Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vezetéstechnika vs majrécsík project............én az előbbire szavazok!
Máskor tedd alá a tenyered ,úgyis annyi kesztyű van rajrad ,simán megúszná!
Mi a fenét csinálsz? Most dicsérted a gumid! Apám is megmondta: Soha ne bízz a gumiban!
Ez a szín K8-as.....asszem.....
Nemmmm.Semmi baja nincs csak kicsit horzsolt a vége ez még nagggyonnnnn jóóóóóó.
Viszont kormányból majd a következőnél adhatnál mennyiségi kedvezményt.
Be kell fűrészelni a fékkarod félig ,ha nagyot akarsz húzni old a rendszer. A legolcsobb ABS. Fékkart meg úgyis majdnem minden esés után cserélsz!
Szerintem megrémült hogy közelében sincs és még az a hülye motoros és keresztbeesik előtte majd beperelik.Kérdezte vagy 5x nem e lett bajom.Majd elkérte a személyimet is.Remélem nem bax meg elég a magam baja.
A rendőr mit szólt?
Lámpától start 4 méter észrevettem egy indexelő rendőrautót marha én megijedt és reflexből lmarta azt az istencsapása elsőféket.
Aszondom 4kM/h lehetett.
Profin esel mar, meg kell hagyni... Lenyeg, hogy te egyben vagy
Tetszik a fehér, mondjuk fekete üléssel még jobban tetszene.
Nem esett.Szikrázó napsütés volt.Bajom ezeknél nincsen.De asszem a tavaszt egy vezetéstechnikai oktatással kezdem.
Nagyon kapkodok az első fékre.
Sajtószabadság van, nem?
Mennyinél csúsztál meg?
Én díjaznám, ha a következő gépem ABS-es lenne.
rainman....
jó, hogy nem lett komolyabb kár.
Ja és az a buszpadló darab spec horzsolás elleni találmány külföldről.Simán lejön.
Jó ez. Mintha valamelyik fórumon a tulaj is fent lenne...
Ez az svmediás folkmusic kollégáé.Ne szidd mert olvassa itt is néha.

Amúgy meg nem úszom meg az őszi menetrend szerinti lassúmenetben reflexből besatuzott elsőfék miatti pofáraesést.
Ez már olyan rutinná fejlődött nálam hideg időben hogy rossz érzésem volt míg be nem következett.
Pár új horzsolás a kipuffon (most végre jobbra apszolváltam) meg a gombán és elállítódott kormányon és rutinosan megúsztam.Még fékkar sem hajlott.
No ez is pipa.
Ez jól néz ki szerintetek?
(Persze a tankon lévő ocsmány fóliát leszámítva...)
link
Holnap mikor indul a túra?
Mar nincs hova javulnom
Ha nem akarsz köridőt javítani,nem lesz vele gond...........
Gyakorlatilag a legrövidebb.Szerintem piliscsaba felé.
Merre mennel, s mikor?
OK gödöllőről indulnék tarjánba közvetlen.
Na de nem bántalak ,látom kapod az ívet a gsxr fórumon is.
Te holnap délben indulsz, honnan? Ha meg tudom beszélni a vezetőséggel és leléphetek elöbb lehet hogy veled tartok!
Hát ,gondolom mindegyikben ,de momentán a bolt elött láttalak kikanyarodni a 30-asra.
Egyébként nálad az adhéziós tömeg extra tapadást eredményez ,bármilyen guminál!