Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg szép hangja van és az ára 130k volt..Így érdemes vele kalkulálni
üdv!

igen néztem... tény és való hogy szép meg nagyon baba a hangja... de akármennyire is szép és jó fél mázsánál nem tudok többet adni érte...sajnos:(
elég lesz a 60 is

halkan jegyzem meg, a giannli dobjaim E betűsek, gyári szűkítővel (is szépen szólnak) és bizonylattal...

szal nem valami ládafiát árulok ócsón, hanem finom cuccot...

hangjáról annyit, h skubizd meg a vidit, amit a kezdet kezdetén csináltam.Azóta mélyebb, hörgősebb hangja lett.
A vásárlójelölt külömben rákérdezne hogy mik ezek a nyomok?
Ha aszondom a hamburgerből a kechup azt nem hinné el.
Így marad a raccinges matrica.
Persze! Csökkenti a surlódást.... mikor csúszik a mocid az aszfalton.
Azért rakja fel a zoli is ,ha a kormány már elkopik ,ne a villahíd kopjon tovább.
Naná.Csak olyat érdemes felrakni.
olyan teljesítmény növelős?
OK! Megyek ,meghunyászkodom!
Szombatig ráérsz.Után én jáccom a főnököt.
Ha már máshol nem tudom.
Nem tudom hol akadt el ,mivel ugye a mult héten nem voltam ,de utánajárok! Kirúgok mindenkit!
Míg nincs spéci raccinges matrica áll a project.
Kötelező betegálomány. Ezentúl kéthetente egy hetet kiveszek ,visszaszerzem a pénzem a TB-től!
Te meg egyenesíccsed a kormányokat ,lassan itt a szezon!
Madi !
Ne herélj ki gyári dobot ,azoknak utána olyan a hangja mintha beleszellentenél egy lyukas sörösdobozba! Messziről felismerem a herélt dobot(bár lehet hogy csak a zenész füleim miatt).
Vedd meg a Zséjét 100e-ért és nincs több probléma!
(Legalábbis a Zsé mesternek! )
Hallottam kidöglöttél.
Matricát hozzá inkább mint benzint.
Púposteve.
Nekem van púpom ,nincs kapaszkodóm ,van két ronda lyuk ,de a púp se szép! Viszont hasznos : mióta megvan senki nem kéri hogy " na vigyé má egy kört öreg"! És utoljára a Pannoniámat toltam azt sem benzin miatt , 20 méterenként van egy kút mindenhol ,onnan még a számban is elviszem a benyát a motorig ,oszt teliköpöm a tankot.
A Zoli csak sportolni akar ,Ti meg beveszitek ezt a benzines dumát!
Vagy tsanyit,vagy kutyát.Kutya árul fuccsot is.
Keresd itt a fórumon Frpeter-t.
Hali!

Tudnátok ajánlani valakit ahol jó áron lehet venni lánc szettet?
Esetleg valakinek van tapasztalata a Fuchs olajjal (10w-40 fél szintetikus) kapcsolatban!?
Köszönöm!
Talán eljutok.De nem tuti.
Lenn van a motorroól.Ez TL dob nem a 650.es dobja.
ha nem veszed le a motorról akkor elég stabil

lehet hogy pénteken megyek pizzázni,ha jössz lerajzolom
...vagy majd vmikor vhol
A polírozott alut körömmel vagy gombbal megkarcolom.
Én nem fogom satuba.
Csak a rögzítő 4 csavar mentén.
Terv megvan csak meg kell valósítanom.
befogod satuba pl... és tekersz rá valami vékony rongyot hogy ne karcold meg...szvsz
Hát mivel vizuális vagyok és manuális így mondhatnám mint hülyegyerek a tanárnéninek.
Nemééééértem.
Egyenlőre félretettem.
Hátulról a blokk felöli vége elég nagy lukkal végződik KB 50 mm-es ott látok benne KB a közepén két válaszfalat ahol oldalt vannak a lukak gondolom azok a terelők hogy a hangot megtörjék.Na a válaszfalakat kéne kinyírni csak be kéne fogni egy valamibe úgy hogy sziárdan álljon de ne a palástot fogjam.
Zoli!
Nekem a kipuf ugy van herélve hogy a csö ami jön ki a kipufból meg van röviditve.Mind2 vége.A külsö vége egyszerü,de a belsöhüz kell 1 akkora fürésztárcsa aminek az átméröje kissebb mint ez a csö rárakva egy hosszu tengelyre amit furógépbe lehet fogni,egy 5cm-es fürészlap kb 30fokban ráhegesztve egy laposvasra,és egy kb 20x4es laposvas ami fel van középen sliccelve.
Fürésszel benyulva hosszában bevágom,utána a tárcsával majdnem teljesen körbevágom.A fürészelésnél behajlitom az egyik felét,rádugom a sliccelt vasat és feltekerem az egészet.
(remélem érthetöen irtam)
Eddig 3x csináltam,de az egyiket elrontottam.Van néhány buktatója.
Púp és kapaszkodó nélkül.Kompromisszum a használhatóság és a kinézet közt.
Nincs kapaszkodó de meg tudom fogni.