Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

földtől?
3 cm elég vagy lejjebb akarsz menni?
Kíváncsian várom az eredményt.
Pedig valamennyire fog hátra menni.A vázhoz rögzítő részen.Próbálok egy süllyesztet de nem igen szeretném vékonyítani az anyagot.
Majd hétvégén tesztelem.
Az is jó. Csak hátrafelé ne menjen. Van rá lehetőség hogy kapjak egy "demo" darabot?
No ha így jó akkor kicsinosítom és elviszem a szintereshez.
A Dangeros 15000-est próbálhatom ? NEM!
Láttatlanban is jó?
Nem akarsz próbálni?
Akkor majd a csavarokkal bővített szett érdekelne!
Passz mennyiért szinterezik.Meg még szerzek hozzá csavatokat rozsdamentest és a váltórúdhoz a husszú anya is belekerül kemény 30 forintba.
Nem tudok árat mondjok egy ezres/pár.
Engem érdekelne, csak mondj egy árat!
Pont úgy volt de esztétikusabb ha nem ilyen paralel alakú.Erősségen nem változtat.A dangeredek jobban ki vannak könnyítve pedig alu a cucc azoknál.
nem látom a fotón jól, hogy útban van-e a váz, én minenesetre így vágnám:
Egyenlőre próbálni kéne hogy megfelel e.Utána még alakítok rajta hogy tetszetősebb legyen.Majd elvinném szintereztetni.
Lefelé mehet akár a földig,előre nem nagyon.Pár milit még talán de ott vannak a csavarfejek amik a vázhoz rögzítik.
Nem sok értelme van és ott a váz.Azon azér nem alakítanék.
6 mm acéllemez.Meglepően ellenálló.A 230-as flexel estem neki de annak is kellett Kb 3 perc míg átvágta.A lábtartó vékonyabb anyagból van.Ha az birja ez sosem adja meg magát.
egyébként vicceltem, de a derékszögű beugró rész nekem nem tetszik (még ha le is van kerekítve, ok), én ott is inkább szögben mentem volna...
volt erről szó régebben is ,asszem pont a gixer topicba hogy mozog a tárcsa,és hogy lehet neki
nekem másfeles kilincsalumíniumnak tűnik, szóval ha Zoli kiállja az ugratókat, nemtom mi lesz
A NASAt állítólag most egész más dolog foglalkoztatja
már a NASA is érdeklődik, szóval jó lehet a cucc
mien vastag ez az anyag?
z
Erről van szó Zoli!

Hogyémennyi a pár?