Hát Madi sztem szedd le a fenébe azt a kipuffot nem kell rá.Hülyeség csak a kormány találta ki hogy legyen rajta,azért hogy ne derüljön fény az 51es szektorra!
(Amúgy én a helyedbe a féket is kikötném-leszedném-oda adnám Zolinak,felesleges súly a gépen )
Na, akkor meg le kell adni! Megszabadulsz a problémától és még pénzt is adnak érte! Vagy aluhegesztős ember kell, csak valószínűleg az sem 5 ezerért hegeszti meg.
Igen, azt nem mondtam, hogy a gyári állapot marad. De végső megoldásnak jó, és olcsó is. Vagy ha van ismerős, aki tud rozsdamentest hegeszteni, akkor egész normálisan visszaállítható a régi állapot.
Flexbe inox korong, lecsiszolod a visszahajtás peremét, máris kihúzható a dob belseje. Kibelezed, vagy amit akarsz, a palást végét bevagdosod flexxel, hogy vissza tudd hajtani gyűrődés nélkül, a belső részből levágsz annyit, hogy visszaférjen, és be tudd hajtogatni a palástot. Ezzel kész is!
Pedig jó az.
Felváltva.Hol ülsz hol állsz.
Amúgy keress egy üzletet és szegezd nekik a kérdést.Ha berik fehér rohamoszis szegezd a superzone-nak.Egy emailt megér.
Akkor nem leszel még túl öreg, mikor kikerülsz! Lehet, hogy megúsznád felfüggesztettel.
Kérdezd meg, hol vették, vagy a forgalmazót keresd meg, ha van Mo.-i.
Őőőőő a külső felületnek nem esnék neki.Azon van az E-jel.Gyári homológ.Mindenfaszom gyári számmal együtt.
Amúgy én nem palástnak nézem hanem maga a ház.Belül meg válaszfalak vannak.
végülis akkor az amire Te gondolsz az akkor én ugy gondolom hogy a palást nem ? tehát gondolom akkor ha azt a réteget lezúzod valahogy...akkor meglesz maga a csupasz dob.. és akkor azzal lehet valamit munkálkodni, és ha az kész, akkor egy palásttal be lehet borítani és akkor kész is van nem? szvsz... gondolom én...de javítsatok ki ha tévedek... mondjuk ehhez tsanyi lehet jobban ért...
(Amúgy én a helyedbe a féket is kikötném-leszedném-oda adnám Zolinak,felesleges súly a gépen
Felváltva.Hol ülsz hol állsz.
Amúgy keress egy üzletet és szegezd nekik a kérdést.Ha berik fehér rohamoszis szegezd a superzone-nak.Egy emailt megér.
érdekes egy kör lesz ez is...
Kérdezd meg, hol vették, vagy a forgalmazót keresd meg, ha van Mo.-i.
Én hamisítanék.
Amúgy én nem palástnak nézem hanem maga a ház.Belül meg válaszfalak vannak.
Kanyarfúróval.