Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak tudja hogy kit kell követni
Nem kell fizetni....ez nem igaz, eddig senkivel nem fizettették ki az úgynevezett plusszt sőt a mávosok sem fizettek utólag.......ezt azért találták ki a nagyok, hogy ne kössenek a kicsiknél.....
Tudja mi a jó! Ennyi!
Egészen addig, amíg nem neked okoz valaki Máv, Köbe, stb "biztosított" kárt. Egyébként is te vagy a felelős a biztosításodért is. Az csak egy dolog, hogy van biztosításod, de, ha az nem fizet, vagy időközben megszűnik, akkor neked kell fizetni. Előbb, vagy utóbb. Nekem éves szinten nincs 10e Ft a motor kgfb-m. Az autóm meg csak 7.500 Ft. Igazából nagyon nem lesz már ennél olcsóbb. Nekem megnyugtatóbb, hogy "rendes" biztosítóknál vagyok. Remélem nem lesz rá szükség, de akkor se engem zargassanak. Casco meg nincs sok biztosítónál. Affelől meg nincs kétségem, hogy, ha odakerülne a sor minden biztosító szarrágó és szőrszálhasogató lenne.
Zoli32 felszerelted már a hasidomodat?
k4es?
Te is vissza szeretnél ülni?
Néztem ezt az SV-t énis használtautón. 800E ft és nincs benne 10E km-se. Ha igaz nagyon jó vétel lesz!
most nézem
Madikám kezdelek unni hogy mindenhová követsz komolyan mondom veszel egy volvot megverlek elvitték az Rt?Gratula,nagyon szép gép!
mielőtt elindulsz vele haza a rendszámot mindenképp fordítsd meg :)
Üdv!

Szombattól én is megyek fel az ezredesért, esetleg ha tudtok valami drótot adni, hogy mire érdemes esetleg odafigyelni, szervizek, meg ehhezhasonlók... hál istennek a kereskedő eléggé rugalmas és korrekt, ugyhogy előre láthatólag még most jó vételnek tűnik.
Ezt kar volt beirni az SV topicba . Sor 12... Az mar tizzel tobb...
nekem benzincsövem még mindig sehol, tegnap mára igérték + hívnak, persze eddig semmi... :) + szétszerelt bútorokkal körbe van véve a motor, hozzá se férek... (Ja, Zoli, azt a bepolcozást megoldottam magam, hatezer ft-nyi faanyagból :-))
Na ja, hétvégén nem biztos, hogy gurulok valahová, gépkarbantartás lesz a sor 12-őn.....
A topicot jol kinyirtam
Az az erzes megfizethetetlen volt
Pedig olyan jó volt MÁV-osnak lenni szaré hugyé
Neked milyen köteleződ van Sanya?
Mert úgysem fizet viszont ez Téged nem érint így kösd meg nyugodtan....a mávosok sem tudnak mit csinálni hiába volt ami volt....
aszongyátok meg miért ilyen olcsó a köbe kötelező biztosítás
nekem nem akarták az allianznál...
A "nincs kisbetűs részt" arra értettem, hogy vannak társaságok ahol - például lopásnál - olyanokat kérnek, hogy mutasd be a levágott láncot, bizonyítsd hogy nem szabad téren állt, stb. Nonszensz kategória kb.
Allianznál még a motorban lévő riasztó értékét is biztosítják.