Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia milyen géped van 650 vagy 1000 milyen telót szeretnél bele nekem k4 1000 é van benne radial fekekkel 320 as tarcsaval meg finomra kell hangolni most lett betéve 1 hónapja telokat hol veszed hozzá?
Helló!

Én is belekezdtem az első futómű átalakításába(egyenlőre beszerzésébe). Télen el leszek vele.
Holnap elvileg mehetek érte.
2.2,2.3 es helyett 3.1 es van benne,
kértem,hogy erős legyen..
Lényeg,hogy jól és hamar megcsinálták.
Hát remélem annyira nem vastag lesz mert a kormánynak azé hajlania kell.Nem kéne kanyarban a bowdennek kitánmasztania.
Viszont nem olcsó.15 rugesz lesz az ujragyártott 3 bowden.
Transporter...
Olyan vastag bowdent tett bele,mint az után gyártott teflonnal együtt..
Jól beolajoztam..ilyen jó még sosem volt a kuplungom ..
pedig már párat elfogyasztott a masina
Magyarcsanádi a srác. Egész pontosan pesttől 210km :)
Személy szerint Neki közelebb lenne akit én mondtam, mert az a srác Pilisvörösvári és az ott van pesttől 19km-re, akit pedig Te közel 170 :)
Én Őt tudom javasolni, ha esetleg földrajzilag előnyösebb :
Tóth Péter
Megkaptam.
Zoli!
Ment neked egy email.
Q..va bowdenek............jó drágák lesznek.
SV650es-be milyen indexrelé van? 3 lábú?
Ez jó lenne bele szerintetek?
Előre is köszi!
Szerintem igen, teljesen jól bírja a cucc. Annyi hogy, amit Ő ad a htsó doboz alá mint platnit, az nem épp a legjobb.. mert valami vékonyka kis lemezből van, de eléggé maszek. Nekem 250-ig jól tartja a dobozomat :)
Én két oldaldobozt vettem Tőle, a Givi V46-osom mellé. Hát mivel árban is van 40-50-60.000Ft külömbség a 2 doboz között így valamivel "gyengébb kategória", mmint ezt "masszivitás" alatt értem, de teljesen megfelel. Igaz a srác azt mondta hogy 10 kilóig lehet terhelni, de volt már benne több/jóval több is és bírta a kiképzést :)
Köszi szépen, megkeresem! Látom Te elég szépen felszerelted a vasat! Jól bírja a cucc? A dobozokat is nála vetted?
Csáó !

Az itteni nevére nem emlékszem hogy mi volt, de hogyha van Facebúkkod, akkor ott rá tudsz keresni. Én is Nála csináltattam az enyéjeimet.
Oldaldobozkonzol: 20.000Ft/pár
Hátsó dobozkonzol: 15.000Ft
Dobozok 12 v. 13.000Ft/db ár

Schláth Péternek hívják. 30/9610855
Igen gyári. Köszi!
Komplett le kell venni a leömlőre csatlakozó részt.
Talán12-13-14-15 körüli villás a bilincsekre .eg a hővédőre.
Ha gyári.
De szerintem ha van szerszámkészlet az jó lehet.
650es
T4?
Az az xx?
nekem most csináltak a renoban udvarban a t4 es hez kuplung bowdent! Jól megcsinálták,meg is vártam 10 perc volt! már dobtam is ki belőle az 1 órája vásárolt bárdis szart!
Gixxeren nem menő.............arra D211 köll.
miért cseréled,nem tapad eléggé?
(nekem is ez van asszem 18ért vettem használtan)
Hatotvenes vagy ezres?
na
peter.tothpal@facebook.com