GSR-t vettél? Szép! Énis majdnem azt vettem, csak megláttam a nagy bandit. Szomszéd faluba ismerősöm 2008-as GSR-ét 4e km-el 1 hete adta el 1millió ft-ért. Újonnan vette szalonba annó, remélem te is hasonlóan jó áron vetted!
Ma ugye fennvoltam a motorért, és néztem pár kocsit is. Biztos, h G Asztma vagy a Boralámpás Polo lesz a befutó. Csak tök szar érzés a kis megkuporgatott pénzemet 1-2 nap elkölteni 2,5 milliót "eltapsikálok" a héten. 29 éves vagyok és ennyit tudtam összeszedni a saját munkámból, szeretném jól elkölteni. A motor az biztos, h sikerült
Hoppá mi áll a garázskámba! Egy igazi gyöngyszem. Nem is tudom szavakba önteni mit érzek most. Fel kell nőnöm ehhez a motorhoz az biztos és az nagy feladat lesz. Makulátlan, hibátlan állapot, látszik hogy hímestojásként kezelte az előző tulaja, csak hátsó gumi baja van, mert a közepe kockásra van kopva, dönteni még nem döntöttek ezzel a motorral az biztos. A gyári első gumi szélei is újszerűek
Az csak azáért fontos az öregebb gépeknél, hogy a pára a benzin fölött ki ne kezdje a tankot, de manapság már egész jó a korrózióvédelem, bár nem árt ha tele van....
Srácok!Ezt a téli tárolást hogy oldjam meg?Nincs akku töltőm,szal 2hetente kifogom tolni,és beindítom egy pár percre,de így a benzintank nem lesz tele...az nagyon gáz?
(autoval kapcs jutottál vhova?)
Egy ismerősömnek van egy 18000 Ft értékű Prop-tech vásárlási utalványa, és odaadná egy 10-esért.
Ha valakit érdekel jelezze!
Japo.Bírja.
Majd összefutunk.
Ma is nyári cuccban mentem melózni.
karcmentes ? mennyit kérsz érte ?