Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így van, gyertek el!

én is ott leszek, lehet ekézni
Na majd elcsalom a Zolit ,Ő már úgyis volt ott.
mivel sokmindenki fent van itt is-ott is gyertek el erre
mert minden kezdő azért csúszik meg mert hülye,vagy mer gyorsan megy lehet...

de a lényeget leírtad.Óvatosan kell menni,és akkor az ember már minimalizálta a kockázatot
Srácok! Inkább arról beszéljünk ,mikor csinálunk valami nagyszabású fórumbulit? Bográcsolás ,iszogatás ,egymás motorjának ócsárolása ,saját méltányolása stb.?
Az lehet de ésszel kell menni kezdőként is és akkor nem fogsz megcsúszni
akkor te csak a körülmények áldozata vagy
Aszittem a bontóbol!
persze hogy lehet Én is lassabban járok az SVvel mint anno a TZRrel...azt 50 vs 650...

de pl ha kezdőként egy 250kgos géppel megcsúszol egy kanyarba mert hülye voltál,az sokkal rosszabb mint egy 140kilós 25össel ami nagyon sokat elnéz
Nem a vezényszavakkal van gond hanem a mentalitással.Egy ezressel is lehet lassan és ésszel menni

amúgy én 650est akartam, de az utolsó fehéret az orrom elől vitték el a bótból
Asszem én fikáztam! De nem azért mert nem jó ,csak nem olyan jó mint a 650-es!
(még jó hogy szezon vége van ,így bátrabb vagyok!)
Ha fejben dőlt volna el akkor nem lenne mit pelenkázni..
figy, mi így segítjük az evolúciót...aki bedől a vezényszavaknak és kirostálódik, így járt
Szó nincs erről,sőt.Én már kifejtettem mi a bajom az üljetek rögtön 1000resre vezényszavakkal a forum(ok)on,azt hittem átment
Sose fikaztam az ezrest.
hát ja ez nem kezdőmotor hogy antihopping kuplung legyen benne mint a kawa zx10be
én csak azt nem értem, hogy miért érzi néhány 650 tulaj kötelességének, hogy fikázza az 1000-est....amikor szinte ugyanarról a motorról van szó, csak az 1000 mindenben jobb
10pontos
nade, ha olyankor visszarakod akkor beriszál
szerintem ő most elolvasta a hsz-eket,majd a "nem akarok verekedést" elv alapján rákattintott a jobb felső sarokban található Xre
És még Myke-ot várom erősítésnek!
Eza fejben dőlnek el... Jó duma! Magyarázd annak aki nem tudta időben kirántani ,oszt most ott pelenkázza a nem várt porontyot!
Volt egy ismi lerókázta a szélvédőjét mert bebaxott mint az albánszamár és fél óráig magyaráztuk neki hogy ablaktörlőt működtetve a büdös életben nem fog átlátni rajta.
Na itt a vita a rókásról.