Anyu SVje az én nevemen van. Nekünk az Union a legjobb. Most is ott van, és a netrisk most is azt hozta ki a legjobb kondíciókkal az én adataimra (az én nevemen van a paripa).
Éves díjra ~5800 Ftot mondott. Nem tudom hogyan, de ezt mondta, nem néztem el.
Jelenleg náluk negyedévre 5555 Ft.
Úgy néz ki a legtöbb motorosnak a K und H a legjobb mint tavaly a köbén kívül.
Kiváncsi lennék a biztositas.hu-ra is ha nem lennének köcsög lusta állatok.
Néztem hogy van tagsági díj azzal együtt 11000 Ft lenne, de a következő az union lenne ami 18000 Ft.
Ha pár száz forint lenne a különbség akkor nem a köbét választanám, de azért van különbség.
az jó vétel volt Az enyém még 940ért van fent A Bódis rendszer kva jót tesz neki (mentem Talmás R125ttel)de a hangját túrán hallgassa a franc Arra készüljön hogy az egész motor egy motoros killer,kényelmetlen, és rossz úton kicsit emeltebb tempónál (100...pl) rázza a kormányát nem is kicsit...állítólag más gumi megoldja a problémát,az biztos hogy csökkentett guminyomás megoldja. (elöl 1,75,hátúl 2,05)
A Köbe csak akkor szar ha köbés okoz neked kárt! Mert mire kifizetik szakállad nő! az a 9800 csalóka mert a köbénél van tagsági díj ami éves ha jól emlékszem. nézz utána a honlapjukon!
Sziasztok!
Látom többen kiszámoltátok már a jövő évi kötelezőt, én is megcsináltam már és nekem a KÖBE-t hozta ki legolcsóbbnak (9800 FT) utána jön az UNION (18000-el). Azt szeretném kérdezni mi a véleményetek a KÖBE biztosítóról, van-e valami tapasztalatok vele?
Jóval a legolcsóbb lett nekem, mint a többi csak nem akarom megszívni vele mint a MÁV biztosítóval annak idején.
Csak Zoli mondta hogy 2 évente lép.
2008-2009 B1
2009-2010 B2
mi a gond?
Éves díjra ~5800 Ftot mondott. Nem tudom hogyan, de ezt mondta, nem néztem el.
Jelenleg náluk negyedévre 5555 Ft.
Veszélyesebb.
Kiváncsi lennék a biztositas.hu-ra is ha nem lennének köcsög lusta állatok.
Ha pár száz forint lenne a különbség akkor nem a köbét választanám, de azért van különbség.
...én sem örülnék egy köbés betétlapnak
Látom többen kiszámoltátok már a jövő évi kötelezőt, én is megcsináltam már és nekem a KÖBE-t hozta ki legolcsóbbnak (9800 FT) utána jön az UNION (18000-el). Azt szeretném kérdezni mi a véleményetek a KÖBE biztosítóról, van-e valami tapasztalatok vele?
Jóval a legolcsóbb lett nekem, mint a többi csak nem akarom megszívni vele mint a MÁV biztosítóval annak idején.