Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem kanyarodási tulajdonság,hanem rossz visszaváltási technika na meg kakucson hol dobok én vissza 2-3at?

jaja, csak a pózerek vesznek olyat,meg az a 72ló...
Háááááát.Már szeretnék kocsiban punnyadni.
Bár a héten most még jó volt.Kár hogy szerszámostasi miatt nem kavarok motorral.
Azért megyek csapatban ,hogy áthárítsam a felelősséget!Majd ujjal mutogatok mindenkire ,hogy Ő volt-Ővolt!
Egy dög kanyarban.
Ha nagy sebességből dobod vissza 3-2-be dobálja a farát rendesen.
Különben rohadtul irigykedem mikor reggelente szembe jössz ,én meg punnyadok a kocsiban!
szerintem én jövőre egy kakucsot bedobok hogy megnézzem milyen a gép kanyarba,de am én is túrázni fogok
Add oda nekem előre a gyorshajtás pénzt.
Az jó ,mert én meg aktívabb túrázós szeretnék lenni!
Akkor megint nem futunk össze sehol!
jaaj
Nem az én sv-met! A sajáttyájjééééét!
Na hallod.mindenhol.Majd jövőre kicsit nekifekszem a pályázós dolognak.
Meg ha elfárad lefekszik!
Pedig szép.Csak sárga.
Nem gyorsabbat.Olyat ami magától kanyarodik.
én még nem néztem meg az SVjét sőt...
Igazad lehet ,de ezt már jópárszor átbeszéltük ,és mindenki ismeri a másik véleményét.De az ember azért vesz nagyobb/erősebb motort mert a régit kicsinek ,lassúnak tartotta.100 emberből 98-nak az az első dolga hogy megnézze menyit megy végre .
Zoli ,túl sok az előjáték! Egy nő már rég otthagyott volna ennyi petting után!
Szerintem itt jön az emberi tényező a képbe:
Nem megyek olyan tempót a megfelelő rutin hiányában,hogy veszélyhelyzetbe sodorjam magam vagy esetleg mást/másokat.Attól,hogy x lóerős a motorom nem muszáj vele úgy menni mint akit a labancok üldöznek.."Nem a fegyver öl.."
Persze ha más teremt veszélyhelyzetet és úgy vagyok a vétlen áldozat akkor más a leányzó fekvése de ilyen akár egy jó motorossal is előfordulhat..
Krisztián nem akar felkerekedni végre digóba?
Miattad indul ujra a diósgyőri kohó!
És a régivel?