Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A dob leszereléséhez hanyas kulcsok kellenek? Még nincs itthon, holnap megyünk érte és nem akarom vinni az egész szerszámkészletet.
kb 1 hónapja volt valaki, aki írt ide a fórumra, hogy vállal mindenféle csomagtartó kivitelezést, linkelt is képeket az eddig általa csináltakról.
keress vissza. De ahogy emlékszem azokra a képekre, kísértetiesen hasonlít azokra, amit linkeltél.
Sziasztok!
Esetleg valakit érdekel ?
Találtam egy ilyent-e!

link
Jaaaa, én kérek elnézést!
Szemmértékre mint Leonardo.
Köszi! Egyelőre nem nagyon találtam, de 40k-t nem is szeretnék kiadni pár kiló hajlított csőért. Van Neked valami rajzod esetleg, ami alapján csináltad?
Nics.de a hepco&becker tipusspecifikus darabjarol lett koppintva.az egy atombiztos darah.jo meg az swmotexh ilyen fajzata is.az eleg csinoska.Mindketto meregdraga.
Van kesztyűm, ott nem fázok
Köszi megnézem, bár a ruházkodásom eléggé monoton lenne ha mindennap ugyanabban a farmerban lennék a melóhelyemen:)
De azért körbenézek!
Gyári rendszámtartót lecserélném valami pofásabbra, szerintetek hol nézelődjek?
Srácok! Valami topcase doboz megoldáson agyalok... Zoli, jól emlékszem, Neked már nincs meg a tartód, ugye? Valami hasonló atombiztos megoldás kellene. Melyiket javasolnátok?
...meg egy markolatfütést,böven megéri az árát(kb 15)
ált csak az fikázza aki még nem próbálta
Vegyél motoros farmert a darázsgarázsban
Háj evribodri!

Valakinek van megbízgató és jó helye ahol érdemes motoros ruházatot nézni?Kéne nekem valami térdvédő vagy valami gatya, hogy a mostani hidegekben a térdeimet megvédjem..elég rossz volt ma is bejönni a Hungárián, eléggé átfagytam, de kocsiba nem vagyok hajlandó ülni mert ott meg megöl az ideg a forgalom miatt:)
...és a harmadik 20 perc után ha valahol meglátok egy tűrhető minőségű hosszú csavarhúzót,megveszem (ha nem aranyáron van)
Üdv. Valakit esetleg nem érdekel egy SV 650 dupla dobos kipufogórendszer. Szinte új.

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Thx
Nagyfaternak van egy félméteres szárral az sztem megteszi
Évente 2x ha kell ilyen hosszú szar.
Amilyen trehány vagyok addig pont 2x hagyom el.
Namost ilyenkor gyön a vasárnap reggeli zarándoklat a 3-4 barkácsba.
Délelőtt nem végzek.
Ami szívás mert a zarándoklat helyett olgozhatnák is a problemen és végezhetnék.
Ergo toldok és 20 perc alatt megoldom kényelmetlenül.
sóher? lusta!

nem véletlen értünk mi szót! :-)
Kiskrova.Bizonyos dolgokban sóher vok.
kiskrovaszárakat toldozgattál? :-)
vagy elvágtál egy csavarhúzót és közéje pöttyöztél 90 centi betonvasat?
Szerinted?
mondjuk én emiatt kaptam egy retúrjegyet az OBI-ba.
mert normál hosszúságú csillagcsavarhúzó nem éri el.
persze lehet kiskrova szárakat toldozgatni, a végébe meg bit-et rakni... így csináltam, de kényelmetlen.