Nem vészes luk csak 4 helyen volt a 8 részen csak az alvázvédő sérült.De ha már alatta vagyok drótkorongal megtisztítottam és lealapoztam.
Most arra vár hogy nmenjen fel rá az alvázvédő.Csak pár kritikus hely van ahol kell varratkitöltő.
Én gondolok a jövő hétre.
Esni fog.
Bár nehéz felkelni.
Még találtam egy lukat alapozáskor azt behefteli öcsi megint alapozás majd varratkitöltő mindenhova ahol kell és meg rá az alvázvédő.
Volt rajta odaverődés legalább 6-8 helyen.
Bent is varratkitöltő majd festés.
Ezután passz hogy mit vágok bele de a tűzfalnál elrohadt szigetelőt bitumenes szigetelőlemezzel takarom majd mindenhova kéne valami vastag filcszerű plussz szigetelés hangnak.
na ezután vissza a padlószőnyeg,az ülések és minden műanyag díszléc,kárpit.Ülés hegesztés.
Majd porszívó és törölgetés.
Na ezt kéne valahogy megoldani szombat estig úgy hogy 9-6-ig meló utána 10 ig uncsitesónak konyhaszerelés.
Zoli! Reggelente? Alá? Főleg Feküdni?
Mivan veled?
A kikapcsolódás kell!
Nekem kettőn áll a vásár vagy befagy a seggem a bőrszerkóba vagy elkészül a meleg kordura...
Meg az itthoniak gondolatát is látom már Dehát mit nekem november akkor vizsgáztam.
1)kell a tapadás
2)elég volt az a 3 téli szezon,dislikeolom a dolgot
Zoli: túl keveset...A jövő ködbe vész, talán márciusig gurulok 1-2 ezret...De ugye, télen nem élvezi úgy az ember...Kivéve a hátsó gumi firkálását
Zoli: amennyit én megyek, fogyasztási költségre ott leszek ahol ti
btw, ha tavaszig semmi komoly jelentkező és marad pénz, a pówerkomondort is belerakatom, meg lesz egy AGO féle mérés is...
Nem én találtam fel.
kezdő lánymotornak hirdessem?
citellus, a fogyasztás nem minden!Az ÉLMÉNY
Az évek alatt hányszor felkoppant.
Most arra vár hogy nmenjen fel rá az alvázvédő.Csak pár kritikus hely van ahol kell varratkitöltő.
Bakker hol jártál te azzal az autóval?
Lehet jobban jársz 1 karosszériával minthogy ezt foltozgatod
Esni fog.
Bár nehéz felkelni.
Még találtam egy lukat alapozáskor azt behefteli öcsi megint alapozás majd varratkitöltő mindenhova ahol kell és meg rá az alvázvédő.
Volt rajta odaverődés legalább 6-8 helyen.
Bent is varratkitöltő majd festés.
Ezután passz hogy mit vágok bele de a tűzfalnál elrohadt szigetelőt bitumenes szigetelőlemezzel takarom majd mindenhova kéne valami vastag filcszerű plussz szigetelés hangnak.
na ezután vissza a padlószőnyeg,az ülések és minden műanyag díszléc,kárpit.Ülés hegesztés.
Majd porszívó és törölgetés.
Na ezt kéne valahogy megoldani szombat estig úgy hogy 9-6-ig meló utána 10 ig uncsitesónak konyhaszerelés.
Mivan veled?
A kikapcsolódás kell!
Nekem kettőn áll a vásár vagy befagy a seggem a bőrszerkóba vagy elkészül a meleg kordura...
Meg az itthoniak gondolatát is látom már
Hát ha lesz időm reggelente aláfeküdni talán végzek vele szombatig.