Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A két vasdarab nem is látszik.Szinterezve meg még esztétikus is.Sőt meg lehet oldani átlapolva is hogy az eredeti szélesség legyen meg.
Valamelyik gixxeré egy az egyben stimmel és magasabb.Mörfi kollégának ez volt fenn a gépén.
Funkció és esztétika! (De minden megoldás érdekel) Csak nincs kedvem két vasdarabért kiadnom 15000.- pénzt! Eddig ennyiért találtam!
Reszemrol igen. Melyik verziora szavazol?
Összehozzuk a dolgot itt a nagy téli állásban?
Nekem is ugyanez a tervem. Megoldasok:
- masik labtarto (sportlabtarto/versenylabtarto)
- keresni egy olyan motorrlol alithato kiegeszitot (pl. GSX-R1000 K7-K8 gyari konzol), amelynek a lyuk-tavja stimmel (en nem talaltam ilyet)
- egyedi megoldas kell (en ezt fogom csinalni)

egyedi megoldas:
1. Vas-lapbol: paraszt megoldas, de gyors, olcso, egyszeru es lehet varialni
2. Mart aluminium: estetikailag is megfelelo, de ehhez mar rendelkezni kell kesz koncepcioval

En a GSX-R-en nagyjabol bejatszottam, hogy hova is kellene essen a labtartom, uh. lehet, hogy egybol egy mart aluminiummal fogok probalkozni.

A valto eseteben gyakorta kell hosszabb mozgatorud. Ez egy jol felszerelt csavarboltnak nem akadaly, egy esztergalyosnak sem.
Váltó simán talán a rudat kell meghosszabbítani fék meg a lábtartóra megy fel így sima liba.
Egy kis segítséget szeretnék kérni!

A lábtartómat szeretném megemelni egy picit (3-5 cm) Egy közdarab kellene, tud valaki valamit? és a váltó valamint a fék megoldható így?
nem sokallom, egyáltalán, nem arról van szó :D
csak azthittem h a sportdoboktól akar megválni occó pézé
sokallod a párért a 20ast?
mindkettő csúszásnyomos, de gyári így van időm kivárni amikor a sportdobokkal itthon gond lesz....most 30 a pár.......
tsanyi, te mennyiért válnál meg az 1 pár dobtól? éés milyenek azok?
650-es dobom van.
Itt fent van.

Csóróság van.
a pártól?......na az olcsó...
Kérdés mi a nagyon olcsó.
Én egy 20e-ért megválnék tőle.
nekem van egy pár, de nagyon olcsón nem adnám oda.....
Superzone!
tegnap is olvasható volt olyan hirdetés hogy a gyári dobot pluszban odaadja. próba szerencse.
Szerintem bongeszd at az elado SV-ket, amelyiken tetszetos sportdob van, hivd fel, hogy eladja-e rola a dobot....en is igy vettem anno....uj ar toredekeert.
vagy lehet hogy Te nem arra gondoltál amiről én beszélek....meglehet
mert az ezresen "bolt-on" dobok vannak a 650-en meg "slip-on" dob
Nem.Az tartja a külsőt.Egy pár van belőle.Polírozva de a két tartó nincs rajta.El voltak hajolva és megszabadultam tőlük.Itt még az egyik van polírozva.
meg Zoli32... most nézem hogy Neked meg Z3nak is teljesen más a gyári dobotok... az enyémet csavar tartja... mindkét végét... de ahogy nézem, a tieiteknél nem így van...
kellene..de nyílván 1 pár kellene :d