Lehet az lesz, majd még meglátom. De ahogy írtad te is, a spray kényelmesebb. Jövő hétvégén megyek haza, remélem lesz még lehetőségem egyet kerülni a téli puceválás előtt :)
Miért fröcskölnéd szanaszét?
Én be szoktam dugni egy kartonlapot a lánc és a kerék közé és ennyi.
Megpörgetni (beindítani, menni vele, stb) szerintem nem kell.
Vagy ha nagyon akarod, akkor tedd, és utána motorpucolás :-).
Egyébként semmit nem fog szétcseszni, ha ténylegesen lánctisztító. Csak ronda lesz a felni meg a hátsó idom.
Ha jól emlékszem, akkor nemrég volt itt téma, de akkor elfelejtettem lementeni. A lánc tisztítását motoron mivel érdemes elvégezni? Gondolok itt arra, hogy nem akarom kinyírni a gumi alkatrészeket, miközben szanaszét fröcskölöm a lánctisztító spray-t...
Köszi!
Sv 650-hez van eladó dupla dobos komplett gyári rendszerem majdnem új állapotban 1000 km-t volt fent a motoron. 2 db dob, összekötőcsövek, könyök, rendszámtáblatartó, bilincsek, csavarok, hangtompítók, utaslábtartó távtartó, felszerelési útmutatóval, papírokkal, e számmal. Összesen 48 alkatrész. Ha esetleg valakit érdekel. Érdeklődni: 06703884170
Na most hülyét kérdezek, de még soha nem figyeltem. A tankon a Suzuki jel az egy matrica amite fújva van a lakk mint a régebbi Suzuki íráson, vagy egy embléma és domború vagyis fényezés után kell felnyomni? Gondolom érthető miért kérdem
Nem sikerült összerakni, az üvegek mintha pár centivel kisebbek lennének... ...holnap hívom a szagszervízt és ha nem akarják ők összerakni visszavisszük....remélem visszaveszik ezt a szart..
liqui moly ezt néztem ki, ez annyira nem vészes árban. Kettő ilyennel már kényelmesen letakarítom...
Mindet fröcskölöd.............nem tesz trönkre semmit.
Én be szoktam dugni egy kartonlapot a lánc és a kerék közé és ennyi.
Megpörgetni (beindítani, menni vele, stb) szerintem nem kell.
Vagy ha nagyon akarod, akkor tedd, és utána motorpucolás :-).
Egyébként semmit nem fog szétcseszni, ha ténylegesen lánctisztító. Csak ronda lesz a felni meg a hátsó idom.
Ha jól emlékszem, akkor nemrég volt itt téma, de akkor elfelejtettem lementeni. A lánc tisztítását motoron mivel érdemes elvégezni? Gondolok itt arra, hogy nem akarom kinyírni a gumi alkatrészeket, miközben szanaszét fröcskölöm a lánctisztító spray-t...
Köszi!
Egy 2002-es évjáratú SV-van,
ezüst színű, Valaki meg tudná mondani a színkódját?
Egy "undertail" idom került rá, amit szeretnék színre fújatni
Előre is köszönöm a válaszokat
Sv 650-hez van eladó dupla dobos komplett gyári rendszerem majdnem új állapotban 1000 km-t volt fent a motoron. 2 db dob, összekötőcsövek, könyök, rendszámtáblatartó, bilincsek, csavarok, hangtompítók, utaslábtartó távtartó, felszerelési útmutatóval, papírokkal, e számmal. Összesen 48 alkatrész. Ha esetleg valakit érdekel. Érdeklődni: 06703884170