Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindegy, mi a baj, te is tudod a gyógymódot rá: vegyél ezrest

balatont kerülni bicóval?
Azért gondolom, hogy lejjebb előrébb jobb lenne, mert az túrásabb póz, nem feszül annyira a térdem talán (GS500-on nem fájt).

Sajna a biciklizéssel is bajaim vannak már...
Pedig pár éve még Balatont kerültem. Na lehet, hogy ilyesmiket nem kellett volna...
Ez kva jó :) úgyis imádok lovagolni.
Amúgy igen, sajnos a jobb térdem fáj.
Eléggé szarok az izületeim sajna, pedig túl idős még nem vagyok. Fiatalabban elég sokat és aktívan sportoltam, lehet hogy ez azért betett...
Egyik barátommal motoroztam most, azt mondta túl görcsösen ülök a motoron.
A fordított L betű kicsit szopó, mert ugyan lejebb kerül de hátrébb is. Majd lemegyek brénsztormingolni kicsit a garázsba.
....még.....
Ne kiabáld el!
Áh dehogy.
Max még jók a térdeink.
Olyan gonoszak vagytok
Ja.Valami ilyesmi.
asse rossz és elég általvetni a nyergen és lehet is a lovak közé csapni....
Én valami kengyelfélére gondoltam az még mozoghat is mindenfelé a bőrszíjon lógva.
Egy sima L alak lefelé amire trepnit lehet heggeszteni és jóvan....minek a sok varia?...
Nehezen de vágom.
Van itthon kazánlemez szerintem egy óra alatt kivágok valami alacsonyítóáttételizét.
térde fáj, de nem akar Intrudert venni.
vágod? :)
Egyre megy!
Hajós?
Nem tutajos?
Nem lehet mindenki A dunai hajós...
Még mindíg nem értem minek baxtatni a lábtartót?
na ja, akkor lesz gond ha már igen....
Lehet, hogy én ezt nem értem...

Mindenesetre találtam egy esztergályost, akinek elviszem a lábtartómat, megnézük tud-e vele valamit kezdeni. Félek amúgy, hogy nem, mert elég komplex darab :S
Azé' a nőnél más a helyzet......ahogy tapasztalódik az ember és korosodik minél kisebb ccm-re vágyik több okból is.....ugye 20 évesen még a makk lesz kék ha klotyóra ültem, 40 évesen semmi, 50 évesen a zacsi úgy bő tarisznyaközépig.....
erdekes atkotes....
boccccccs :)
Legalább ezres kell és minimum 160 paci keréken váltásra.Nem tudtátok?
Ilyen tendencia a barátnőim térbeli kiterjedésében nem figyelhető meg.
most nem akarom a nőkhöz hasonlítani, de ott is az ember nem veszi el az első barátnőjét (kivételek vannak). és mindig van egy evolúció. Aztán elveszi. "max még egy kis nyomaték" - na ja... :)