Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint hogy melyik suzuki-é jó bele, ránézésre mind egyforma, még a robogóké is
Én is megpróbálkozom a javítással holnap, ha nem megy jön a bontott gyári. Venti lapátja törött csak el, biztos kompatibilis valamelyik lapáttal de ki tud erre választ adni...

Nekem nem kell.Vanegy halom másik fenn de azok inkább duplája.

Keress itthon..............bár én futnék egy kört az eredetivel hátha javítható.
Enyém az volt bár még vissza kell vinnem.Ereszt a kupak mentén.
Ezeket az olcsó kínai szarokat nem szabad megvenni, hiába 40-50E ft környékén van és új, inkább ennyiért egy bontott. Iszonyat gagyik
Ha öhlins cuccost teszek a Divibe akkor nekem is lesz csík a gumi szélén? Vagy a csík az csak sima optikai tunning?
Tényleg undormány az a kormány!
Jobban jársz azzal amit Zoli mondott... Mert arra olyat vehetsz ami tényleg kézre áll!
Hát............felőlem..............de ez irdatlan randa.
De az LSL kit csak egy kicsivel magasabb mint a videón látható, nem? Mert a videón lévőt lehet fel-le állítani. Félek ha veszek egy ilyen LSL-t hogy nem lesz jó.
Bár a vám még 7-8 rugó.
neki van új 40-ért venti szerintem nem rossz képről.
Igazából mindegyikőtök eltalálta Jut eszembe, ha valakinek van egy 1000-es hűtője motorral, kéretik szólni
Jelentem nem túl tetszetős.Az LSL kitje vagy az angol ebay-es villahíd profibb és jóval olcsóbb megoldás ezresre.

És ahogy láttam nagyon felesleges volt neki ennyit költeni futóműre mert nemigen kanyarodik.
Sziasztok mindenki! Ráakadtam erre a videóra és láttam hogy az SV-n állítható magasságú kormány van, ami nagyon tetszik rajta. Találtam nagy nehezen a neten valami angol nyelvű oldalon 320 Euróért.......esetleg hol tudnék könnyebben beszerezni ilyet?
Itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?v...

Mellékelek egy képet ami az E-bayon találtam LSL kormányt, de azt nem teljesen értem hogy mi értelme van? Mert ha jól látom az nem állítható. Lehet hogy a gyári kormányhoz képest magasabb 1 centivel?
Válaszokat kösz előre is!
megvan
Eladó lesz, vagy magadnak hozod be ?
Bakker de élaes a szemed...................Q8 olajos karton?
lidl-ös szatyor hoppáhoppá
Na jó akkor a műanyagpohár?
nyitott szemmel járok
Csak nem a sztaniolpapírra?......miket észre nem veszel?...
hááát nem éppen!
A rántotthúsra gondolsz?
hát te mindent összekukázol?
Annyit tudok, hogy nem itthon került rá a rendszer hanem németországban.....és ugye nem csináltatta hanem ezt így lehet kapni.....