Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szúrd a plexire is.Úgy már sukár.
ázs nádzson gádzsi
vegyél karbon fóliát és rajta
Az igazi karbonnak 10K négyzetmétere, a "kamu" karbonnak csak 2-3
Jáj
Azért jó mert nem lazul meg míg a normál összecsatolós bizony előbb-utóbb kilazul sőt sok használat után menetközben is könnyen lazulnak még a jobbak is.....ezért használják pályán és aki biztosabban akarja tudni a fejét közúton is........mert láttam(sajnos!) balesetnél fejről leesett sisakot...
Jah!Én is a DD zárra szavazok mert azt nagyon pontosan meg lehet húzni.A mentős meg babráljon vele,az már az ő baja ha nem tudja kinyitni
Nekem a karbon csak azért kellene mert jól néz ki.Természetesen natúr színben lakkozva.
A termo plaszt fárad el az uv hatására.A kompozit az annyira nem fáradós típus.Emellett óvja a héjat több réteg festék és lakk.Ennyit a héjakról.
Az ütés elnyelő habról semmilyen infóm nincs.De az 5 év szerintem a minimum amit ki kell bírnia.
Ja a carbon meg azé kéne mert az egész RS2 1 KG.
Hordani lehet.Még motorozni is.
Akkor viszont tök mindegy, hogy karbon vagy nem karbon, mert 5 évente kuka...
Valami rugalmasság vagy ütéselnyelő képesség blabla lehet benne.
azt vágom,csak azt nem hogy az mér csak 5öt bír ki.
Nem a váz az a hungarocel ütéselnyelő az 5 év.
Én is erre gyanakszom...
18évesen leteszed az A jogsit,veszek egy minőségi sityakot és azt hordod amíg meg nem halsz?Hol itt a biznisz? Am a karbonkevlárra meg 10évet mondanak,gyanus nekem az az 5

(ez már Zolinak:)
Ez a 3 évenkénti csere a másik "kedvencem". A sisakban elvileg a hungarocell szerű anyag az, ami az ütést felfogja, elnyeli. Akkor meg nem "mindegy", hogy a külső burok hány év alatt punnyad be? Nem hiszem el, hogy 3 év alatt tönkremegy.
Egy műanyag vitorlás is kibír simán 10-20 évet. Pedig nem kevlár...
Lehet, hogy én gyártok összeesküvés elméletet, de ez szerintem egyszerűen kamu és csak arról szólj hogy újat vegyél.
RS2 az.A benne lévő ütéselnyelő asszem 5 év.Ezé kéne 3 évente eladni.
vegyél karbon kevlárt azt nem kell 3évente cserélni:)
Majd ha lejár a 3 éve ennek amiben azt a lufit hordom amit mindenki fejnek csúfol.
Jövőre asszem rendelek egy rohadt drága sötét fotocromatikus plexit németből a mesefigurás sityakra.
jam,legjobb:)Bár először fura volt.Ja és a D gyűrű nem nyomja a torkod:)
ne is legyen mert mind a kettő szar

(Akkor Rossi mért hord AGVt ha annyira szar?
1)olasz
2)szponzor
3)Az az AGV nem az az AGV amit te megveszel

csak még mielött )
szerintem dupla D!
1 Stabilabban tartja a sityakot
2 rém primitív a használata (praktikus)
3 nincs mi elromoljon rajta!
Se caberg se AGV-m nincs és nem is lesz.
A kövi marushin RS2 vs. Shoei Raid2 amin vacillálok mindkettő D gyűsűs úgyhogy vagy megszoksz vagy megszöksz áll fenn.
Én ilyenből eddig csak műanyagot láttam... Vagy DD-t.