Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak tunnám hogy pakolom fel a bort.
"Szolgálati közlemény"
Sanyi + család , Zoli , Viktor (gss)
A hétvégi nálunk tartandó meghívásos kerti sütögetős , beszélgetős napot vasárnapra (13-14h-től) tűzném ki. Jó időt ígérnek az időjósok.
Az időpont rugalmasan változtatható !
Előtte akár motorozhattok is .
Annyuk kínját.

Hitegetnek 3 hete.

Motor össze lett lapátolva.

Le kéne húzni a telók csavarjait és mehetene a menet próbára de itt állok fékek nélkül.
Biztos csak csavarog valahol
Hála az égnek az enyém még tartja az árát.

Bár szerintem a ványadt valaga senkinek nem fog kelleni.

A rohadt x-bike meg csak hiteget.

Itt az utolsó hétvége és még állítólag jön a csavar de nemigen akar 3 hét alatt ideérni.

És most mikor már vettem kormányt meg átlakítottam a bowdeneket találtam emberi árban bontott gyári kormányt.
Lassan szerintem az FZ6 árai is lemennek erre a szintre.. 100 eladó van.. nem lehet könnyű árában eladni a mai világban
Ja, több mint 40 eladó van
De nem is azok az olcsók illetve azok csak azért mert már az újabbakból is lehet fillérekért kapni....ha az újabbaknak lenne ára azok is drágák lennének...
A Töki féle karbisból?
nemigen.

Inkább csak simán 12 évesek,olaszból hozza boldog-boldogtalan mert ott rogyásig van belőle.

Oszt a sokaság lenyomja az árat.
Érthető....ezekből fogyott rengeteg hitelre anno újonnan és 2-3 évesen használtan...és most szabadulnának tőlük..
most a 99-2003 közöttieket néztem csak
Mondjuk Kata azért irreális áron árulja magát.
Azért az is durva hogy az első generációs 650-s SV árai nem haladják meg, sőt akár alul is múlják az azonos évjáratú GS500-akét. Ki érti ezt?
Ha kicsit vártam volna a GS eladásával, 1 az 1be cserélhetem volna rendes SV-re
Hova mennek még az 1000-es SV-k árai? Hihetetlen...
A 650 nehezen melegedik, ez nem baj.....
Tegnap megjött a gyújtáskapcs, és azt beszerelve eltűnt az FI hibajelzés is, pöcc röff. Ma szaladoztam vele egy kicsit(60 km), de 80 fok fölé nem akart menni a víz. Ez annak tudható be, hogy hideg van, vagy ennyire jó a hűtése? Milyen hőmérséklet alatt nem érdemes menni vele, hány fokig kell melegednie hogy "csapatásra készen álljon"?
tökéletes, igen! én is köszi :)
hát Én azt, h E betüs-e vagy sem nemtudom, de mig használtam le is szartam :D
Szia!
Igen, tegnap felraktam a motorra. Jól néz ki, és jól szól
Majd készítek képeket és felrakom a profilomba. Neked jólesz a dob?
Köszönöm szépen az üzletet.
Sziasztok!
Kakucson utcai 650-es SVkkel milyen időket szoktatok menni?
az tényleg nem rossz :)
én se nagyon érek rá mostanában amugy....
Meglepően jól fogyasztott!
Egy kis itthoni városi mászkálás (kb 50km) + eljutni Bajáig (ott tankoltunk először) = 5.3 l / 100km
Utána a kanyargósabb részeken 170 km mentünk a következő tankolásig, az 4.11 l /100km -re jött ki. Eléggé meglepődtem.
miért, mennyit eszik a vasad?
100on 100?
Igen, Szegeden lakok. Mondanám, hogy fussunk össze, de szerintem ebben a hónapban már nem futja benzinre :( (hétvégén voltunk a Mecsekben kicsit szerpentinezni )