Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőt, nyáron a sok felvágott és most elfűtött fának a hamuját is gyöjsds,ha nem tudod hol hasznosítani,láttam hírdetést,hogy kertészek vásárolnának fahamut,növények szeretik
Ezt az adagot cseszhetem már bennevan...............kiválogatni meg háttt őőőőőőőőőőőőő............

De ezután ügyelek.Lesz még olajcsere 3 ótó ............(na jó 2 meg a kóreai) és a motor.
SZiasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy kellene olajat önteni a motorba mert nem éri el a minimum jelzést 10w40 es olaj van benne motul de ez már elfogyott de viszont van 10w 50 es ugyanebből a fajtából amit a gsxr be öntöttem de abból maradt. önthetek rá ebből a fajtából? köszi!
Zoli ha lesz fáradt olajad én elviszem,házhoz megyek érte.Arra kérlek hogy csak olaj legyen benne semmi más"fékolaj,fagyálló NEE"
Lehet az lesz fűrészporral keverve.
van egy eladó power commander 3 usb-m sv 1000-hez, vagy amibe bele lehet rakni.

féláron:35-ért
mostanság én is odaadom ismerösnek, gyorsítonak a kazánba
Jobbára csak látszat a dolog.

Én kötöttem egy szerződést egy céggel hogy a használt hullámkartont elviszik ingyen.Havonta.

Lebesztak két bazinagy vas konténerkukát.

3-4 év után szó szerint könyörögni kellett hogy a kukákat vigyék a f..ba mert foglalják a helyet.
pedig kötelességük lenne,lusta disznók

nálunk átveszik,a kutas mondta,hogy havi X ezret fizetnek a hordó elviteléért mennyiségtől függetlenül,szóval ha teli van vagy csak félig, akkor is annyi a "megsemmisítés"
Már késő.
Ne tegyél semmit az olajhoz és úgy elmegy bár ha nem sok más van benne akkor is elviszi...
Morcosan nézne a következő alkalommal.

Na majd megvárom a legközelebbi önkormányzatos gyüjtést.Addig elvan a lomosban.

Szépen gyűlik a kocsikból meg a motorokból.
ööö azt már nem tudom...bár ha nem mondjuk meg?...
Van ebbe a két 20-as kannában fékfolyomány és asszem használt fagyállós trutyi is.
Úggyis?
Nálam.....egy srác elviszi újra hasznosításra...
Bassz........ma akartam finomhangolni a távolkeleti csodát...............de esik és a fene görnyed alatta.

Motor meg szétdobva várja a megváltást.Ehhh..............

Más.

Hol a jóbánatba lehet 40 liter használt olajat és egyébb veszélyes trutyit leadni?

Kutas mind elhajtott a vérbe.
Ez most szerintem nem játszik...egy rövidebb kora délután talán vagy vasárnap....
Erre gondútam

Szombat Gut idő.
Nem tudom, ha jó idő lesz jönnek javíttatni ha meg nem akkor én sem biztos, hogy szeretnék szétázni....,de majd meglátjuk, nem zárkózom el...
Thé sándor egy Liberális gurulás szombaton ? terveztek valamit?
Szerintem is légtelenítés lesz. Gondolom azért jelez a szintjelző, mert jól összenyomod a levegőt ahogy megpumpálod, a szint meg jól lecsökken olyankor.
Zoli mondja jól, "majd" 600ért vettem.
Holnap megyek oda
Kakasd
Persze,minden ajánlatot meghalgatok

mail: f.norbo89@gmail.com