Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tied? ezen van a 2 hexagonal?
Hopp mit találtam ma Svájcban
csak arra lennék kíváncsi hol csináltatta illetve a dobok márkájára semmi többre.(nem érdekel ki ő, mi a tel száma csak ezekre vagyok kíváncsi amiket írtam )
Illetve nem, üres az adatlapja, így főleg nem adom meg az engedélye nélkül.
Gondolom látni fogja és ha akar jelentkezik.....nézd végig az adatlapokat és megtalálod...
nevét meg tudnád írni ? azt megköszönném
celeb vagy én megmondtam
Besz.....k.................

Ezek csináltak Motoros burgert.

Imáim meghallgatásra találtak.

Mehetek a mekdöncibe motorral.
ilyen fejedelmi zabálásban rég volt részem
nagyon köszi
...gondolom a mai napotok ráment a romeltakaritásra
A tulajt szerintem ismerem...itt írt pár hsz-al ezelőtt...
http://youtu.be/cLtxylJzqTg
Hali
Ki tudja ezen milyen márkájú Hexagonal dobok vannak illetve nem ismeri vki a tulaját ?
Hello. Valakinek esetleg GoPro Hero 2? 70.000 az ára amiből lehet kicsit alkudni. Keveset használtam, még több mint fél év garancia van rá.
Én 20 milist néztem ki.

Ilyet e.
1,5deci?...nem tudom...
Ápropó az SV féktartálya KB mekkora lehet?

Néztem fém bilit ami elég jól néz ki és illik a new design-ba.
Füstjelek,tükrök,jelzőtűz,madzagra kötött pohár?
Nem használok ilyesmit......semmiféle "közösségi" oldal vagy hasonlók...csak két fórum oszt annyi....na meg a telefon és mail...
lehet veled msn?
Alapjáratgond?...talán meg lehet oldani, illetve biztosan, de talán nem kerül sokba ha elég némi állítgatás illetve pucolás.
KB 15-20 perc a led forrasztása.Szétszedéssel fél óra.Ha ki kell szedni az idomok mögül akkor egy-másfél óra ki-be szét-össze.
na ez engem is rohadtul érdekelne!
haver megkékítette az övét, nem rossz, azt mondta sokat szívott vele a haverja, elég sziszifuszi babramunka ellehet vele teketóriázni

...más

akkor az alapjáratgondom marad az én gondom?
Jegkek smd a divat.
Akkor meg hiába cserélem ki fehér ledre hogy fehérebben világítson, ha ígyis fehér led van benne. Vagy tévedek? Számlap sárgítja be ennyire?
sajnálom hogy (ezt is) ki kellett hagynom, úgy látszik ez az év erről szól de legalább Ti jól szórakoztatok