Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy meg csak rám várnak a srácok! Nélkülem nem kezdik a bulit!
Túl hideg van.Azt vettem észre hogy öregszem és inkább a jó forró trópusi idő az ami jöhet.
:)
Belassultál?
Mit szívsz?
Minek letakarítani a hó is csak életre tanít
Nahát ezt most vettem észre, akkor utólag is köszönöm
Speciel a havat a hátam közepére kívánom.
Futóedzés lesz vagy hólapátverseny?
rossz kifogás
Holnap "sajna" csigazabáló land a cél! Némi havon csúszkálás lesz eszközölve egy bő hétig!
eringre.....nem olvasol?
Hova?
Na jó! Nem mindig!
akkor Te is jössz holnap?...
Tudod, jól, hogy Eringben mindig bennevagyok!
pedig holnap viszonylag üres lenne a pálya....letakarítjuk a havat és már mehetsz is......hm?...
Megbeszéltük.Egy ilyen déllelőtt jöhet tavasszal is.De inkább nyáron.Eléggé fáztam.
Egy fejlődőképes arc!

Első köröm Eringen ami életem első pályanapja volt d220-as gumival 2:14-et mentem! Most 1:34 egy év alatt sokat lehet javulni, de még mindig benne van egy 5-6 másodperc, ami az idei cél!
Kijez az amatőr láma aki mellett elhúz a másik mint a rakéta?
Van mit fejlődni.
Most egy 10 mp-et ebben az évben le kéne faragnom.
Vagy 20-at.
Igen,supermoto pályára,de nem E meg Hringre!
Az Sv alapból túramotor, nem érzi jól magát pályán, de mégis élvezetes vele ott menni!

Akkor én mit mondjak.
Ez pont olyan mint az S1000rr és az RSV4.Az egyik kanyarban jó a másik meg mindenhol.
Úgy teljes menetet nézve igencsak tökös pilótának kell lennie az SM-el hogy le tudja dolgozni azt a 70-100 paci előnyt.
Mert ezt csak pályára lehetne használni.No forgalmi No papír és így 650e.
EZ EGY SUPERMOTO,nem pályagép!Ki venné meg ezt azért,hogy az Eringen vagy a Hringen menjen vele?!?

Igazából azt nem értem,hogy ezzel a motorral összefüggésben,miért mondod azt,hogy "Pályára meg 650 ért olyan gixxert veszek amilyet akarok."

(Egyébként kakucs gokart pálya!)
Nem megyek jó időket (1:34, 1:32), de szart se az Eringen, és egy 400 SM megesz a hátsó részen. A célegyenes persze bukta neki, de kanyarban +10-15 km/h többletük van az Eringen!