Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Allianzot javasolnám. Nincs kisbetűs rész, korrekt szerződés, gyors ügyintézés, normális áron. A normális ár akkor értendő, ha 30 fölött vagy és nem Budapesten élsz. Amúgy kemény "büntetéseket" kapsz szorzónak...
Motoros Casco temaban nem vagyok otthon, de evforduloval tudod felmondani a meglevot es utana tudsz mashol kotni...
Szerintetek motorra hol érdemes casco-t kötni?Át lehet vinni azt is mint a kötelezőt?
Nem de csodák sincsenek.
Ott az egyik olcsó asszem Vabard de nem biztos.Benne van a szerződésben hogy károkozáskor emelhetik év közben is az összeget.
Persze kisbetűs rész.
Kocsira ott van a kotelezom...ok voltak a legolcsobbak...es latod fizettek rendben szoval nem biztos, hogy a legolcsobb a legszarabb...
Én nagyon örültem hogy az Aegon 2 hét alatt kifizette az alkuösszeget.
Tudom ez egy orok vita targya lehetne...de kis hazankban mindenki arerzekeny es eleg kevesen gondolkodnak ugy, mint te...
Masreszt nekem most a K&H-t hozza legolcsobbnak, ami nem jelenti azt, hogy jovore ok lesznek a legszarakodobbak a karugyintezessel, iden sem hiszem, hogy a wabard volt, mert ok voltak a legolcsobbak..
Majd ha esetleg ne adj isten valaki kárt okoz neked és az olcsó biztosítója egy évig szőrözik veled meg biztosítási nyomozókkal vegzálva 50-50%-ra hozza ki a jogos károdat akkor emlékezz erre.
Azt javaslom csak az arat nezd. A kotelezo neked nem fog szolgaltatni. Persze van, ahol vallalnak valami pluszt, de annyival tobbe is kerul. Torveny kotelez ra, hogy legyen. Ha te a legolcsobbat kotod mar eleget tettel a torvenynek.
mert, neked még van?

Union bizti jobb mint a K&H?Mert, ha nem pipálom be a túramocis dolgot, akkor az Union 2.5ropival olcsóbb mint a K&H...
okok
Csak viccelődés,a kötekedés nem ilyen
nekem mikor kötették a SUZUNál azt mondták ez nem túra motor Gondolom a srác azért nem játszotta be hogy az,mert meglehet bukni.Amúgy nálam 1ezres eltérés volt. (simán 32, túramocnak jelölve 31)
már megint csak a kötekedés Mi lesz a következő,a majré csíkom?
K&H 18-20ropi közt adja ki az éves díjam...

ezzel a túramotoros dologgal meg lehet bukni amúgy?Nézi ezt ezeknél valaki?
ok

majd kicserélem a két kereket

ja, lent vannak a használtmoci árak és még sehol a tél...Mondjuk rengeteg a hulladék motor...
Nézegettem a hirdetéseket,kicsit lent vannak a használt motor árak.
Vagy fonetikusan írjuk mindkettőt vagy az angol nyelv helyesírásai szerint
fordítva jobb lenne szerintem
most a fészbúk a menő,ilyenkor ez megy.Majd 2-3év múlva eltűnik a like-diszlike páros és újra örülhetsz
Mi lenne ha egyszer valami jót is vennénk át és nem csak a szart vagy a magyartalan bunkóságot? Én valamit vagy szeretek vagy nem szeretek.Lájkolni semmiképp sem szoktam diszlájkolni meg főleg nem
Nekem CORÁS 399Ftos van (analóg),meglepően pontos,likeolom:)

(pár euroért én se hagytam vna ott)
a csak túrázásra használt, csúszásmentes ill. a kihasználatlanság miatt eladó kimaradt

amúgy, mi a pontos guminyomás az ezresen?

vettem digit guminyomásmérőt (pár euró volt lajosban ), és elön 1.8at mutatott, hátul meg 2.01et.
Mondjuk jön a hideg, de nem hiszem, h rá kéne fújni.Ötlet?
egy újabb érv a kicsi biztik ellen:

a biztik felélték tartalékaikat..
"téli"...nem volt az igazi téli...de nekem elég volt:D