"Szolgálati közlemény"
Sanyi + család , Zoli , Viktor (gss)
A hétvégi nálunk tartandó meghívásos kerti sütögetős , beszélgetős napot vasárnapra (13-14h-től) tűzném ki. Jó időt ígérnek az időjósok.
Az időpont rugalmasan változtatható !
Előtte akár motorozhattok is .
De nem is azok az olcsók illetve azok csak azért mert már az újabbakból is lehet fillérekért kapni....ha az újabbaknak lenne ára azok is drágák lennének...
Tegnap megjött a gyújtáskapcs, és azt beszerelve eltűnt az FI hibajelzés is, pöcc röff. Ma szaladoztam vele egy kicsit(60 km), de 80 fok fölé nem akart menni a víz. Ez annak tudható be, hogy hideg van, vagy ennyire jó a hűtése? Milyen hőmérséklet alatt nem érdemes menni vele, hány fokig kell melegednie hogy "csapatásra készen álljon"?
Szia!
Igen, tegnap felraktam a motorra. Jól néz ki, és jól szól
Majd készítek képeket és felrakom a profilomba. Neked jólesz a dob?
Köszönöm szépen az üzletet.
Meglepően jól fogyasztott!
Egy kis itthoni városi mászkálás (kb 50km) + eljutni Bajáig (ott tankoltunk először) = 5.3 l / 100km
Utána a kanyargósabb részeken 170 km mentünk a következő tankolásig, az 4.11 l /100km -re jött ki. Eléggé meglepődtem.
Igen, Szegeden lakok. Mondanám, hogy fussunk össze, de szerintem ebben a hónapban már nem futja benzinre :( (hétvégén voltunk a Mecsekben kicsit szerpentinezni )
Sanyi + család , Zoli , Viktor (gss)
A hétvégi nálunk tartandó meghívásos kerti sütögetős , beszélgetős napot vasárnapra (13-14h-től) tűzném ki. Jó időt ígérnek az időjósok.
Az időpont rugalmasan változtatható !
Előtte akár motorozhattok is .
Hitegetnek 3 hete.
Motor össze lett lapátolva.
Le kéne húzni a telók csavarjait és mehetene a menet próbára de itt állok fékek nélkül.
Bár szerintem a ványadt valaga senkinek nem fog kelleni.
A rohadt x-bike meg csak hiteget.
Itt az utolsó hétvége és még állítólag jön a csavar de nemigen akar 3 hét alatt ideérni.
És most mikor már vettem kormányt meg átlakítottam a bowdeneket találtam emberi árban bontott gyári kormányt.
nemigen.
Inkább csak simán 12 évesek,olaszból hozza boldog-boldogtalan mert ott rogyásig van belőle.
Oszt a sokaság lenyomja az árat.
Igen, tegnap felraktam a motorra. Jól néz ki, és jól szól
Majd készítek képeket és felrakom a profilomba. Neked jólesz a dob?
Köszönöm szépen az üzletet.
Kakucson utcai 650-es SVkkel milyen időket szoktatok menni?
én se nagyon érek rá mostanában amugy....
Egy kis itthoni városi mászkálás (kb 50km) + eljutni Bajáig (ott tankoltunk először) = 5.3 l / 100km
Utána a kanyargósabb részeken 170 km mentünk a következő tankolásig, az 4.11 l /100km -re jött ki. Eléggé meglepődtem.
100on 100?