Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 15e-re kalkulátam a hátsót duplájára az elsőtakkor már megéri az árát simán még ha drágább is mint a contik.
7500-8500?!?Kolléga!
A mellékelt ábrákon egy kb.8000 km futott PR2 látható.
A kopásjelzőből és a mintamélységből az vehető ki,hogy az abroncs a futásteljesítményét tekintve az egészségügyi határértéktől még nagyon messze van.......

Ez a gumi soha nem fog úgy tapadni mint a PP,de ez nem is arra való.

Ha nekem a tartósság másodrendű lenne,PP-t vettem volna.
Sajna így nehéz lesz!

A műszaki világban nincs kompromisszum nélkül semmi!

Amúgy Én a PP-t 52-ért vettem újonnan! De tapad és kopik!
Szia. Köszi szépen a gyors választ. Én normál használatra szeretnék új gumikat. Túrázni és nagy távokat megtenni szeretnék. Nekem erre kéne valami jó gumi. ami tapad, hamar felmelegszik és strapabíó. És persze nem kerül 80ezerbe!
Minden jót. Szia
Lehet bejön neki.
Hááát!

Mondjuk Zsé-ből kinézem, de a Lallerral vazze?

"egyre gondoltunk..."
Ezek szerint ti is a dugásra gondoltok?
egyre gondoltunk...

hóláncot szereztél?Vagy kell egy elérhetőség?
mert megteheti
Nagyon sok jó gumijuk van Az Angel ST szép eredményt ért el túrateszten a Diabló mittomén hányféle utónevű sportgumijai meg kedveltek sportmotorosoknál.
Lallernek mintha valami ilyesmije lenne de passz.
Izééé.A kétkompones tényleg jó.A D207-es igaz használt volt de 6e után már majdnem szöveten mentem.A PR2 n meg lassan 6e lesz és még csak árnyéka sincs a kockásodásnak nemhogy kopás.Viszont a közepe megcsúszhat kanyarba be visszaváltáskor bár ott amilyen fakezű vagyok a raceattack is csóválta magát úgyhogy összességében bejött.
a pirelli nagy gépre nem csinál jó gumit?A 130/70es speed demont imádtam:)
én nem szeretem a dunlopot,a d209et próbáltam mityón,mindenki elvan tőle ájulva,én mégis keresztbe álltam vele...(szerencsére nem lett bukta),pedig meleg volt az út is,meg a gumma is.
Szia!

Én arról tudok mesélni amit próbáltam.

I. Dunlop d220 (FELEJTSD EL)

II. Continental sport attack (JÓ)

III. Bridgestone BT-021 (két komponensű, de életem egyik legnagyobb csalódása, driftelni jó)

IV. Michelin Pilot Power (1 komponensű és kiváló)

Amúgy én ebben a kétkomponensű többet fut mizériában nem hiszek! Az egyik elmegy 7000-8000 km-t, a másik meg talán 7500-8500-at!

De attól függ mire akarod használni!

Amúgy a PR2 jó még vízben is (lásd Citellus és Zoli32 tartóstesztjeit)
Szevasztok!

Karácsonyi ajándék tipp: www.motoros-polo.hu

Én már berendeltem mindenkinek a névre szóló pólóját.
Hatalmas lesz az öröm!
Ja.De Bud másfélét vett meg van aki Pirellit,meg Contit,meg van aki metzellert és van aki szerette a D220-ast is.
Nekem bejött a Pr2.
Neked is.
A Pécsi CBR-es srácnak csúszkált így neki nem.
Akkó én nem vagyok más.......
Na itten a Nagy kérdés.
Attól függ mire,mennyit,hogyan használod.
Michelin Pilot Road2 volt az én választásom.
Másnak más.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, méghozzá abban a témában, hogy tavasszal milyen új(!) gumikat vegyek az SV-mre (2003-as, 650-es!). Én valami kétkomponenses gumira gondoltam, mondjuk a Continental-tól! Legyetek szívesek megírni nekem, hogy ki milyen gumit venne a vas-ára! Előre is köszönöm a segítséget! Rövid telet midnenkinek! Hali
Attól még lehet túrázni hogy ki van vonva.
Ürge mindent tud.
KB tényleg ezé.
Mit is kéne csinálni és mennyié?
Nem hidegben végzett szabadtéri meló?
Pedig hétvégén mehentnénk valamerre túrázni
Kivonattam a jószágot ma Márc 14-ig a forgalomból. Az ünnepet motorozással tölthetem majd
akkor jöjjön el hozzánk.Van meló dögivel!Nem unatkozna