Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én pont ilyen megfontolásból le is tettem az SVt idénre.
Hát mindenesetre óvatosan! Ebbe a takony időben nem szerencsés az uj motorral való ismerkedés.
A keret még sosem ért le.De a gomba meg az a ruszki acélmű éves termelését magába foglaló kormányvég amit adtál 3x dolgozta le az árát.
pontosan És 12Nm,de ahhoz képest hogy 25ös volt jól ment:)És ha 6.ból visszavágtad 4be az is táncolt (csak mesélték )
Ja. Akkor az kb 15 LE lehetett.
Te vagy a kivétel! Tartsd meg eme jó szokásod!
AZ R125 4T!
Itt nem arról van szó hogy élek,nem élek.Persze hogy élsz.Azért élsz mert van eszed és tudod hogy neked ez a kanyar 80nal megy...azt annyival is mész.De lehet hogy egy vészhelyzetben hiányoztak volna az alapok ha "anno" van valami.
Te szereted tesztelni a bukókeretet amit köré építettél!
Az a lényeg hogy ne rakja vissza 5-ből 2-be 160-nál ,mert az vicces egy 125-ös 2t után!
Értem.Én mégis élek pedig tapasztalatom egy nagy 0 volt..
En i ugy ultem fel.Esek-kelek is mint a reszeg vasutas.
Nem a 20-30-40-50-60-70-80-90-100-110lóval van nekem a bajom ha valaki a nulláról nagy gépre ül.Hanem azzal hogy úgy ül nagy gépre hogy nem tud se kanyarodni,se fékezni,és úgy unblock semmi tapasztalata nincs arról hogy viselkedik egy motor mondjuk kanyarba,szar úton,koszos úton,csúszós úton...stbstb
20le-ről 115 nem durva?
A K4-esen S betű van már, és az még szürke vázas...
hát kimaradt,de az a lépcsőfok nem olyan durva.
Akkor le kell húzni az ezresen az egyik gyertyáról a pipát
Abban ez esetben már mások az arányok:
40/72=0,56
40/115=0,35
A 650-nél jobb a teljesítmény kihasználás, az 1000-esnél túl nagy a biztonsági tényező.
Hát na..akkor is mintha kimaradt volna egy lépcsőfok..Csak a fokozatosság elve miatt
én pl tudom magamról hogy fölösleges de néha jól esik az a 64NM...mert a lovak levannak szarva, a nyomaték számít (nekem)
viszont a K3as tankja suzu feliratos...lehet csak felrakott rá egy jelet vagy ez nem így megy?
ő nem a nulla tudásra vett 1000rest, volt egy igen komoly 50 és 125 ös alap...
Ha a 73-ból 40-et használsz akkor a 650-es is felesleges
Ja és köszi az ötleteket!
Hát, ha 40 lovat használsz a 115-ből fölösleges az 1000-es.
Na ja!
Az is szempont, hogy ne vonzza a dzsuvát.