Engem sem a teljesitmeny mozgat, de valahogy az megfigyelheto, hogy sosem vettem gyengebb motort, mint amilyen volt . Egyfajta evolucio ez . Bar talan az ezredessel eljott a vegso lepcso...max egy kis nyomatekban megyek feljebb, sportossag mar nem vonz annyira
nem is arrÓl van szó, hogy erősebbet, de másmilyet :)
ha már egyszerre nem birtokolhatjuk az összes olyan vasat (pénz, garázsnégyzetméter), ami érdekel, akkor kénytelenek vagyunk váltogatni...
Amúgy komolyan nem értem,egyesek azt hiszik hogy azért marad fel az ember sokáig és csinálja a házit mert élvezi,vagy nem is tudom.Pedig nem ezért hanem mert: Muszáj.
És ha ezt senki nem csinálná akkor tele lennénk bölcsészekkel Bár bölcsből így is sok van
Nekem mikor pöfögött meg durrogott, akkor egy szál szakadt el a hátsó hengerre menő trafónál, és néha volt szikra néha nem. Mondjuk a tied más kasznis, lehet máshol mennek a kábelek is... ha nem találtok semmit nézd meg azt is.
valami van csörögj rám 30-547-57-19
holnaptól jövőhét szombatig szabis vagyok.
Bernáth-nál most nem nagyon van munka - sajna tegnap kollégámnak balesete volt aztán most nincs meló elvileg. Bár most sztem csak ideges ismerősömre aztán majd lesz vmi ....
Zargatom.
Most lementem kicsit spanoltam az alapjárati csavaron felbizgattam 1500 alá így pfög mint a saffhausen.
85 fokig melegítettem de már a szájszagom is kipufogós így leállítottam.
Még járkálok vele de a kannát és a gyufát bekészítem.
Szombaton mikor hol lesztek?
srácok, megy vki bp-ről debrecenbe mostanában úgy, hogy egy szétszedett gyermek kiságy beférjen - vagyis nem motorral? (125x70-es a legnagyobb darabja). nagy segítség lenne egy fuvar, köszi :)
Rossz hír.
Nem pont hidegen melegítésre tök tuti felmegy majd vissza és jó.
Utána mendegélek (megjegyzem most először örülök a városi 50-nek) megállok lámpánál és szórakozik.
Hát majd meg kell lesni vagy bekészítek egy ötliteres kanna benyát és gyufát.
ha már egyszerre nem birtokolhatjuk az összes olyan vasat (pénz, garázsnégyzetméter), ami érdekel, akkor kénytelenek vagyunk váltogatni...
Van barátnőm,nem hiszem hogy díjazná
Amúgy komolyan nem értem,egyesek azt hiszik hogy azért marad fel az ember sokáig és csinálja a házit mert élvezi,vagy nem is tudom.Pedig nem ezért hanem mert: Muszáj.
És ha ezt senki nem csinálná akkor tele lennénk bölcsészekkel
1 lbs 4,48N
ebből 87 ft-lbs kb. 118Nm
holnaptól jövőhét szombatig szabis vagyok.
Bernáth-nál most nem nagyon van munka - sajna tegnap kollégámnak balesete volt aztán most nincs meló elvileg. Bár most sztem csak ideges ismerősömre aztán majd lesz vmi ....
Most lementem kicsit spanoltam az alapjárati csavaron felbizgattam 1500 alá így pfög mint a saffhausen.
85 fokig melegítettem de már a szájszagom is kipufogós így leállítottam.
Még járkálok vele de a kannát és a gyufát bekészítem.
Szombaton mikor hol lesztek?
Majd tesztelem.
Leállni nem áll le.Lassításon fenn van 1400 körül majd megállok és gondol egyet leesik majd fel.
900-1600 közt ugrált gyakran. E miatt lassításkor néha leállt.
Nem pont hidegen melegítésre tök tuti felmegy majd vissza és jó.
Utána mendegélek (megjegyzem most először örülök a városi 50-nek) megállok lámpánál és szórakozik.
Hát majd meg kell lesni vagy bekészítek egy ötliteres kanna benyát és gyufát.
Ez az IAP izé drága?
Ezek a majom japok sem tudnak már.