Első köröm Eringen ami életem első pályanapja volt d220-as gumival 2:14-et mentem! Most 1:34 egy év alatt sokat lehet javulni, de még mindig benne van egy 5-6 másodperc, ami az idei cél!
Akkor én mit mondjak.
Ez pont olyan mint az S1000rr és az RSV4.Az egyik kanyarban jó a másik meg mindenhol.
Úgy teljes menetet nézve igencsak tökös pilótának kell lennie az SM-el hogy le tudja dolgozni azt a 70-100 paci előnyt.
Nem megyek jó időket (1:34, 1:32), de szart se az Eringen, és egy 400 SM megesz a hátsó részen. A célegyenes persze bukta neki, de kanyarban +10-15 km/h többletük van az Eringen!
Mit szívsz?
Első köröm Eringen ami életem első pályanapja volt d220-as gumival 2:14-et mentem! Most 1:34 egy év alatt sokat lehet javulni, de még mindig benne van egy 5-6 másodperc, ami az idei cél!
Van mit fejlődni.
Most egy 10 mp-et ebben az évben le kéne faragnom.
Vagy 20-at.
Ez pont olyan mint az S1000rr és az RSV4.Az egyik kanyarban jó a másik meg mindenhol.
Úgy teljes menetet nézve igencsak tökös pilótának kell lennie az SM-el hogy le tudja dolgozni azt a 70-100 paci előnyt.
Igazából azt nem értem,hogy ezzel a motorral összefüggésben,miért mondod azt,hogy "Pályára meg 650 ért olyan gixxert veszek amilyet akarok."
(Egyébként kakucs gokart pálya!)