Őőőőő há ha rókás elöl-hátul alul-felül fullpáncél mellé kell a csatt hogy ha netelán mégis jön a mentő és akkora erőhatás éri a gyorscsatot hogy nem tudják a mentők még csak levágni sem akkor könnyen kioldódjon.
Vágomén.
"Mert két fémkarika az egész."
Igen ez a másik ami szerintem tipikus marketing szarság. Nehogy már 2 fémkarika drágább legyen, mint egy műanyag csatt. Miért csak a drága sisakokra raknak ilyet...
nézegetem az árakat, van amiért érdemes Bécsbe menni, van ami meg ugyanannyiba kerül. + ott ha leárazás van, az nem szaros 10-20% mint nálunk, hanem 50%... és még csak a Lajost néztem meg.
-A mentősök nem nyitnak,hanem vágnak!Ebből a szempontból ez teljesen mindegy.
-A DD zár nem tud tönkremenni,nem ragad be,esésnél sem nyílik ki (ami a csatnál extrém esetben előfordulhat)és a pánt hosszát könnyebb kényelmesre belőni!
Amúgy nem értem miért "extra" a DD zár. Semmi előnyét nem látom így laikus felhasználóként. Inkább csak hátrányát.
Egyszer nekem azt mondta valaki, hogy "az orvosok ezt biztos ki tudják nyitni". Erről az a véleményem hogy aki egy sima zárat nem tud kinyitni, hát... Inkább pont hogy a DD zár az, ami ránézésre nem egyértelmű szerintem. Meg gondolom nem szarakodnak, inkább levágják a pántot.
Szóval miért jó a DD zár? (Azon kívül, hogy versenyszabvány vagy mi)
az a kis piros izé,meg a fekete cucc műanyag...a cabergen meg az agvn is.