Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
Haló!
mi a helyzet nem nézted meg a cbr-t?
Ha többet túrázol majd fogsz.
Remélem jövőre rendes nyár lesz.
hát vizen nem szeretek járni.Elvégre nem vagyok jézus
Nem fogják.
Bár a dunlop sportsmart a mostani nagyteszten elvileg jobb,meg a pirelli angel st.
Esetleg a conti road2 bár nagyon kopik és vizesen gyenge ezt ellensúlyozza a brutálisan jó száraz tapadás.
Emellett a PR2 szárazon nem olyan jó döntve billegős picit (ezt én is tapasztalom,bár sanszos hogy szarul kanyarodom) de vizen a legjobb.
Mind a teszt szerint.
várom hogy legyen már valami akció amikor olcsóbban adják
Lenni múcsosz drágosz.
Bár az 5500 Km meg se látszik rajta.
Így költséghatékony.
Ha bir 15e-ret akkor nagyon megérte.
Pályán az én tempómmal egy nyikkanást sem hallatott pedig állítólag csúszós a pálya.
Majd jövőre megcsúsztatom ha nem borulok egy nagyot.
Ha jó, akkor Csomi venni olyat majd.
Gumi lenni jó.
Zoli32 szerint nagyon király.Én is baromi kíváncsi vagyok rá.Remélem meg tudom majd vallatni jövőre
Helyes! Kíváncsi vagyok a véleményedre. Jövőre nekem is esedékes lesz. Ha minden igaz.
Már eldöntöttem.Olyan gumim lesz és punk-tum
Részvétem! Állítólag jó gumi.

Én tegnap vettem észre, hogy tavasszal lánccsere lesz.
Na bazz.Elkelt a PR2
Meghalt a fórum?! Nincs mit olvasnom!
szerintem is . de van egy javaslatom én tavaly a motorkiállításon kaptam ezt a sprayt : RACING ( LIQUI-MOLY ). szerintem jó termék, nekem bevált a használata. igaz most már nekem is pin-lock plexim van az AGV sisakomon de amíg használtam addig jól működött.
www.liqui-moly.hu/termekeka.cg..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2uUDX7zPvJ8J:www.liqui-moly.hu/termekeka.cg..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...
Ne görcsöljetek ezen.Pinlock-os plexi a megoldás.
Mondom a páramentesítő réteg nagyon kényes,ha vegyszerrel tisztítod a plexit akkor alapból úszott a dolog:)A karcmentesség persze hogy kamu,hát ha karcálló lenne akkor nem mondanák hogy csak szilviával szabad letörölni a plexit:)Még zsepivel se...
Szerintem a páramentesség és a karcmentesség párban járnak: mindkettő gyakorlatilag kamu. Nekem is mindig párásodtak a plexijeim, de ha résnyire felnyitottam, pillanatok alatt elmúlt. Sosem volt vele igazából gondom.
Városban résnyire nyitva (persze pirosnál bepárásodik, de az 1-2 mp alatt elmúlik), városon kívül meg sosem párásodott annyira, hogy zavarjon. Legutobb ezt a 20.000Ft-os sisakom tudta ami még nagy márka sem volt.
jav.:nagy neki
Egyébként írja,hogy na neki.Lehet,hogy nincs pénze egyből másikra csak úgy ha ezt eladja és nem akar hónapokig várni mire elmegy a pr2-es.Tél jön a piac még jobban pang...
majd telefonon megértekezem vele,hogy mi a hányás van a gumival.
Volt már olyan dolog amit én is áron alul adtam el,azért mert nem kellett(nem passzolt stb.)Hát inkább vigyék minthogy nézegessem otthon és nem azért mert át akartam ejteni vele valakit.
Csáo.megvan még a tankbör?
Na, most indulunk szalonkázni bakonybél felé....aki akar látogasson meg, motorral is megyünk....