Allianzot javasolnám. Nincs kisbetűs rész, korrekt szerződés, gyors ügyintézés, normális áron. A normális ár akkor értendő, ha 30 fölött vagy és nem Budapesten élsz. Amúgy kemény "büntetéseket" kapsz szorzónak...
Nem de csodák sincsenek.
Ott az egyik olcsó asszem Vabard de nem biztos.Benne van a szerződésben hogy károkozáskor emelhetik év közben is az összeget.
Persze kisbetűs rész.
Tudom ez egy orok vita targya lehetne...de kis hazankban mindenki arerzekeny es eleg kevesen gondolkodnak ugy, mint te...
Masreszt nekem most a K&H-t hozza legolcsobbnak, ami nem jelenti azt, hogy jovore ok lesznek a legszarakodobbak a karugyintezessel, iden sem hiszem, hogy a wabard volt, mert ok voltak a legolcsobbak..
Majd ha esetleg ne adj isten valaki kárt okoz neked és az olcsó biztosítója egy évig szőrözik veled meg biztosítási nyomozókkal vegzálva 50-50%-ra hozza ki a jogos károdat akkor emlékezz erre.
Azt javaslom csak az arat nezd. A kotelezo neked nem fog szolgaltatni. Persze van, ahol vallalnak valami pluszt, de annyival tobbe is kerul. Torveny kotelez ra, hogy legyen. Ha te a legolcsobbat kotod mar eleget tettel a torvenynek.
nekem mikor kötették a SUZUNál azt mondták ez nem túra motor Gondolom a srác azért nem játszotta be hogy az,mert meglehet bukni.Amúgy nálam 1ezres eltérés volt. (simán 32, túramocnak jelölve 31)
Mi lenne ha egyszer valami jót is vennénk át és nem csak a szart vagy a magyartalan bunkóságot? Én valamit vagy szeretek vagy nem szeretek.Lájkolni semmiképp sem szoktam diszlájkolni meg főleg nem
a csak túrázásra használt, csúszásmentes ill. a kihasználatlanság miatt eladó kimaradt
amúgy, mi a pontos guminyomás az ezresen?
vettem digit guminyomásmérőt (pár euró volt lajosban ), és elön 1.8at mutatott, hátul meg 2.01et.
Mondjuk jön a hideg, de nem hiszem, h rá kéne fújni.Ötlet?
Ott az egyik olcsó asszem Vabard de nem biztos.Benne van a szerződésben hogy károkozáskor emelhetik év közben is az összeget.
Persze kisbetűs rész.
Masreszt nekem most a K&H-t hozza legolcsobbnak, ami nem jelenti azt, hogy jovore ok lesznek a legszarakodobbak a karugyintezessel, iden sem hiszem, hogy a wabard volt, mert ok voltak a legolcsobbak..
Union bizti jobb mint a K&H?Mert, ha nem pipálom be a túramocis dolgot, akkor az Union 2.5ropival olcsóbb mint a K&H...
ezzel a túramotoros dologgal meg lehet bukni amúgy?Nézi ezt ezeknél valaki?
majd kicserélem a két kereket
ja, lent vannak a használtmoci árak és még sehol a tél...Mondjuk rengeteg a hulladék motor...
(pár euroért én se hagytam vna ott)
amúgy, mi a pontos guminyomás az ezresen?
vettem digit guminyomásmérőt (pár euró volt lajosban
Mondjuk jön a hideg, de nem hiszem, h rá kéne fújni.Ötlet?
a biztik felélték tartalékaikat..