Hát egyenlőre a netrisk-en néztem megvárom a biztositas.hut B1 ben egyenlőre a Köbe az 5800-áal vezet de a KH is 12e környékén van.
Úgyhogy jóeza rendszer egyenlőre.
És ja nekem, én se tanultam meg motorozni eddig.
Bár asszem nem is fogok úgyhogy gyöhet a B-king.
Naponta 6x mennek fel-le ,gondolom ismerik mint a tenyerüket.Hazai pályán én is a helyi menő csávó vagyok ,két faluval arréb meg nem bírom bevenni a kanyart!
Bár a szerencsének akkor is működnie kell ,ha az ember rutinból közlekedik!
Na erről a buliról is lemaradtam ,nem engedtek el korábban.
Viszont kerültem egy rövidebbet a környéken arra amerre nem nagyon szoktam menni. Első jobbos kanyarnál sóder ,a közepe meg felgyűrődve , persze átpattogtam a szemközti sávba, még jó hogy nem jött egy Ikarusz.Fél óra alatt 3x voltam életveszélyben,rájöttem hogy nem tudok motorozni!
Ezek a K..va szar magyar utak megölik a motorozás élvezetét!
Mikor van a legközelebbi túra?
A tegnapi gurulásról nincsenek képek, egyálltalán voltatok Zircen
Amit a kajálásnál említettél Tesód féle dolog
arról dobj majd 1 sms-t ha aktuális!
+36 20 340 2004
Kösz!
Úgyhogy jóeza rendszer egyenlőre.
És ja nekem, én se tanultam meg motorozni eddig.
Bár asszem nem is fogok úgyhogy gyöhet a B-king.
Nem néztem külön. Egy kalkulátoron megnéztem az ajánlatokat és idén is a K&H volt a legjobb, úgyhogy meg is kötöttem az oldalukon.
amúgy, jövő évi kötelezőm 8904Ft, K&H, B3
ne szerénykedj!
amúgy az utak botránosan SZARok...hova megy az istentelen sok adó?
itt a németeknél, nem vicc, megreped, már vágják szét meg javítják...tiszta betegek, ha rossz az aszfalt és náluk nem 50km autópálya van...
valszeg bódis rendszer kerül rá, mert a hangján kéne kicsit csiszolni
Bár a szerencsének akkor is működnie kell ,ha az ember rutinból közlekedik!
Viszont kerültem egy rövidebbet a környéken arra amerre nem nagyon szoktam menni. Első jobbos kanyarnál sóder ,a közepe meg felgyűrődve , persze átpattogtam a szemközti sávba, még jó hogy nem jött egy Ikarusz.Fél óra alatt 3x voltam életveszélyben,rájöttem hogy nem tudok motorozni!
Ezek a K..va szar magyar utak megölik a motorozás élvezetét!
Mikor van a legközelebbi túra?
na most vagy:
YBR 125 (kva jó gép főleg városba,olcsó)
YZF-R 125 (kva jó gép,drága)