Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKK!
te szeged, ugye?
meghallgatnám a kidörgődet!
Szép motor egyébként, ha gondolod majd gurulhatunk egyet valamikor, nem laksz messze :)
Szerintem vegyél hozzá teljes rendszert, mert akkor nem kell vágni a gyárit. Az egyben van az egész, ha jól tudom, de persze te biztos tudod :)
jaja, szoktam nézegetni
haver faterja azt mondta, olyan mintha villanymotor lenne az sv-m be
hát ilyen a gyári kipufogó
nem bánom hogy meglesz majd a gyári kipufogóm, mert egyszerűen csak visszadobom majd műszakira. ezért lehet hasznos.
gondolkozom ezen a martin-on, így nem sokat kell bajlódni vele, ha minden megvan hozzá, csak rá kell dobni és kész :)
Nem volt gyári dobom előtte, már így vettem, viszont van egy ismerősömnek gyári kipuffos sv-je. Hát ég és föld. Annak olyan varrógép hangja van, ennek meg igazi erőgép hangja van :) (persze mindjárt írják, hogy a rendes sv az igazi erőgép :D :D)
Videó most hirtelen nincs, meg igazából az nem is adja úgy vissza. Én a legjobban azt szeretem amikor motorféknél visszadurrog :) Olvastam már hogy olyankor tán lángol is kisebbeket, de én még nem láttam (nyilván mert mögöttem van :D)

youtube-on találsz videókat amúgy a különböző dobokról
helyen
Akkor ne is keresd!
igazából ez műszaki vizsgára fontos, már ha legal helyes vizsgáztatsz.
azt nem tudom, hogy igazoltatáskor kereshetik-e.....
egyébként ha már neked ilyen dobod van, milyen a hangja?
esetleg videó formájában tudnál feltenni róla anyagot működés közben?
Ezt az E betűt hol kell keresni, nekem is ilyen dobom van, de nem nagyon találok rajta.
Köszi!
nem rossz-nem rossz
ez "E" betűs?
hY
GYÁRI dobból azt e belső vékony csövet nem lehet vhogy kioperálni?
Ő az!
szia, kipufogó ráment, jól áll, elégedett vagy?
na OK, de hát egy nyamvadt fényképet csak tudsz csinálni róla....
telefonnal vagy mittomén,,,,,szmena nyóc......
most így ki veszi meg?

én is, a hómaróval...abból is van 1hengeres, majd rászúrok vmi józsimura rencert, h jobban harapjon, ha beszúrok a hónak féktávon...
Ugyan...............ez pont motorolós idő.

Hétvégén tekerek is egy kört.
hoppáá...reggel mikor eldőltem, még sütött a nap....aztán délután Narniában ébredtem
45e az ára
Hello! Szinte Uj Martin dob semmiféle sérüléssel! Képem sajnos nincs róla, de hibátlan gyönyörü hanggal! 200km-es kb
Olyan "immobiliser/tiltás" esetleg lehet benne hogyha kitépik az egész gyújtáskapcsot akkor számítógépesen letilt benne valami?
Egy kis okoskodás Ha netalántán valakinek szüksége lenne a mérföldes mutatásra, akkor ODO képernyőn nyomva tart pár másodpercig a jobb oldali gomb, és már váltott is.
Még a feltételezés is sértő, hogy ezt figyelmen kívül hagytam.
Egyébként viccet félretéve próbálgattam azzal is hogy neme zárlatos vagy vmi, de "off" állásban az önindító sem teker, így annak a hibáját kizártam.
Hallottam hogy tölt.
Gyújtáskapcs csokiját előbányászva 2 vezetéket összezártam (színekre már nem emlékszem) és úgy lett benne gyújtás. Abban bízok, hogy "nem elég" neki ennyi és holnap a gyári gyújtáskapccsal működni fog.
Mennyiért adnád? Képet tudsz feltenni róla?
eladó a csirke:link
ha tudtok rá vkit küldjétek
Vészleállító a kormányon.
Benzinpumpát hallod,hogy feltölt, amikor a gyújtást ráadod?

Hogyan adtál rá gyújtást?