Igazad lehet ,de ezt már jópárszor átbeszéltük ,és mindenki ismeri a másik véleményét.De az ember azért vesz nagyobb/erősebb motort mert a régit kicsinek ,lassúnak tartotta.100 emberből 98-nak az az első dolga hogy megnézze menyit megy végre .
Szerintem itt jön az emberi tényező a képbe:
Nem megyek olyan tempót a megfelelő rutin hiányában,hogy veszélyhelyzetbe sodorjam magam vagy esetleg mást/másokat.Attól,hogy x lóerős a motorom nem muszáj vele úgy menni mint akit a labancok üldöznek.."Nem a fegyver öl.."
Persze ha más teremt veszélyhelyzetet és úgy vagyok a vétlen áldozat akkor más a leányzó fekvése de ilyen akár egy jó motorossal is előfordulhat..
jaja, csak a pózerek vesznek olyat,meg az a 72ló...
Bár a héten most még jó volt.Kár hogy szerszámostasi miatt nem kavarok motorral.
Ha nagy sebességből dobod vissza 3-2-be dobálja a farát rendesen.
Akkor megint nem futunk össze sehol!
Nem megyek olyan tempót a megfelelő rutin hiányában,hogy veszélyhelyzetbe sodorjam magam vagy esetleg mást/másokat.Attól,hogy x lóerős a motorom nem muszáj vele úgy menni mint akit a labancok üldöznek.."Nem a fegyver öl.."
Persze ha más teremt veszélyhelyzetet és úgy vagyok a vétlen áldozat akkor más a leányzó fekvése de ilyen akár egy jó motorossal is előfordulhat..