melyik az a cég amelyik kiállít nekem bíróság számára bélyegzővel, aláírással ellátott igazolást arról h mennyibe került anno egy motorosruha, amit lehet már nem is forgalmaznak?
Vazz tényleg, most nézem hogy 1000-ese van. Akkor szereld le a csöveket, vidd ki egy mezőre, dugjál beléjük 1-1 rúd dinamitot és szedd a lábad. Tuti kibelezi!
Érdeklődni szeretnék azután hogy az SV-nek ki lehet e belezni-e a kipufogóját ?! mert már többektől azt hallottam hogy nem... csak gondoltam megkérdezem, hátha Ti jobban benne vagytok ebben a témában
nem nagyon gondolkodott, megtette azt helyette a tömény, viszont ugyanolyan kannában volt a lopott fagyálló mint a vízüveg... ...és ez még 86 táján történt...
Helló. Megkaptam a leveled. De ennyiért nem érdekel a motor. Nem akarlak elszomorítani de messze nem ér ennyit a motorod. Viszont tudom, h NEKED sokkal többet ér még ennél is! 8E km-es 2007-es nagy Banditot kerek 1 millióért vettem. Inkább tartsd meg vagy vidd magaddal külföldre
akkor nem ártana egy szinkron sem.....keress a környéken szerelőt és nézesd meg...nem hiszem, hogy valaki ennyire levette volna, inkább állítani kéne a gépen...
Kell hozzá min. 1 üveg sör, egy szalcsi, meg talán némi szerszám...
Érdeklődni szeretnék azután hogy az SV-nek ki lehet e belezni-e a kipufogóját ?! mert már többektől azt hallottam hogy nem... csak gondoltam megkérdezem, hátha Ti jobban benne vagytok ebben a témában