Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már így is nyertem 8e-ret az eddigihez képest úgyhogy jóez a teljesítmény alapú izé.
Köbénél tök mindegy B1 vagy B5-ben vagy akkor is 5840 Ft! Vicces!
Nov 30-ig felmondani, Dec 31-ig ujrakotni
én várok pár napot hátha kijavítják...
de a héten újrakötöm mert nem tudom meddig lehet :)
Netrisk turheto, en mindig ott csinalom
És KB 4x futottam neki mire eccer kjött a 13e.
K und H maradt ujrakötéssel.
biztositas.hu

Vicc 1 rakás márka nincs a választható menüben... se suzuki se honda.... stb.
Most akkor megsem adod el a vasat?
jaja, én is láttam valakit, egyenes úton, biciklivel, laza tempónál... hátranézett, és a kormány valahogy aláfordult. szerencsére az üvegek nem törtek össze, és mindenki röhögött...
igen,bár van aki nem tud.
Lattam egy emberket aki a strandra vezeto aszfaltos uton gyalog elesett.
Ugyhogy mindenhol lehet pofara esni mindennel.
el lehet esni bringaval egyenes uton?
a literestol en meg messze vagyok de a 600asnak majd eljon az ideje :)
de újrakezdő még lehetsz! (mielőtt eladod )

kicsit ON topic: találtam hibátlan fejidomot [50k], úgyhogy a régi megy tartalékba...De ha esetleg valakit érdekel, aprópénzért megválok tőle.
Sajnos a műanyagos szerint már nem lehet tökéletesre megcsinálni, h ne látszódjon a sérülés, ezért lett cserés.

létezik, h a tankra való Suzuki jel méreg drága?Mert ugye át kéne fújatni a tankot is fehérre, de a jelet nem(?) tudják kitakarni vagy mi.Ezt sem értem mondjuk, h miért nem lehet kitakarni, elvégre csak fújják, nem eloxálják:D

lábtartó eloxálást elvetettem, olcsóbb a színes sportlábtartó
Balu

Laller: ezt mondom, litereseknél nincs ilyen szitálós izé...

Szal, legközelebb literest veszünk drága!Vagy minimum sor4 haccáz..
1)Én CBRre voksoltam

2)Ellehet esni,Gergőt és engem ledobott magáról,Karinak a csuklója bánta az egyenes(rossz) úton haladást.De mondom a guminyomás segít...(vmit...)Én az eset után már nem bíztam a gépbe.
szegény lánnyal jól megvetettetek egy olyan mocit kezdésnek, amivel egyenes úton is el lehet esni
Akkor jó..már féltem,hogy el kell adnom és 125-öst kell vennem mert kezdőnek csak az a jó..
mindenki röhög rajta,de sajna ez van (volt ).MiTOn megoldották,raktak rá gátlót gyárilag...

amúgy az Fazer biztonságosabb kezdőmotor mint az R

Kari ezért esett...(becsapkodott a kormány)
Na bazz a fazékon nem csapkod..olyat kellett volna venni
nem is kicsit
nem tetszik a cbr 125os,olyan hangya alaku...akkor inkabb a yamaha,az legalabb kicsit koverkebb
Ja!Még valami!A gyári gumi (michelin pilot sporty) egy halom fos.Nem is az hogy nem tapad,hanem hogy nem ad információt,hanem egyszer csak elmegy a tapadás azt taknyolsz is.Ilyen méretbe (utcai gumiból) a pirelli sport demon-t ajánlom,tüzérkén az volt,és nagyon jó,informatív gumma volt