A holnapi tarjani turarol mit gondoltok, nem lesz nagyon hideg reggel? Nem az oltozek, inkabb a gumi miatt aggodom....Kb olyan ido igerkezik, mint ma es most 2 fok van...
Boardozni tényleg jó, de arra készülj hogy az első 10 napnyi deszkázás maga a kőkemény szopás...
A térdem meg szar, ez van. Mivel a térdemet módosítani nem tudom, marad a motor módosítása.
Valszeg nem a motorral van baj, mivel csak a jobb térdem fáj és mindig csak az. Biciklin is mindig a jobb térdem fájt, amíg "nyomtam". Volt hogy elindultam tekerni és 60km után visszafordultam vonattal, mert nem bírtam erőt kifejteni vele.
Igen, utólag azt mondom, hogy ezt elba... de most már ez van.
Amúgy Balaton kerülést javaslom mindenkinek, akár több részletben is!
1x fordult elő és csak 100-assal!
A Váltást csak viccből mondtam
Én alapból utálom a fém 200-as mert hülyeségnek tartom. Jó volt a papír Kálmibácsival!
Csak hát reggel a kávé vagy valami más lé kell indulásnál. Megszokás . Hozzánk szerencsére elég sűrűn jön a kávés srác. Úgyhogy a visszaadással sincs gond eddig
(óvatosan az ilyen pénzváltásokkal.. mert ha nincs a gépben elég apró akkor nem fog visszaadni.. amelyik gép elfogadja a 200ast az max 100asban tud visszaadni, de jellemzően inkább max 50esben. A 200as egyből lepottyan benne a pénzgyűjtő dobozba.. míg az aprót gyűjti külön is, hogy vissza tudja adni.. szóval ha nincs benne váltópénz akkor biztos buktad a 200asod.. vagy leihatod)
Nem tudom nekem is valahogy rémlik 1 túra ahol valakire qrvasokat vártunk és még úgy se jött... és a fele brigád megunta a várakozást...
Jajj hogy is hívják akire vártunk a fene... Nem emlékszem. De 1 tény Pénztárca kímélő túra volt benzin ügyileg
Valami rókás ruhás vagy ki. De legalább a többiekkel jót beszélgettünk.
u.i.: szerintem a kávéautomata a legjobb pénzváltó!
a 200-asokból simán 20-asokat 10-eseket csinál! Haláli... annyira vastag lesz a pénztárcád hogy azt hiszed kő gazdag vagy.
A 125ös túra úgy kezdődött hogy 26ember ült egy parkolóban 2órát...és várt 4re...aztán 29ember várt fuckyra aki a 600as ciberéjének sikeresen hazavágta a kuplungját...aztán félórát vártunk az sv-s Pistire aki elhagyta a rendszámát és visszakellett mennie keresni
A board a legjobb Nehéz...hát nehéz...én már 3éve próbálkozom vele,eddig 1értékelhető szezonom volt,1kimaradt...meg anno a kezdő ugye...Amúgy a hóba ülés nem boardozáskor van,hanem bandázáskor:)Mikor sokan vagyunk, (és ismik) leülünk,dumálunk,aztán elindulunk lefelé tömegben ááá
Ja boardhoz:
1)bukó
2)csuklóvédős kesztyű
3)gerinc védő (motoros pl)
A gerinc védő már megmentett párszor,a bukó is,bár így is volt egy agyrászkódásom (de szerencsére enyhe)...pedig se őrült nem vagyok,se annyira balfasz hogy minden bucka elött hasra essek.(Az agyrászkódást 2km/hval csúszva sikerült produkálni...)
Késésben voltam.