Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszonynak hogy tetszik az R ?
Hali, gépről van valami? Mikor üthetjük nyélbe a dolgot?
kössz

olyan élmény, h minden mocisnak kötelezővé tenném az életben 1x-i elzarándokolást...Olyan volt a hangulat, h ááááá bazzeg...és legalább 1-2 nap(!) kell, mire mindent megtapizol, körbejárod, megnézed, ráülsz...

a tömeg elképesztő, de a képeken is látszik, sokszor perceket vársz, mire felülhetsz.De mindenki nagyon normális és türelmes így nyugodtan várhatod a sorod.Nincs tülekedés, simán mindenki megvárja míg a másik lefotózkodik!
Fasza! 1-2 paripát szivesen kipróbálnék azért a kiállításról
itt a teljes képgalériám az EICMA-ról, ha valakit érdekel, enjoy

eicma 2010 milano
csak blokkalkatrészek vannak, mivel az ugyan az mint a Jog és társai. Mi kell?
....vagy csak nem emlékszel rá......
nincs neo's alkatrészed eladó? :)
nemrég én is fontoltam az autócserét,nézegettem a 3hengeres vagyonör pozitivokat (megbizható,keveset eszik,csillaga is van,presztizs meg le van szarva) 1M körül már egész tisztességeset is lehet találni
...de átgondoltam,és inkább marad az I-es punto
(olcsón,könnyen szerelhetö,2 csillag,aránylag normális beltér,kis fogyasztás)A tipushibái szinte kivétel nélkül már kijöttek és orvosoltam,2-3évig még elketyeg.
de jobbulást:)
Most nézem...ja.Akkoriban nem jártam forumra,utána meg csak SV topicba
Hát ritkább mint a G,de azért fontold meg. s40 alkatrészek
Köszönöm, rám fér...
Lemaradtál 4 hónapot?
Nem rossz kocsi csak ritka! És ami ritka sajnos ahhoz drága nagyon sok minden mert nem gyártanak hozzá utángyártott cuccokat vagyis meg kell venni a gyárit. Ilyen volvó nincs minden bontóban pl, egy Swift vagy Polo vagy G Astma viszont hegyekbe áll és azokhoz tényleg az utolsó csavart is meg lehet venni utángyártva jó márkába fele annyiért.
ezt tudod, gondolod vagy csak reméled?
esetleg ez ... de ha ilyet nézel akkor mindenképpen 1,8-2,0rest nézz,az 1,6osnak nehéz a kasztni,többet eszik mint a 2,0res
én ezen is elgondolkodnék a helyedben,a népítéletben sok rosszat nem írnak róluk,szomszédnak is ilyene van (96os) és nem panaszkodik rá.(autószerelő mondjuk...de akkor se:D)
én 1,5éve néztem akkor még millától indultak.És a 4csillagos törésteszt,meg amit tegnap produkált a drogos gyerekek alatt az elég meggyőző
Engem is nemrég műtöttek, csak nekem a seggemet egy 11 centis vágás van a seggem közepén a 2 domb között pont basszus (a lukhoz hála isten nem nyúltak )
Nem rossz a G Astra valóban, olcsó is. Benzinesek kicsit olaj étvágyasak, ugyan csak a 16 szelepesek, de a 8 meg nagyon ritka. A diesel Isuzu motor is viszonylag elfogadható (bár már a több mint 10 éves technikát rakták be a G astrába is) Végülis rosszat nem tudok mondani róla, valahogy nem fogott meg.... De most megnézem mennyibe kerülnek mert nem is néztem még őket
Jobbulást neked Gino
Baleseted volt? MI történt? A toyegli nincs nagyon összetörve...