én sem feltétlenül az itt lévőkre gondoltam,hanem a közeledben élőkre,akik esetleg használnak ilyet.
De zárjuk már le azt a témát.Én kezdtem le is zárom.....
Semmire nem céloztam .......az öved alatt meg még nem érdekelsz... ...általánosságban írtam mert így gondolom....a múlt pedig azért múlt mert elmúlt.... ....amúgy el is felejtettem, kihagy az emlékezetem, miért volt valami?
A nyíllal jelzett csésze.Erre tekered a sapkát.A,mit ha megnézel két részen tömít.
Az egyik az alján rugóval és gumiperemmel magát a hűtőt.A másik a felső részén belül a jelzett peremet azért hogy ott is legyen egy tér ahol víz van.
Ugyanis oda a kiegyenlítőből megy anyag.
Ha túl nagy a nyomás a rugó nyit a tér felé és a csövecskén megy a kiegyenlítőbe a felesleg.
De a felső perem akkor is tömít.
Valszeg mikor feküdt a hűtősapkán a gép elnyomódott de a sapkával együtt.
Így mivel nem bántottam tette a dolgát és tömített.
Most meg mivel levettem és a tömítőgyűrű a sapkában el tud forogni nem oda került vissza.
És csöpögött.
Hát eléggé.
Tojás nem segített volna.
A csésze felső pereme volt gáz.Szerintem a kupak tömítőgallérjával együtt ment el.Míg le nem vettem tömített de utána máshova került a deformálódott rész és rögtön eresztett.
Az alsó része simán tartotta a nyomást de a kiegyenlítőtartály mindag leeresztettett.
Síkbacsiszoltam azóta nem folyik.Próba majd ha meglesz a fék és a kormány.
Nekem van szerencsém napi szinten együtt motorozni olyanokkal akiket a barátaimnak mondhatok.De valóban a haverság és a barátságot nem keverem össze...De a haverok között is vannak közelebbi és egyéb haver kategória ahogyan Te is mondod.
Sziasztok.
A 2003 után gyártott gépeken változtak valamit az ülések?
2004-es SV-re szeretnék ülést venni, viszont nem tudom hogy 2003-tól bármelyik évjáratról jó lenne-e nekem az ülés?
Bár ott tartanánk már !
Dozertúra,Dozer nélkül, az olyan mint a hózentróger, tróger nélkül?
A multkori dozerturát is kihagyta.
De zárjuk már le azt a témát.Én kezdtem le is zárom.....
és kurvára tudom, h az itt lévők jelentős részének nincs szüksége légszűrőolajra.Tehát az ajánlat nem nekik szólt....
A nyíllal jelzett csésze.Erre tekered a sapkát.A,mit ha megnézel két részen tömít.
Az egyik az alján rugóval és gumiperemmel magát a hűtőt.A másik a felső részén belül a jelzett peremet azért hogy ott is legyen egy tér ahol víz van.
Ugyanis oda a kiegyenlítőből megy anyag.
Ha túl nagy a nyomás a rugó nyit a tér felé és a csövecskén megy a kiegyenlítőbe a felesleg.
De a felső perem akkor is tömít.
Valszeg mikor feküdt a hűtősapkán a gép elnyomódott de a sapkával együtt.
Így mivel nem bántottam tette a dolgát és tömített.
Most meg mivel levettem és a tömítőgyűrű a sapkában el tud forogni nem oda került vissza.
És csöpögött.
Hát eléggé.
Tojás nem segített volna.
A csésze felső pereme volt gáz.Szerintem a kupak tömítőgallérjával együtt ment el.Míg le nem vettem tömített de utána máshova került a deformálódott rész és rögtön eresztett.
Az alsó része simán tartotta a nyomást de a kiegyenlítőtartály mindag leeresztettett.
Síkbacsiszoltam azóta nem folyik.Próba majd ha meglesz a fék és a kormány.
Most már nem fosok annyira a kanyaroktól.
Sv650 K2 üléshuzatot kaphatok vhol .vagy esélytelen ? Menjek el kárpitoshoz?
A 2003 után gyártott gépeken változtak valamit az ülések?
2004-es SV-re szeretnék ülést venni, viszont nem tudom hogy 2003-tól bármelyik évjáratról jó lenne-e nekem az ülés?