jártam már hasonlóan többször is,többet számláztak mint amit elhoztam és fizetésnél nem vettem észre,mindíg visszakaptam a zsét...
Én utalás vagy KP-ban játszom.
Nincs is céges kártyám.
Sose fizetek kéccer.
Inkább nem vagy késve.
Ja végülis volt.
Még 4-5 év és le is lapozza öcsi a padlót.
7:40-re mentünk már volt ott vagy 200 ember.............mire nyitott már parkoló sem volt még a környező részeken sem.
Mint a varjak a zsömlére.KB úgy csaptak le bármire.
Szerencsétlen ott dolgozókat azért sajnálom.Fasza karácsony lesz nekik.Nuku meló és a végére még kidolgozzák a belüket is a sok idióta hiéna miatt.
Meg 1000/nm-ért padlólapot.
Te hogy ott mennyi ember volt.
Ömlöttek mintha ingyen adnák a cuccot.
Mint régen a METRO-ban.Sorban kellett állni hogy egyáltalán bejussunk.Gyakorlatilag mint a hangyák mindent vittek.