Nekem is ugyanez a tervem. Megoldasok:
- masik labtarto (sportlabtarto/versenylabtarto)
- keresni egy olyan motorrlol alithato kiegeszitot (pl. GSX-R1000 K7-K8 gyari konzol), amelynek a lyuk-tavja stimmel (en nem talaltam ilyet)
- egyedi megoldas kell (en ezt fogom csinalni)
egyedi megoldas:
1. Vas-lapbol: paraszt megoldas, de gyors, olcso, egyszeru es lehet varialni
2. Mart aluminium: estetikailag is megfelelo, de ehhez mar rendelkezni kell kesz koncepcioval
En a GSX-R-en nagyjabol bejatszottam, hogy hova is kellene essen a labtartom, uh. lehet, hogy egybol egy mart aluminiummal fogok probalkozni.
A valto eseteben gyakorta kell hosszabb mozgatorud. Ez egy jol felszerelt csavarboltnak nem akadaly, egy esztergalyosnak sem.
Szerintem bongeszd at az elado SV-ket, amelyiken tetszetos sportdob van, hivd fel, hogy eladja-e rola a dobot....en is igy vettem anno....uj ar toredekeert.
Nem.Az tartja a külsőt.Egy pár van belőle.Polírozva de a két tartó nincs rajta.El voltak hajolva és megszabadultam tőlük.Itt még az egyik van polírozva.
meg Zoli32... most nézem hogy Neked meg Z3nak is teljesen más a gyári dobotok... az enyémet csavar tartja... mindkét végét... de ahogy nézem, a tieiteknél nem így van...
- masik labtarto (sportlabtarto/versenylabtarto)
- keresni egy olyan motorrlol alithato kiegeszitot (pl. GSX-R1000 K7-K8 gyari konzol), amelynek a lyuk-tavja stimmel (en nem talaltam ilyet)
- egyedi megoldas kell (en ezt fogom csinalni)
egyedi megoldas:
1. Vas-lapbol: paraszt megoldas, de gyors, olcso, egyszeru es lehet varialni
2. Mart aluminium: estetikailag is megfelelo, de ehhez mar rendelkezni kell kesz koncepcioval
En a GSX-R-en nagyjabol bejatszottam, hogy hova is kellene essen a labtartom, uh. lehet, hogy egybol egy mart aluminiummal fogok probalkozni.
A valto eseteben gyakorta kell hosszabb mozgatorud. Ez egy jol felszerelt csavarboltnak nem akadaly, egy esztergalyosnak sem.
A lábtartómat szeretném megemelni egy picit (3-5 cm) Egy közdarab kellene, tud valaki valamit? és a váltó valamint a fék megoldható így?
csak azthittem h a sportdoboktól akar megválni occó pézé
Itt fent van.
Csóróság van.
Én egy 20e-ért megválnék tőle.