Persze! Csökkenti a surlódást.... mikor csúszik a mocid az aszfalton.
Azért rakja fel a zoli is ,ha a kormány már elkopik ,ne a villahíd kopjon tovább.
Kötelező betegálomány. Ezentúl kéthetente egy hetet kiveszek ,visszaszerzem a pénzem a TB-től!
Te meg egyenesíccsed a kormányokat ,lassan itt a szezon!
Madi !
Ne herélj ki gyári dobot ,azoknak utána olyan a hangja mintha beleszellentenél egy lyukas sörösdobozba! Messziről felismerem a herélt dobot(bár lehet hogy csak a zenész füleim miatt).
Vedd meg a Zséjét 100e-ért és nincs több probléma!
(Legalábbis a Zsé mesternek! )
Nekem van púpom ,nincs kapaszkodóm ,van két ronda lyuk ,de a púp se szép! Viszont hasznos : mióta megvan senki nem kéri hogy " na vigyé má egy kört öreg"! És utoljára a Pannoniámat toltam azt sem benzin miatt , 20 méterenként van egy kút mindenhol ,onnan még a számban is elviszem a benyát a motorig ,oszt teliköpöm a tankot.
A Zoli csak sportolni akar ,Ti meg beveszitek ezt a benzines dumát!
Tudnátok ajánlani valakit ahol jó áron lehet venni lánc szettet?
Esetleg valakinek van tapasztalata a Fuchs olajjal (10w-40 fél szintetikus) kapcsolatban!?
Köszönöm!
Hát mivel vizuális vagyok és manuális így mondhatnám mint hülyegyerek a tanárnéninek.
Nemééééértem.
Egyenlőre félretettem.
Hátulról a blokk felöli vége elég nagy lukkal végződik KB 50 mm-es ott látok benne KB a közepén két válaszfalat ahol oldalt vannak a lukak gondolom azok a terelők hogy a hangot megtörjék.Na a válaszfalakat kéne kinyírni csak be kéne fogni egy valamibe úgy hogy sziárdan álljon de ne a palástot fogjam.
Zoli!
Nekem a kipuf ugy van herélve hogy a csö ami jön ki a kipufból meg van röviditve.Mind2 vége.A külsö vége egyszerü,de a belsöhüz kell 1 akkora fürésztárcsa aminek az átméröje kissebb mint ez a csö rárakva egy hosszu tengelyre amit furógépbe lehet fogni,egy 5cm-es fürészlap kb 30fokban ráhegesztve egy laposvasra,és egy kb 20x4es laposvas ami fel van középen sliccelve.
Fürésszel benyulva hosszában bevágom,utána a tárcsával majdnem teljesen körbevágom.A fürészelésnél behajlitom az egyik felét,rádugom a sliccelt vasat és feltekerem az egészet.
(remélem érthetöen irtam)
Eddig 3x csináltam,de az egyiket elrontottam.Van néhány buktatója.
igen néztem... tény és való hogy szép meg nagyon baba a hangja... de akármennyire is szép és jó fél mázsánál nem tudok többet adni érte...sajnos:(
halkan jegyzem meg, a giannli dobjaim E betűsek, gyári szűkítővel (is szépen szólnak) és bizonylattal...
szal nem valami ládafiát árulok ócsón, hanem finom cuccot...
hangjáról annyit, h skubizd meg a vidit, amit a kezdet kezdetén csináltam.Azóta mélyebb, hörgősebb hangja lett.
Ha aszondom a hamburgerből a kechup azt nem hinné el.
Így marad a raccinges matrica.
Azért rakja fel a zoli is ,ha a kormány már elkopik ,ne a villahíd kopjon tovább.
Ha már máshol nem tudom.
Te meg egyenesíccsed a kormányokat ,lassan itt a szezon!
Ne herélj ki gyári dobot ,azoknak utána olyan a hangja mintha beleszellentenél egy lyukas sörösdobozba!
Vedd meg a Zséjét 100e-ért és nincs több probléma!
(Legalábbis a Zsé mesternek!
Matricát hozzá inkább mint benzint.
Púposteve.
A Zoli csak sportolni akar ,Ti meg beveszitek ezt a benzines dumát!
Tudnátok ajánlani valakit ahol jó áron lehet venni lánc szettet?
Esetleg valakinek van tapasztalata a Fuchs olajjal (10w-40 fél szintetikus) kapcsolatban!?
Köszönöm!
Lenn van a motorroól.Ez TL dob nem a 650.es dobja.
lehet hogy pénteken megyek pizzázni,ha jössz lerajzolom
...vagy majd vmikor vhol
Én nem fogom satuba.
Csak a rögzítő 4 csavar mentén.
Terv megvan csak meg kell valósítanom.
Nemééééértem.
Egyenlőre félretettem.
Hátulról a blokk felöli vége elég nagy lukkal végződik KB 50 mm-es ott látok benne KB a közepén két válaszfalat ahol oldalt vannak a lukak gondolom azok a terelők hogy a hangot megtörjék.Na a válaszfalakat kéne kinyírni csak be kéne fogni egy valamibe úgy hogy sziárdan álljon de ne a palástot fogjam.
Nekem a kipuf ugy van herélve hogy a csö ami jön ki a kipufból meg van röviditve.Mind2 vége.A külsö vége egyszerü,de a belsöhüz kell 1 akkora fürésztárcsa aminek az átméröje kissebb mint ez a csö rárakva egy hosszu tengelyre amit furógépbe lehet fogni,egy 5cm-es fürészlap kb 30fokban ráhegesztve egy laposvasra,és egy kb 20x4es laposvas ami fel van középen sliccelve.
Fürésszel benyulva hosszában bevágom,utána a tárcsával majdnem teljesen körbevágom.A fürészelésnél behajlitom az egyik felét,rádugom a sliccelt vasat és feltekerem az egészet.
(remélem érthetöen irtam)
Eddig 3x csináltam,de az egyiket elrontottam.Van néhány buktatója.
Nincs kapaszkodó de meg tudom fogni.