szia !
nekem gyári üléspúp van rajta és 2 db kis pöcköt kellett a kapaszkodó helyére felcsavarozni. sokáig úgy használtam . viszont hátsó emelőre egyedül nem tudta feltenni mert féltem nem tudom megtartani , így kivettem a 2 kicsi pöcköt és feltettem a kapaszkodót most csukott szemmel is felteszem emelőre. jelenleg is így van és most már annyira megszokta a szemem, hogy a barátomét, akinek nincs fent a kapaszkodó csak az üléspúp már rondának találom.
Leveheted a kapaszkodót, csak azt ne felejtsd el, hogy a hátsó ülést abba akasztod bele. Tehát ha az a kis bütyök nincs, akkor igencsak lötyögős lesz a hátsó ülés... Bár ha jól tudom üléspúp mellé szoktak adni olyan kis bizbaszt amit oda kell felcsavarozni.
Dehogynem szagoltam már nem is egyszer, de az nem azt jelenti hogy már mindent tudok róla. Ezt akartam csak megkérdezni, de elmondanátok akkor hogy milyen hülyeséget írtam?
nekem gyári üléspúp van rajta és 2 db kis pöcköt kellett a kapaszkodó helyére felcsavarozni. sokáig úgy használtam . viszont hátsó emelőre egyedül nem tudta feltenni mert féltem nem tudom megtartani