A páramentes plexi addig marad az amíg csak VÍZZEL és szilviával törölgeted.Semmi plexiápoló hülyeség.Nekem is antifogos a plexim,és működik,a szépséghibája ott van a dolognak hogy a plexi hiába marad páramentes,a szemüvegem párásodik
Egy gyors kérdés! Tavaly ilyenkortájt vettem louséktól egy nolan n84 es sapit, úgy néztem, h a nekem lényeges elvárásokat – közöttük a párásodásgátló plexit – hozza, ráadásul még mittoménmilyen tesztgyőztes is, kb. 50%al le is volt árazva, fogtam, vittem. Pár nappal ezelőtt elhúzódott egy program, így már bőven sötétedés után indultam haza, eléggé hűvös volt, és pártíz km. után azt veszem észre, h a plexi fittyet hányva a párásodásgátló mivoltjára nekiáll párásodni. Ezen még így túl is tettem volna magam, de amikor már félre kellett húzódnom plexit törölgetni, mert nem láttam az utat, akkor már egy pöttyet pipa voltam. Pedig adtam neki esélyt bizonyítani, a szellőztetési lehetőségek összes permutációját végigpróbálgattam… de semmi. A nolanék nem tudják ezt rendesen megoldani, vagy fizikai képtelenség a páramentes plexi?
tudom már sokszor volt olajról szó. de mégis ... kaptam motul 5100 10w-40-est 2009.12.10-ei dátum van rajta gyártás idejének. bontatlanul meddig lehet tárolni ? másik kérdés idén áprilisban cseréltettem olajat azis motul 5100, sajnos csak 2500km-ert mentem vele jövőre áprilisban ( 1 év )cseréljem vagy maradhat még egy szezont ?
Király az....a pályán, de utcán kihasználni?......ráadásul a sűrű takarítást is elmulasztják mondván "csak nem árt ha egy kicsit még megyek vele?".....
Remek sportgumiként hirdetik.......a lúzer pályázók nem ezt használják pedig jobb időt érhetnének el vele.... ......túraguminak talán a legjobb bár most már vannak hasonló más márkáju gumik amik szintén ennyire jók.........ennyit megér...
Egy gyors kérdés! Tavaly ilyenkortájt vettem louséktól egy nolan n84 es sapit, úgy néztem, h a nekem lényeges elvárásokat – közöttük a párásodásgátló plexit – hozza, ráadásul még mittoménmilyen tesztgyőztes is, kb. 50%al le is volt árazva, fogtam, vittem. Pár nappal ezelőtt elhúzódott egy program, így már bőven sötétedés után indultam haza, eléggé hűvös volt, és pártíz km. után azt veszem észre, h a plexi fittyet hányva a párásodásgátló mivoltjára nekiáll párásodni. Ezen még így túl is tettem volna magam, de amikor már félre kellett húzódnom plexit törölgetni, mert nem láttam az utat, akkor már egy pöttyet pipa voltam. Pedig adtam neki esélyt bizonyítani, a szellőztetési lehetőségek összes permutációját végigpróbálgattam… de semmi. A nolanék nem tudják ezt rendesen megoldani, vagy fizikai képtelenség a páramentes plexi?
Üdv,
Joe
Ha igen,nézzetek át a GSXR1000 topicba,ott próbálom összeverni a brigádot.
ezer éve vagyok externetes, már nem emlékszem, h ment anno...
ők csinálták a névre szóló felnicsíkom!
De, azt nem mondanám, h ócsó (7rugó volt)
ellenben jó