Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van pár jó zenéjük...
Azért tetszik mert Jók!
mi ez a szerénység
Megbetegedtél?
Ennyiért hamar el kéne mennie...
Fene tudja, nekem mostanában tetszenek a számaik: http://youtu.be/bSMf0hwGErQ
Annyira gyenge, hogy vicces.
1.1M meg egy rakás cumóval ajándékba.

egyelőre csak itt az aprón, de most készülök hasznaltmotorra meg a többire.
adatlap/eladó holmik...
Ja.Max 2 hét és kiderül ami bederül.
oksa, szólj és segítek amiben tudok
Hol hirdeted? Mennyiért árulod?
szójjá má' muternak dobjon le szotyira pénzt.... http://youtu.be/9Ky41lTtknU
Dehogy írtam.Most láttam.De mivel még pénzem csak a 2/3-a van meg így egyenlőre nem is forszírozom.
Talán majd jövő héten.
Ha lesz kocsim lehet legrom megnézni.
írtál már neki? ha nevet v vmit tudsz mondani?
ismerek egy arcot aki ilyesmivel foglalkozik szerintem az övé, de így mailcím alapján nemtom
Ráér.Nem hajt a tatár.Majd következő szezonra kéne.
simán, de csak hétvégén vok itthon(péntek, szombat, vasárnap délelőtt)
Esetleg ránéznél ha megkérhetlek rá.
Még nincs csak 2 kilóm de ha megtom mennyi lesz a gyorshajtásom talán lesz több is.
ez itt van nálunk a városban
Hát én valószínű papírkutya leszek és egomnál csatlakozok!
Dobjatok 1 SMS-t mikor Letkésnél vagytok.
a számom

06 20 340 2004
link

Na ez például pont jó lenne a terveimhez.Valami ilyesmit nézek az SV mellé.Nincs semmilyen költség csak a pályaidom gumi és a pályadíj.SV meg túrára és ingázásra.A jövő évi biztosítás és adódíjak mellett kell a fenének forgalmis vagizós ezres.
Egy ilyen gép felhuzalkötegelőzött használt pályaidommal sokkal több élvezet nyujt mint egy ezres gixxer amit fenn kell tartani és nem jut lé a többi dologra.
És őszintébben vigyorgok ha egy ilyet dobok el pályán.
ja, a túrás dologgal meg abszolút egyetértek!

minap pont a költségeket számolgattam

ha kirepülök fapaddal korzikára és panziókban, motelekben szállok meg egy bérelt vassal (akár egy sima 400as burgonyával!) is olcsóbban jövök ki mint az oda-vissza út benzinje, pályadíjak, kempingköltségek, motorkopás, a motor felkészítése stb...
félreértettél, pont EZÉRT nem akarok már többet rálocsolni...

most ki lesz fehérítve, meg a gázos fejidom megigazítva, amit a köcsög szerelő úgy összegányolt...Nem volt elég lelkiismeretes, de a pénzt simán eltette.
Normális hátsó indexet kap, kormányfűtést a tél miatt (már régóta várt rá a kicsike ) és ennyi...

Most is fent van meghirdetve, de a kutyának se kell egy ezres...Túl nagy, és túl drága ahhoz amilyen öreg...Vagy csak szimplán pang a piac...Azért jó lenne elpattintani áprilisig.

Mindenképp sportgép lesz, valszeg 600 (1-2 keveset pályázott ki is van nézve, fórumos múltja lekövethető és nincs túlárazva, valós 25-35e km az órában), de ha lesz jóáron ezres, amit kétlek, akkor ezres és kezdődik a tanulás és a lassú haladás újra.

De nem bánom, mert rámfér a tanulás!
Arrafelé.
És nem megyünk a városba.Kigyössz a nulláson az M3-hoz majd Kemence felé a 2/a és szlovák kör után esztergom felöl talán visegrád vagy valami hasonló.

jónak tűnik,valamerre mennék... még reggelig kitalálom
Az korán van
Azt hittem valahogy errefelé tartotok...
Nem sok kedvem van bebumlizni a városba