Azért jó mert nem lazul meg míg a normál összecsatolós bizony előbb-utóbb kilazul sőt sok használat után menetközben is könnyen lazulnak még a jobbak is.....ezért használják pályán és aki biztosabban akarja tudni a fejét közúton is........mert láttam(sajnos!) balesetnél fejről leesett sisakot...
A termo plaszt fárad el az uv hatására.A kompozit az annyira nem fáradós típus.Emellett óvja a héjat több réteg festék és lakk.Ennyit a héjakról.
Az ütés elnyelő habról semmilyen infóm nincs.De az 5 év szerintem a minimum amit ki kell bírnia.
18évesen leteszed az A jogsit,veszek egy minőségi sityakot és azt hordod amíg meg nem halsz?Hol itt a biznisz? Am a karbonkevlárra meg 10évet mondanak,gyanus nekem az az 5
Ez a 3 évenkénti csere a másik "kedvencem". A sisakban elvileg a hungarocell szerű anyag az, ami az ütést felfogja, elnyeli. Akkor meg nem "mindegy", hogy a külső burok hány év alatt punnyad be? Nem hiszem el, hogy 3 év alatt tönkremegy.
Egy műanyag vitorlás is kibír simán 10-20 évet. Pedig nem kevlár...
Lehet, hogy én gyártok összeesküvés elméletet, de ez szerintem egyszerűen kamu és csak arról szólj hogy újat vegyél.
Majd ha lejár a 3 éve ennek amiben azt a lufit hordom amit mindenki fejnek csúfol.
Jövőre asszem rendelek egy rohadt drága sötét fotocromatikus plexit németből a mesefigurás sityakra.
Se caberg se AGV-m nincs és nem is lesz.
A kövi marushin RS2 vs. Shoei Raid2 amin vacillálok mindkettő D gyűsűs úgyhogy vagy megszoksz vagy megszöksz áll fenn.
Az igazi karbonnak 10K négyzetmétere, a "kamu" karbonnak csak 2-3
Az ütés elnyelő habról semmilyen infóm nincs.De az 5 év szerintem a minimum amit ki kell bírnia.
(ez már Zolinak:)
Egy műanyag vitorlás is kibír simán 10-20 évet. Pedig nem kevlár...
Lehet, hogy én gyártok összeesküvés elméletet, de ez szerintem egyszerűen kamu és csak arról szólj hogy újat vegyél.
Jövőre asszem rendelek egy rohadt drága sötét fotocromatikus plexit németből a mesefigurás sityakra.
(Akkor Rossi mért hord AGVt ha annyira szar?
1)olasz
2)szponzor
3)Az az AGV nem az az AGV amit te megveszel
csak még mielött
1 Stabilabban tartja a sityakot
2 rém primitív a használata (praktikus)
3 nincs mi elromoljon rajta!
A kövi marushin RS2 vs. Shoei Raid2 amin vacillálok mindkettő D gyűsűs úgyhogy vagy megszoksz vagy megszöksz áll fenn.