Nem kell fizetni....ez nem igaz, eddig senkivel nem fizettették ki az úgynevezett plusszt sőt a mávosok sem fizettek utólag.......ezt azért találták ki a nagyok, hogy ne kössenek a kicsiknél.....
Egészen addig, amíg nem neked okoz valaki Máv, Köbe, stb "biztosított" kárt. Egyébként is te vagy a felelős a biztosításodért is. Az csak egy dolog, hogy van biztosításod, de, ha az nem fizet, vagy időközben megszűnik, akkor neked kell fizetni. Előbb, vagy utóbb. Nekem éves szinten nincs 10e Ft a motor kgfb-m. Az autóm meg csak 7.500 Ft. Igazából nagyon nem lesz már ennél olcsóbb. Nekem megnyugtatóbb, hogy "rendes" biztosítóknál vagyok. Remélem nem lesz rá szükség, de akkor se engem zargassanak. Casco meg nincs sok biztosítónál. Affelől meg nincs kétségem, hogy, ha odakerülne a sor minden biztosító szarrágó és szőrszálhasogató lenne.
Szombattól én is megyek fel az ezredesért, esetleg ha tudtok valami drótot adni, hogy mire érdemes esetleg odafigyelni, szervizek, meg ehhezhasonlók... hál istennek a kereskedő eléggé rugalmas és korrekt, ugyhogy előre láthatólag még most jó vételnek tűnik.
nekem benzincsövem még mindig sehol, tegnap mára igérték + hívnak, persze eddig semmi... :) + szétszerelt bútorokkal körbe van véve a motor, hozzá se férek... (Ja, Zoli, azt a bepolcozást megoldottam magam, hatezer ft-nyi faanyagból :-))
A "nincs kisbetűs részt" arra értettem, hogy vannak társaságok ahol - például lopásnál - olyanokat kérnek, hogy mutasd be a levágott láncot, bizonyítsd hogy nem szabad téren állt, stb. Nonszensz kategória kb.
Allianznál még a motorban lévő riasztó értékét is biztosítják.
Szombattól én is megyek fel az ezredesért, esetleg ha tudtok valami drótot adni, hogy mire érdemes esetleg odafigyelni, szervizek, meg ehhezhasonlók... hál istennek a kereskedő eléggé rugalmas és korrekt, ugyhogy előre láthatólag még most jó vételnek tűnik.
Allianznál még a motorban lévő riasztó értékét is biztosítják.