annyiból hogy amikor szerelünk vagy kukoricát szállítunk ami elég poros. Nem fogom a tiszta jó sisakot a koszos fejemre venni. Arra van az a caberg sisak ami még nincs is rossz állapotban. Azon kívül hogy 4éves más baja nincs.
vazz, a sebességfokozatok kihasználásának nem jött még el az ideje, előbb hozzá kell szokni a kisebbekhez és csak utána kapcsolunk feljebb, nem olvasod a topicot? .......
Ja hogy 4esben 106?Az nem rossz Mit akar egy ekkora géptől?A 4,2őt sokallom,vagy szar a benzin benne,vagy nem tudom,én akárhogy gyilkoltam (illetve hogy kíméletesen vezettem) omws benyából 3liter volt a legtöbb amit letudtam nyomni a torkán...lukoilos tankolás után evett 3,3at,de mindegyik alkalom kakucsolás volt.Euroring 2személlyel le-fel ótópályán 125tel (km/h)+pályán csapatás fullon és 2,9 lett az átlag...szal nem értem.
2km - robogóval járok. Semmi veszély nincs az út vonalban csak lusta vagyok biciklizni annyira pedig nem rossz az a caberg.
majd ha oda érek lecserélem. De van 1000 dolog még
érettségi volt,juliusba nyaralás,augusztusba meg már nem mertem felülni az Rre,mert indult az SV projekt.Szeptemberben pedig beléptem a pokolba.Mellesleg a ferrarikba se pakolnak 3év alatt 120ezret Nekem a motor nem közlekedési eszköz Ugyanis arra alkalmatlan szvsz
fogok, sajna a rokas cucc otthon pihent...ugy szamitottam, h este kerulok haza, s keszultem a huvosebb idore...
a palya vonalvezetese kellemes, kar, h csak nezhettem...
nem 4ikben, leforogta a 4iket, 5iket, a 6ikban, ugy 9000nel volt meg a 106.Ketten egyutt sztem 140et biztos nyomunk.
en mondtam, h ezrest kell venni azt 3ikban 180nal elvaltani
az sv kenyelmesebb sokkal es meg megy is, ha huzom...Ez csak visitott, de legalabb nem ment.Lanynak kezdesnek jo lesz
Az egyik kanyarban majdnem leert a csajszi rokas terdkoptatoja...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jóidővolt.
Márciusban nem hajókázni mész?
pont fel is lehetett menni, az aszfalt 16C, a levego 19C
es mvel korduraban voltam, nem engedtek fel
volt vagy 30mocis a palyan, kurva nagy elmeny volt!Marciustol tutira kijarunk versenyezni.
40euro egy delutani session
amugy a 125R aranyos moci!Kellemesen csalodtam benne
elony:
fogyasztas-4.2L 2 szemellyel, porgetve
FEKEK!Az sv fekjei sehol sincsenek ettol a brembotol bazzeg...
kellemes dizajn, helyenkent minosegi anyagfelhasznalassal!Pl. tanksapka
atom konnyen fordul!
hatrany:
szital egeszen kicsi sebessegnel.
106ot ment 2 szemellyel, hegynek lefele hatszellel
a hatam bantotta kicsit ugy 100km utan...
csuklogyilkos
utasulel halal
majd ha oda érek lecserélem. De van 1000 dolog még
azt már csak munkába járni használom :)
suzukira van egy HJC-m
(Gyere gurulni,Lukoil-tól megyünk kb.12:30-kor......megyek is készülődni.)