Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

titokban még bebipálom disznó módon a túramotort is mert ez az és kész tavaly is az volt
Wabard nekem 2X annyi lenne, mint most . Bp, B9, 88KW, K&H 10752 lesz
Nincs ezzel gond
Csak Zoli mondta hogy 2 évente lép.
A lényeg, újrakötöd...fel kell mondani a régit és újat kötni, vicc, de így jobb mint ottmaradni mert akkor szemtelenül drága díjat állapítanak meg....
2007-2008 0
2008-2009 B1
2009-2010 B2

mi a gond?
én 99% hogy újrakötöm a káendhánál! ócsóbb 1 ezredessel negyedévente
érdekes én B2-be vagyok és 2007 szeptember vagy október óta van biztim/motorom
Az 5centis majrécsíkra mér nem jár bónusz? mocsok rendszer ez
És én barom mindent túlmagyarázok... bocs
Anyu SVje az én nevemen van. Nekünk az Union a legjobb. Most is ott van, és a netrisk most is azt hozta ki a legjobb kondíciókkal az én adataimra (az én nevemen van a paripa).
Éves díjra ~5800 Ftot mondott. Nem tudom hogyan, de ezt mondta, nem néztem el.
Jelenleg náluk negyedévre 5555 Ft.
még ifju vagy, zöld az ikrád,azt azé

Veszélyesebb.
KÖBE 9ezer? NEKEM? A K&H 20...Annyira vagyok veszélyes a biztosítók szerint mint ZSkettő?
Kétévente ugrik.
Úgy néz ki a legtöbb motorosnak a K und H a legjobb mint tavaly a köbén kívül.
Kiváncsi lennék a biztositas.hu-ra is ha nem lennének köcsög lusta állatok.
Én mért csak B1be vagyok,ha 2008óta nem okoztam kárt?
Na ezé nm kötök ott Én se, pedig az elnök úr csepeli és minden héten néllam veszi a gazdag húsadagot a családnak
Néztem hogy van tagsági díj azzal együtt 11000 Ft lenne, de a következő az union lenne ami 18000 Ft.
Ha pár száz forint lenne a különbség akkor nem a köbét választanám, de azért van különbség.
az jó vétel volt Az enyém még 940ért van fent A Bódis rendszer kva jót tesz neki (mentem Talmás R125ttel)de a hangját túrán hallgassa a franc Arra készüljön hogy az egész motor egy motoros killer,kényelmetlen, és rossz úton kicsit emeltebb tempónál (100...pl) rázza a kormányát nem is kicsit...állítólag más gumi megoldja a problémát,az biztos hogy csökkentett guminyomás megoldja. (elöl 1,75,hátúl 2,05)
Igaz
a köbe nekem is olcsóbb lenne párszáz ft-al,de inkább nem
...én sem örülnék egy köbés betétlapnak
Akkoris az ha előrántod a köbés biztidet balesetokozás után és nemes eccerűséggel emiat laposravernek mert nem fizet.
Vagy kurva ügyes, vagy csaló
A Köbe csak akkor szar ha köbés okoz neked kárt! Mert mire kifizetik szakállad nő! az a 9800 csalóka mert a köbénél van tagsági díj ami éves ha jól emlékszem. nézz utána a honlapjukon!
Sziasztok!
Látom többen kiszámoltátok már a jövő évi kötelezőt, én is megcsináltam már és nekem a KÖBE-t hozta ki legolcsóbbnak (9800 FT) utána jön az UNION (18000-el). Azt szeretném kérdezni mi a véleményetek a KÖBE biztosítóról, van-e valami tapasztalatok vele?
Jóval a legolcsóbb lett nekem, mint a többi csak nem akarom megszívni vele mint a MÁV biztosítóval annak idején.