......a barátság az egy olyan dolog ami igen szoros kapcsolatot jelent szerintem....itt haveri viszonyban vagyunk ami persze nyilván jelent segítséget is és közös élményeket, de ha bajom van akkor mondjuk hajnal kettőkor kit hívhatok fel, hogy jöjjön azonnal segíteni?....
hát ja, vannak ilyen tévképzeteim, hogy akit innen ismerek és személyesen is találkoztunk már párszor azt valamennyire a barátomnak tartom és szívesen segítek neki.
Mi van, csak nem volt ezzel kapcsolatban valami tévképzeted? .....egy másik topicban egyszer kitört a gyalázat egy ilyen kijelentés miatt.....,de ha jobban belegondolunk kik barátok itt az igazi értelembe véve?....inkább haverok vagyunk kivel jobb kivel távolságtartóbb viszonyban......viszont jó haverok remélem.. .........oszt persze vannak olyanok akikkel semmilyen viszonyban sem vagyunk....ennek kinyilatkoztatásának lehettünk tanúi, de nem nagy meglepetésre...
valójában pont ilyet keresek:-)
levelezési címem elküldöm email ben. Rendben?
deblacika@gmail.com
ide küldj lécci,mert nem tudom a címed
a többit megbeszéljük itt!
Köszönöm mégegyszer!
Sziasztok!
Keresek kulturát kinézetű kipufogó bilincset, amivel odaszoríthatom a dobot a csőre! 57 mm a cső, sv650s-en van a dob.
milyet ajánlanátok, esetleg van e valakinek ilyesmi?
Előre is köszi!
levelezési címem elküldöm email ben. Rendben?
deblacika@gmail.com
ide küldj lécci,mert nem tudom a címed
a többit megbeszéljük itt!
Köszönöm mégegyszer!
Eladó kitűnő állapotú M-es AGV K3 Evil bukósisak, kb 5ször használt,karcmentes,sérülésmentes! A bolti ára: 34.900, 24.000 forintért adom.Csere is érdekel csak kiváló állapotú márkás cross csizmára 43-as méretben.
Email:richard.horv@gmail.com
linklink
Ha kell írd meg hova küldjem és borítékban küldöm.
Köszi szépen!
Nekem van egy feleslegesem, megkeresem majd, és küldök képet róla.
SV650-nél használtam én is.
fél üveg K&N légszűrő tisztító + olaj együtt:
2.000huf
Keresek kulturát kinézetű kipufogó bilincset, amivel odaszoríthatom a dobot a csőre! 57 mm a cső, sv650s-en van a dob.
milyet ajánlanátok, esetleg van e valakinek ilyesmi?
Előre is köszi!
" Légy a végletekig kifinomult, egészen a formátlanságig!
Légy a végletekig titokzatos, egészen a némaságig!
Ezáltal kézbe veheted ellenfeled sorsát. "