olyan élmény, h minden mocisnak kötelezővé tenném az életben 1x-i elzarándokolást...Olyan volt a hangulat, h ááááá bazzeg...és legalább 1-2 nap(!) kell, mire mindent megtapizol, körbejárod, megnézed, ráülsz...
a tömeg elképesztő, de a képeken is látszik, sokszor perceket vársz, mire felülhetsz.De mindenki nagyon normális és türelmes így nyugodtan várhatod a sorod.Nincs tülekedés, simán mindenki megvárja míg a másik lefotózkodik!
nemrég én is fontoltam az autócserét,nézegettem a 3hengeres vagyonör pozitivokat (megbizható,keveset eszik,csillaga is van,presztizs meg le van szarva) 1M körül már egész tisztességeset is lehet találni
...de átgondoltam,és inkább marad az I-es punto
(olcsón,könnyen szerelhetö,2 csillag,aránylag normális beltér,kis fogyasztás)A tipushibái szinte kivétel nélkül már kijöttek és orvosoltam,2-3évig még elketyeg.
Nem rossz kocsi csak ritka! És ami ritka sajnos ahhoz drága nagyon sok minden mert nem gyártanak hozzá utángyártott cuccokat vagyis meg kell venni a gyárit. Ilyen volvó nincs minden bontóban pl, egy Swift vagy Polo vagy G Astma viszont hegyekbe áll és azokhoz tényleg az utolsó csavart is meg lehet venni utángyártva jó márkába fele annyiért.
én ezen is elgondolkodnék a helyedben,a népítéletben sok rosszat nem írnak róluk,szomszédnak is ilyene van (96os) és nem panaszkodik rá.(autószerelő mondjuk...de akkor se:D)
Engem is nemrég műtöttek, csak nekem a seggemet egy 11 centis vágás van a seggem közepén a 2 domb között pont basszus (a lukhoz hála isten nem nyúltak )
Nem rossz a G Astra valóban, olcsó is. Benzinesek kicsit olaj étvágyasak, ugyan csak a 16 szelepesek, de a 8 meg nagyon ritka. A diesel Isuzu motor is viszonylag elfogadható (bár már a több mint 10 éves technikát rakták be a G astrába is) Végülis rosszat nem tudok mondani róla, valahogy nem fogott meg.... De most megnézem mennyibe kerülnek mert nem is néztem még őket
olyan élmény, h minden mocisnak kötelezővé tenném az életben 1x-i elzarándokolást...Olyan volt a hangulat, h ááááá bazzeg...és legalább 1-2 nap(!) kell, mire mindent megtapizol, körbejárod, megnézed, ráülsz...
a tömeg elképesztő, de a képeken is látszik, sokszor perceket vársz, mire felülhetsz.De mindenki nagyon normális és türelmes így nyugodtan várhatod a sorod.Nincs tülekedés, simán mindenki megvárja míg a másik lefotózkodik!
eicma 2010 milano
...de átgondoltam,és inkább marad az I-es punto
(olcsón,könnyen szerelhetö,2 csillag,aránylag normális beltér,kis fogyasztás)A tipushibái szinte kivétel nélkül már kijöttek és orvosoltam,2-3évig még elketyeg.