Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia !
nekem gyári üléspúp van rajta és 2 db kis pöcköt kellett a kapaszkodó helyére felcsavarozni. sokáig úgy használtam . viszont hátsó emelőre egyedül nem tudta feltenni mert féltem nem tudom megtartani , így kivettem a 2 kicsi pöcköt és feltettem a kapaszkodót most csukott szemmel is felteszem emelőre. jelenleg is így van és most már annyira megszokta a szemem, hogy a barátomét, akinek nincs fent a kapaszkodó csak az üléspúp már rondának találom.
Lehet.Digó neve volt.
pfúú de repedtfazék hangja van, viszont alapjáraton elég durva
Nem Gianelli?
Leveheted a kapaszkodót, csak azt ne felejtsd el, hogy a hátsó ülést abba akasztod bele. Tehát ha az a kis bütyök nincs, akkor igencsak lötyögős lesz a hátsó ülés... Bár ha jól tudom üléspúp mellé szoktak adni olyan kis bizbaszt amit oda kell felcsavarozni.
Leovince.
hát igazából érdekelne a történet, mondjuk olyan... 50esért a 2-t... meg persze kivéve csak akkor érdekel ha nem Akrapovic-ról van szó :D
Ezen sincs kapaszkodó. De a hangja rohadt jó http://youtu.be/7I749iTCxPE
Én ezzel fordítva vagyok. A design-ért fel kell áldozni a funkciót
Amíg van egy csepp kőolaj addig max a fűnyíró lesz itt elektromos...
Vagy a BNR
ja hát üléspúppal kombinálva érdekes...De néha a funkció miatt fel kell áldozni a design-t:):D
Lesz az csak senki se fogja venni mert lesz 600 Ft literje Minden elektromos lesz, akkor meg az áram árát viszik fel.
Nekik a komornyik tólja ki.
Már sok olyan sv-t láttam hogy üléspúp van rajta meg nincs az a kapaszkodó. Ezért kérdeztem.
most nézem, 17 vagy.Addigra nem lesz benzin,ne aggódj
Háát... pár év
Benyakútig nemnyúltam a kapaszkodóhoz.
Elég keserve toszigálni csak kormánnyal.Ha lenne ilyened tunnád.És az utas is kapaszkodik bele rendesen.
akkor még igen messze vagy az SVtől,nem?
ha leveszed a kapaszkodót,akkor borzasztóan megszívatod magad mikor majd tolni kell:)(mármint nem benyakútig,hanem úgy általában bárhova)
Nincs még semmilyen jogsim. Áprilisban kezdem kocsira.
Dehogynem szagoltam már nem is egyszer, de az nem azt jelenti hogy már mindent tudok róla. Ezt akartam csak megkérdezni, de elmondanátok akkor hogy milyen hülyeséget írtam?
de A-s jogsid csak van,nem?Na ott is kellett tolni a vasat.