Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A renault clio nem játszik?Most sikerült egy 96-osat vennem 375-be.Elég jó állapotban van,rohadva,hegesztve nincs.Kis kocsi de nekem elég egy főre..
Mi történt?
Ez igaz.De annyira rossz a Gastra?Csomó taxis hajtja
Itt van a szomszédomban.....csak nem igazán tudok menni frissen műtött lábbal....
basszus, így már jártam!
*alkohol na...
csak az alkoholol mennyisége szab határt...

sör
Neked is ecsém!Ha legközelebb segget fotózol,a kép közepén legyen és közelebbről kattints! ! ! ! !
Az a baj, h 10 ember és 11 vélemény. Autószerelő vagyok és nagyjából ismerem az összes kocsi paramétereit. MINDEN kocsinál van jobb ezt a legfontosabb elfogadni. Ugyan abban az árban van ami kevesebbet eszik, van ami szebb, van aminek jobb a töréstesztje... millió indok közül lehet válogatni és sajnos nem lehet megfelelni mindegyiknek. Alkatrészellátás, szerelhetőség és ár-érték arányban szerintem ezek a modellek a jók ebben az árkategóriában vagyis 1.2 mill környéke. De ezt mindenki másképp látja...
jó a Red Baron az a csonti car motoros megfelelője
Weltautónál nem tudom mi van. Oda nincs kapcsolatom.
De RedBaronból se vegyetek.
na félre értettelek De a volvonak akkor sincs olyanja, a BMWt továbbra se tudom,a weltauto pedig így ki is esett a képből
érdekes, a Volvonak nincs ilyenje.Garanciát adnak a használt autókra ennyi az egész.BMWnél nem tudom hogy megy,micsoda....Akkor a weltautonál is 90%ban törött autók vannak?Ne haragudj,de ez...
Én elvileg hétvégén járok arra, csak gondolom az off-os...
De amúgy kereskedésből nem vennék autót.
Ja és egy jó tanács: van ilyen "gyári használt" autó, mint a BMW Premium Selection meg a Volvonak is van meg ki tudja még kinek. Biztos belső infóm van, hogy azoknak a kocsiknak a 90%-a törött volt!
Küldtem e-mailt.
én a biztonság miatt kiütném a swiftet,meg a polo-t, a corollát nem tudom milyen,de én a G astrát is beültetném a serpenyő egyik oldalára...hacsak egy kis átgondolásra is,de nem hagynám ki.
Milyen autóban? Az igazság, h van 2,2 millióm motorra meg kocsira. Többet nem szánok rá egy fityinggel sem. A terv, hogy 1 milláért egy Bandit és a maradék egy kocsi. Ma egy 2001-es diesel Polot néztem, de lehet még Corolla, esetleg Swift
és autót milyet nézel?
am érdekes hogy nincs fent kép...mindenről raknak fel
Ha útba esik megköszönném! Ha 80%-ban megfelel a valóságnak már az is jó és akkor felmegyek.
Holnapra nincs konkrét programom, ha gondolod meg tudom nézni. Nem vagyok egy Tsanyi, kicsit se, de le tudom fotózni, meghallgatni,..
milyen autóban gondolkodsz?
Ebknt ma egész nap jártam a kereskedéseket kocsi után, és elszomorító a helyzet, hogy mekkora határtalan nagy szarokat akarnak eladni átlagos értéke felett. A motorháztető alatt minden csillog villog mint a szalonba, de mikor leveszem a nagy szelepfedél műanyag burkolatát decikben folyik az olaj, és valós 98E km-es 9éves diesel kocsiról van szó, ami olasz forgalmis, vagyis forgalomba kell helyezni még itt. Nevetséges
Értem
De érdekes, h egy 2007-es Bnaditot 1 milláért raknak ki 8E km-el. Ha felmennék 220 km-t csak oda és egy rakás fos várna én tuti átmennék a faszin a Bandittal, még rá is kuplungolnél a hátára
ja és úgy ciripelt mikor járt a blokk mint egy tücsök.Rákérdeztem, válasz:

"Hát a V2 ilyen,van olyan 12ezret futott gépünk bent aminek olyan hangja van mintha szét akarna esni"

(persze, 12ezret futott...a mosás óta...)