sőt, nyáron a sok felvágott és most elfűtött fának a hamuját is gyöjsds,ha nem tudod hol hasznosítani,láttam hírdetést,hogy kertészek vásárolnának fahamut,növények szeretik
SZiasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy kellene olajat önteni a motorba mert nem éri el a minimum jelzést 10w40 es olaj van benne motul de ez már elfogyott de viszont van 10w 50 es ugyanebből a fajtából amit a gsxr be öntöttem de abból maradt. önthetek rá ebből a fajtából? köszi!
nálunk átveszik,a kutas mondta,hogy havi X ezret fizetnek a hordó elviteléért mennyiségtől függetlenül,szóval ha teli van vagy csak félig, akkor is annyi a "megsemmisítés"
Szerintem is légtelenítés lesz. Gondolom azért jelez a szintjelző, mert jól összenyomod a levegőt ahogy megpumpálod, a szint meg jól lecsökken olyankor.
De ezután ügyelek.Lesz még olajcsere 3 ótó ............(na jó 2 meg a kóreai) és a motor.
féláron:35-ért
Én kötöttem egy szerződést egy céggel hogy a használt hullámkartont elviszik ingyen.Havonta.
Lebesztak két bazinagy vas konténerkukát.
3-4 év után szó szerint könyörögni kellett hogy a kukákat vigyék a f..ba mert foglalják a helyet.
nálunk átveszik,a kutas mondta,hogy havi X ezret fizetnek a hordó elviteléért mennyiségtől függetlenül,szóval ha teli van vagy csak félig, akkor is annyi a "megsemmisítés"
Na majd megvárom a legközelebbi önkormányzatos gyüjtést.Addig elvan a lomosban.
Szépen gyűlik a kocsikból meg a motorokból.
Úggyis?
Motor meg szétdobva várja a megváltást.Ehhh..............
Más.
Hol a jóbánatba lehet 40 liter használt olajat és egyébb veszélyes trutyit leadni?
Kutas mind elhajtott a vérbe.
Szombat Gut idő.
mail: f.norbo89@gmail.com