Máskor tedd alá a tenyered ,úgyis annyi kesztyű van rajrad ,simán megúszná!
Mi a fenét csinálsz? Most dicsérted a gumid! Apám is megmondta: Soha ne bízz a gumiban!
Nemmmm.Semmi baja nincs csak kicsit horzsolt a vége ez még nagggyonnnnn jóóóóóó.
Viszont kormányból majd a következőnél adhatnál mennyiségi kedvezményt.
Szerintem megrémült hogy közelében sincs és még az a hülye motoros és keresztbeesik előtte majd beperelik.Kérdezte vagy 5x nem e lett bajom.Majd elkérte a személyimet is.Remélem nem bax meg elég a magam baja.
Lámpától start 4 méter észrevettem egy indexelő rendőrautót marha én megijedt és reflexből lmarta azt az istencsapása elsőféket.
Aszondom 4kM/h lehetett.
Ez az svmediás folkmusic kollégáé.Ne szidd mert olvassa itt is néha.
Amúgy meg nem úszom meg az őszi menetrend szerinti lassúmenetben reflexből besatuzott elsőfék miatti pofáraesést.
Ez már olyan rutinná fejlődött nálam hideg időben hogy rossz érzésem volt míg be nem következett.
Pár új horzsolás a kipuffon (most végre jobbra apszolváltam) meg a gombán és elállítódott kormányon és rutinosan megúsztam.Még fékkar sem hajlott.
No ez is pipa.
Na de nem bántalak ,látom kapod az ívet a gsxr fórumon is.
Te holnap délben indulsz, honnan? Ha meg tudom beszélni a vezetőséggel és leléphetek elöbb lehet hogy veled tartok!
Hát ,gondolom mindegyikben ,de momentán a bolt elött láttalak kikanyarodni a 30-asra.
Egyébként nálad az adhéziós tömeg extra tapadást eredményez ,bármilyen guminál!
Mi a fenét csinálsz? Most dicsérted a gumid! Apám is megmondta: Soha ne bízz a gumiban!
Viszont kormányból majd a következőnél adhatnál mennyiségi kedvezményt.
Aszondom 4kM/h lehetett.
Nagyon kapkodok az első fékre.
Mennyinél csúsztál meg?
Én díjaznám, ha a következő gépem ABS-es lenne.
jó, hogy nem lett komolyabb kár.
Amúgy meg nem úszom meg az őszi menetrend szerinti lassúmenetben reflexből besatuzott elsőfék miatti pofáraesést.
Ez már olyan rutinná fejlődött nálam hideg időben hogy rossz érzésem volt míg be nem következett.
Pár új horzsolás a kipuffon (most végre jobbra apszolváltam) meg a gombán és elállítódott kormányon és rutinosan megúsztam.Még fékkar sem hajlott.
No ez is pipa.
(Persze a tankon lévő ocsmány fóliát leszámítva...)
link
Te holnap délben indulsz, honnan? Ha meg tudom beszélni a vezetőséggel és leléphetek elöbb lehet hogy veled tartok!
Egyébként nálad az adhéziós tömeg extra tapadást eredményez ,bármilyen guminál!