Hát elvileg kész Encyclopedia Galactica van az agyamban eltárolva de így speciel a kereső szubrutinom feladta a harcot ma uncsitesó konyhájának szerelése közben.
Viszont ha észben lesz holnap rákérdezek egy nagyon régi találmány segítségével ennek a megoldhatatlan dolognak árára.
Én mindig azt vallom,hogy aki hülye az "kis" motoron is hülye marad..Aki meg elég érett a dolgokhoz az akár nagy motorral is kezdhet akár.Fejben dőlnek el a dolgok ugyebár
Hello! Üdv a csapatban!
Ne vedd magadra a dolgot ,de ha feljön ez a téma a egymásnak esünk. Legalább pörög a fórum!
Remélem jó társad lesz és sok helyre eljutsz vele!
"Hanem azzal hogy úgy ül nagy gépre hogy nem tud se kanyarodni,se fékezni,és úgy unblock semmi tapasztalata nincs arról hogy viselkedik egy motor mondjuk kanyarba,szar úton,koszos úton,csúszós úton...stbstb"
ez olyan mintha úgy tanulnál meg deriválni hogy nem tudsz összeadni
Egyetértek, hogy kicsit nagy ugrás lesz, de nekem nem azért kell a nagymotor hogy most 200al v. 300al szeljem az utat...én igazából túrázásra szánom a gépet...szóval... meg azért jó nem 600assal meg 1000ressel, de csak mögöttem van már több mint 60.000km... tehát.. meg azért ültem már nagymotoron nem 1x... tehát nem csak képen láttam motort életemben...
Ma mesélte egy ismerős szerelő/ versenyző srác hogy megvették a tesója YZ 125-ösét ,és már 3x vitték vissza mert leköpi a gyertyát. Megkérdezte tőlük a srác ,hogy ugyanmá miért vettek 39 LE-s versenymotort ,ha csak 10 Le-t használnak belőle?
Csak tanmese volt.
Viszont ha észben lesz holnap rákérdezek egy nagyon régi találmány segítségével ennek a megoldhatatlan dolognak árára.
páratlan héten meg a rókás vs. kordura
Én mindig azt vallom,hogy aki hülye az "kis" motoron is hülye marad..Aki meg elég érett a dolgokhoz az akár nagy motorral is kezdhet akár.Fejben dőlnek el a dolgok ugyebár
14 évesen megkaptam fater vehovináját 2x elmentem olajért szibíriába és meg is volt az évi 15k.
Ne vedd magadra a dolgot ,de ha feljön ez a téma a egymásnak esünk. Legalább pörög a fórum!
Remélem jó társad lesz és sok helyre eljutsz vele!
meg a hátsó matricák a farokidomnál?
ez olyan mintha úgy tanulnál meg deriválni hogy nem tudsz összeadni
Egyetértek, hogy kicsit nagy ugrás lesz, de nekem nem azért kell a nagymotor hogy most 200al v. 300al szeljem az utat...én igazából túrázásra szánom a gépet...szóval... meg azért jó nem 600assal meg 1000ressel, de csak mögöttem van már több mint 60.000km... tehát.. meg azért ültem már nagymotoron nem 1x... tehát nem csak képen láttam motort életemben...
Csak tanmese volt.