Az a baj, h 10 ember és 11 vélemény. Autószerelő vagyok és nagyjából ismerem az összes kocsi paramétereit. MINDEN kocsinál van jobb ezt a legfontosabb elfogadni. Ugyan abban az árban van ami kevesebbet eszik, van ami szebb, van aminek jobb a töréstesztje... millió indok közül lehet válogatni és sajnos nem lehet megfelelni mindegyiknek. Alkatrészellátás, szerelhetőség és ár-érték arányban szerintem ezek a modellek a jók ebben az árkategóriában vagyis 1.2 mill környéke. De ezt mindenki másképp látja...
érdekes, a Volvonak nincs ilyenje.Garanciát adnak a használt autókra ennyi az egész.BMWnél nem tudom hogy megy,micsoda....Akkor a weltautonál is 90%ban törött autók vannak?Ne haragudj,de ez...
Én elvileg hétvégén járok arra, csak gondolom az off-os...
De amúgy kereskedésből nem vennék autót.
Ja és egy jó tanács: van ilyen "gyári használt" autó, mint a BMW Premium Selection meg a Volvonak is van meg ki tudja még kinek. Biztos belső infóm van, hogy azoknak a kocsiknak a 90%-a törött volt!
én a biztonság miatt kiütném a swiftet,meg a polo-t, a corollát nem tudom milyen,de én a G astrát is beültetném a serpenyő egyik oldalára...hacsak egy kis átgondolásra is,de nem hagynám ki.
Milyen autóban? Az igazság, h van 2,2 millióm motorra meg kocsira. Többet nem szánok rá egy fityinggel sem. A terv, hogy 1 milláért egy Bandit és a maradék egy kocsi. Ma egy 2001-es diesel Polot néztem, de lehet még Corolla, esetleg Swift
Ebknt ma egész nap jártam a kereskedéseket kocsi után, és elszomorító a helyzet, hogy mekkora határtalan nagy szarokat akarnak eladni átlagos értéke felett. A motorháztető alatt minden csillog villog mint a szalonba, de mikor leveszem a nagy szelepfedél műanyag burkolatát decikben folyik az olaj, és valós 98E km-es 9éves diesel kocsiról van szó, ami olasz forgalmis, vagyis forgalomba kell helyezni még itt. Nevetséges
Értem
De érdekes, h egy 2007-es Bnaditot 1 milláért raknak ki 8E km-el. Ha felmennék 220 km-t csak oda és egy rakás fos várna én tuti átmennék a faszin a Bandittal, még rá is kuplungolnél a hátára
sör
De RedBaronból se vegyetek.
De amúgy kereskedésből nem vennék autót.
Ja és egy jó tanács: van ilyen "gyári használt" autó, mint a BMW Premium Selection meg a Volvonak is van meg ki tudja még kinek. Biztos belső infóm van, hogy azoknak a kocsiknak a 90%-a törött volt!
De érdekes, h egy 2007-es Bnaditot 1 milláért raknak ki 8E km-el. Ha felmennék 220 km-t csak oda és egy rakás fos várna én tuti átmennék a faszin a Bandittal, még rá is kuplungolnél a hátára
"Hát a V2 ilyen,van olyan 12ezret futott gépünk bent aminek olyan hangja van mintha szét akarna esni"
(persze, 12ezret futott...a mosás óta...)