nekem kotyog,és a legutolsó álláspont szerint valamennyi kottyanás engedélyezett.Azt hiszem ezt úszó-ágyas tárcsának hívják és párszor kiveséztük ezt a témát is
volt.varosban muris.vagy nem megy csak recegteted ha racsavarod rugasszeruen megindul.es hamar felkenodsz egy csomagtartora.bar ehhez kellett egy aluhenger,delta kuplung es a kipuff is egy nagy fordulatu s6pro volt.sima sport finomabb de gyari 50esen nem nagyon erzodik.
Lábtartofetisiszák jelentkezését várom.Egyenlőre kész a béta teszt verzió 1. példánya 2 hátra 3 fel verzió.Holnap szerintem meglesz a 2. példány lehetne tesztelni.Kb 1-1,5 óra elkészítése és még nagyon elnagyolt.Ha a méret stimmel finomra köszörülöm és mehet porfesteni.Ha megfelel.
Az olajat 3ezrenként ajánlja cserélni,a szűrőt 6ezrenként,de minden yamaha szerviz máshogy tudja (hívtam vagy 5öt) ez a szép ebben.
Gumi:
Nekem a TZRen volt egy Pirelli Sport Demon nevű gumma,azt imádtam,nyáron tapadt és tök jól lehetett érezni mikor csusszan (soha nem csúsztam meg vele,ellentétben ezzel a pilot foslival ami az r-en van gyárilag),szal azt szerettem.És a TZR is 125kg volt...szal kb R súlyú.De Gergő vett rá valami Heidenaut ő azt is dicsérte.Pálya slickkel vezettem,azzal egy álom volt.
de utána
Hülye vagy?
tönkre vágja a szemed
holnap megyek nézni egy Laser-t
ez a daemon rémlett, ez van fent most.Akkor a csávó cserélte?!
tehát ha tényleg 3ezer után cserélte, akkor elvileg jót tett vele.
most járunk cserénél, milyet vegyek bele?
Gumi:
Nekem a TZRen volt egy Pirelli Sport Demon nevű gumma,azt imádtam,nyáron tapadt és tök jól lehetett érezni mikor csusszan (soha nem csúsztam meg vele,ellentétben ezzel a pilot foslival ami az r-en van gyárilag),szal azt szerettem.És a TZR is 125kg volt...szal kb R súlyú.De Gergő vett rá valami Heidenaut ő azt is dicsérte.Pálya slickkel vezettem,azzal egy álom volt.
mondjuk úgyis ott derül ki mikor egy kézzel meg combbal tartod a mocid egyensúlyát és fohászkodsz, h míg alátolod, kitartson az izomerő