Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tanktáskát szoktam hordani az innivaló miatt
Biztos ólábú volt az előző tulaj......
én meg leszarom Nekem a TZRen úgy kopott a tank festése (oldalt) hogy az hihetetlen,pedig nem suvickoltam a lábammal,és 8ezer km alatt hihetetlen mit művelt a fényezés.Az R szintén nagyon csúnya volt a tanknál,hiába óvtam,vigyáztam rá.Az SV 4éves és szebb a tankja a lábnál (pedig 16k van benne) mint az Rnek 2évesen volt (10k)
Helyes észrevétel!Ráadásul a hátsó nyelv műanyag.........
nnnnnabazzz :-) még jó h nem csináltam meg LOL :-))))))
igazad van, az utas fölfelé sohasem tépi az ülést, max elemelkedik róla...
OK, hülye voltam
nm rosz, számolj azzal, h az utast nm két bepattanó stift és 1 zár rögriti a motorhoz, mint az ülést
értem... és amit Ő csinál konzolt, azt is a segédvázhoz kell rögzíteni ? mert ugytudom h a többit is, csak az meg nem tesz jót a motornak...hosszabb távlatokra nézve...
én is tanktáska és/vagy hátizsák.
de hosszú (többnapos) túrákra nem mentem még.
tervben van 1-2 hely ahová szeretnék eljutni, és ez 2 v. 3 éjszakás lenne, de én oda is max esőruha, útlevél, ivóvíz, bankkártya :-) (na jó, váltás cipő, hogy ne versenycsizmában kelljen várost nézni).
az milyen ötlet, h egy bontott hátsó nyerget alakítani át úgy, hogy rajta legyen egy doboz?
Ha egy utas X kilóját elbírja, akkor ugyanezt "táskában" is el kell bírnia...

ja, ma meglett a benzincsövem. El is kezdett esni az eső :)

számolgatom, mibe kerülne biztosítani egy 636-ost. Aztán ki akartam számolni, mibe kerülne biztosítani egy 675-ös triplát (Zoli: burkoltat), de már a hasznaltauto.hu áraktól visszahőköltem :-)
Én csak tanktatyót használok, de óhatatlan, sajnos a menetszél által behordott por, v egyéb szennyeződés halvány katcokat hagy
Mégegy....én táskát is használtam sokat és akárhogy védtem a fényezés valahol mindig kopott...
"GYári" nincs, Givi, Kappa, Shad stb a koznol és ekeken kívül vannak a monorack-ok....a konzolok kb 20 rugóba kerülnek míg az utóbbiak 30 vagy felette, de jobbak is.....Zoli gyártott egy igen strapabíró tartót ami szerintem még jól is néz ki, ha rábeszéled talán Neked is készít egyet némi készpénz ellenében....
Januárba lesz minden occon, ami a 2010-es készletekből megmarad, érdemes kivárni
Meg szeretném kérdezni hogy mennyibe fájhat egy gyári doboztartó konzol a vashoz ?
- Ezekről a vászontáskákról mi a véleményetek? megéri ilyenre beruházni, vagy akkor inkább várjak még vele kicsit, és akkor inkább normális dobozt vegyek ?
Én erre azt tudom mondani, hogy amikor én elkezdtem SV-t nézni és amikor befejeztem a nézelődést, a két dátum között eltelt bő fél év. És a kínálat igen jelentős része nem változott. Ergo: nem adták el a 3/4-ét a hirdetett áron.
dehogyis mindenkinek , bocsika lehet elírtam
Talán az utóbbi....
az SV-ket szinte ugyanolyan áron teszik föl a netre, ahogyan én vettem 3 éve. Nem tudom, ezek el is mennek annyiért? Ennyire jó ára van az SV-nek, vagy mindenki "védőáron" rakja fel? (= asszony látja, h hirdetve van, de mégis megmarad....)
Most eléggé lent vannak az árak és nem is nagyopn kapkodnak a gépek után.....fene tudja, nagyon olcsónak kell ahhoz lenni, hogy gyorsan elvigyenek valamit...
Csak a többieknek kívánsz mihamarabbi jó időt?!?!
Ma vitte be téli tárolásra, de a szalonba lesz berakva egy reális árral, így aztán az idő ellenem van
ja igen, és ami lemaradt, képek majd szerda-csütörtök magasságában lesznek
Üdvözlet mindenkinek!

Na hála istennek szombaton hazaérkezett az új jövevény
Sajnos a kereskedő nem volt annyira rugalmas(de csak árban) mint amennyire mi gondoltuk, így sajnos csak az üzemanyag árat sikerült lealkudni. Nagyon jó volt az út és az egész nap, alig vártam már hogy hazaérjünk vele. Egyellőre minden nagyon klapp a motorban, szépen jár, nincs kuplung hangja, igazából karcmentes, a km szimplán azért annyi mert egy 50-es biztos kedves, aranyos emberke hajtotta, aki csak azért adta be a kereskedésbe a motort mert nem bírt vele motorozni, és nagy volt neki. Na mindegyis, minden esetre nagyon nagy az öröm, remélem sok balesetmentes km-t tudok majd vele megtenni.

Mindenkinek aki még ebben a szezonban motorozik, széles utat, gumifákat, a többieknek pedig mihamarabbi jóidőt kívánok!
Már be is cserélte?