Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lábtartófétisiszta vagyok. Lefelé előre nem lehet?
nekem kotyog,és a legutolsó álláspont szerint valamennyi kottyanás engedélyezett.Azt hiszem ezt úszó-ágyas tárcsának hívják és párszor kiveséztük ezt a témát is
de az Rnek sok mindenét lehet fikázni,a BLOKKját nem
Kva jó az R BODISsal csak nekem hosszú távon baxxa a fülem a sportkipuff
reméljük az R-ből is mást csinál a bódis rendszer, mert most

de utána
nem,nem eri meg.bar ha van penzed.
A TZRből egy teljesen új gépet csinált megéri a sportrendszer ilyen kis vackokra
volt.varosban muris.vagy nem megy csak recegteted ha racsavarod rugasszeruen megindul.es hamar felkenodsz egy csomagtartora.bar ehhez kellett egy aluhenger,delta kuplung es a kipuff is egy nagy fordulatu s6pro volt.sima sport finomabb de gyari 50esen nem nagyon erzodik.
Laser kipufogót :)
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hülye vagy?

tönkre vágja a szemed
neked volt sr-en sportpuff ? volt valami haszna ? :)
holnap megyek nézni egy Laser-t
pedig látszik rajta
Kép alapján nekem is fura lenne toligálni azt a szart.
raktam be neki képet
Ha jobban megfigyeled a gixxert azon látsz a hátsó ülésen egy szalagot amit ha megfogsz ott kell huzibálni.
Lábtartofetisiszák jelentkezését várom.Egyenlőre kész a béta teszt verzió 1. példánya 2 hátra 3 fel verzió.Holnap szerintem meglesz a 2. példány lehetne tesztelni.Kb 1-1,5 óra elkészítése és még nagyon elnagyolt.Ha a méret stimmel finomra köszörülöm és mehet porfesteni.Ha megfelel.
Nem tudom, nekem a yamaha rakott bele valami félszintetikus Shellt....de nézd meg mit ír a gépkönyv,ha lehet akkor fullszintet.

ez a daemon rémlett, ez van fent most.Akkor a csávó cserélte?!

tehát ha tényleg 3ezer után cserélte, akkor elvileg jót tett vele.

most járunk cserénél, milyet vegyek bele?
látod?
Az olajat 3ezrenként ajánlja cserélni,a szűrőt 6ezrenként,de minden yamaha szerviz máshogy tudja (hívtam vagy 5öt) ez a szép ebben.

Gumi:

Nekem a TZRen volt egy Pirelli Sport Demon nevű gumma,azt imádtam,nyáron tapadt és tök jól lehetett érezni mikor csusszan (soha nem csúsztam meg vele,ellentétben ezzel a pilot foslival ami az r-en van gyárilag),szal azt szerettem.És a TZR is 125kg volt...szal kb R súlyú.De Gergő vett rá valami Heidenaut ő azt is dicsérte.Pálya slickkel vezettem,azzal egy álom volt.
de van rajta.Kis bőrcsík a hátsó ülésen.Ne akard megmondani mennyi 2*2
Gran Turismo 5 (PS3)
tökös gyerek vagy, te is meg tudnád simán csinálni

mondjuk úgyis ott derül ki mikor egy kézzel meg combbal tartod a mocid egyensúlyát és fohászkodsz, h míg alátolod, kitartson az izomerő
Köszi a választ, de én még nem veszek semmilyet, mert még nincs sv-m