Ismerem őket.Hazug, gusztustalan banda.Még a szart is kipolírozzák és kiteszik.Voltam megnézni egy SVt náluk...hát Elvolt hajolva a lábtartó...mondom csak nem estek vele? válasz: Neem,csak az előző tulaj nagy darab volt,azt meghajlott alatt...fejidom nem gyári színezésű volt,matrica se volt rajta,rákérdeztem,azt mondták hogy dee az olyan.Agyon volt fújva szilikonnal a műszerfala ráadásúl
Újrakötheted, lesz is alkuszi megbízás, de csak jövő évi dátummal. Tehát ha augusztusban vetted, jövő augusztusi dátummal keltezik a megbízást...
Effektíve idén nem tudsz váltani.
Nekem a k&h-nál olcsóbb lenne most a biztosításom ha újraköthetném.Megnézed milyen a kiválasztott motorra a biztosítás és meglátod mennyire éri meg a dolog.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Egy 2002-es 650-esem van és van valami amit nem tudok hová tenni... Ha intenzívebben fékezek, és már eléggé lelassultam, néha furcsa hangot hallok, mintha valami kopogna. Én a láncra gyanakszok, olyan mintha nem is tudom a hirtelen lassulástól elkezdene himbálózni és az csapkodna... Lehetséges ez, vagy valami más? Egyáltalán találkozott már valaki ilyennel?
Ehun van-e
a csajok segge volt a lényeg...
Nem tetszik az új valahogy nekem..legalábbis képről nem.
amúgy a mocishow odabaszott...Ami Pesten 1 nagyobb épület, olyanból volt 8...és 5 óra(!) nem volt elég, h végigszaladjunk rajta
Balu itt a Tonyód, elmegy nem?
Zolinak egy Triple.Pirosban is egész jól néz ki!
Effektíve idén nem tudsz váltani.
Egy kérdésem lenne. Egy 2002-es 650-esem van és van valami amit nem tudok hová tenni... Ha intenzívebben fékezek, és már eléggé lelassultam, néha furcsa hangot hallok, mintha valami kopogna. Én a láncra gyanakszok, olyan mintha nem is tudom a hirtelen lassulástól elkezdene himbálózni és az csapkodna... Lehetséges ez, vagy valami más? Egyáltalán találkozott már valaki ilyennel?