Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy SV-ért a dunántúlról békésbe menni... Mintha olyan ritka motor lenne.
pedig a jó kis szerpentinek az alföldön csavarok megjöttek már ?
Francot.............életemben nem mentem annyira unalmasban mint arra.
csinálsz arra egy karikát fék nélkül ?
Hát Békéscsaba útbaesik.
hát szerintem is, oké hogy redbaron meg szépen kifényezve de 1M egy k5ösért ami ráadásul szürkevázas Békéscsabán van egy kék teli idomos 650ért, olasz papíros. Elég patikának tűnik még a 13k km is hihetőnek mutatja magát ha meg lesz még 1 hét múlva hétfőn akkor arra járunk megnézzük. De ha van valaki Békéscsabához közel és unatkozik, motorozna egyet, meg nézhetné nekem moto-market-nél van a motor
Az a baj amikor valamelyik dióda megy el a feszültségszabályozóban(ezt ki tudod mérni multiméterrel, dióda állásban szervizkönyv alapján), mert akkor váltóáram is kerül az akksira. Amúgy meg jó értéket mérsz feszültségre, de az akksit kinyírja. Nekem ez volt a karbis SV-nél. Utángyártott feszültségszabályozó került bele.
Azok betegek.
Ma elmentünk sv nézőbe Pécsre, látunk 4db ot abbol 1 650, k5ös és 1m fölött kértek érte :(
Amekkora tömb a blokk mindent kívülre rakta.
Meglepően könnyen hozzá lehet férni szinte mindenhez...
Ja.............mint egy vonat böszme motorral.
Megnéztem ma közelebbről a kollégám Rocket III-át...igen állat jószág...
Még bármi lehet, vettem lottót

Komolyra fordítva, azért még kutatok lehetőségek után.
váltópedált esetleg próbáld meg frpetitöl (motoralkatrész.eu)
motoremelö meg a motoremelo.hu-n (azaz tölem )
Pedig de.

Én inkább ebay-eznék.

De ha van píz rogyásig.
Adok esélyt neki, hátna nem olyan vészesen drága.
Osamu bácsi árul ilyet a bótjaiban.
Köszi, Igen ott találtam.

Esetleg kis hazánkon belül lehet valahol fellelni még?
Ebay.Tuti hely.
Sziasztok!

Tud valaki tippet, honnan lehet beszerezni váltópedált?

Köszi előre is.
14,5V -nál ne igen legyen több az a lényeg
Alapból elmegy a töltés, rosszabb ha ehelyett sokat nő a töltés mert az szépen megsütögeti a CDI-t ami nem egy kellemes dolog... ...viszont 13 rugó körül lehet utángyártottat kapni ami jobb mint a gyári...
Köszi, majd méregetem. Gondolom a service manualban le van írva, hogy miket kellene mérnem. Milyen gondokat tud okozni, ha elromlik a fesszab?
Köszi.

Nekem is.Egyezik.