Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy koso vagy vapor muszer 30-35 rugobol kijon.Es ha spec 650-est alakit a gixxer eleje miatt a jelado vegett is kakukk a muszernek.
Ezres mas ott nem.Max a design miatt.A gyari bumfordi kijelzonek nem a dogosseg a legfobb erenye.
Nagyon szép pedig az a fazék. Miért válnál meg tőle? És mennyiért? Az a baj, h nagyon nehéz venni motort, megkérdek 10 embert és 11 véleményt hallok. Mindenki mást mond. 650-es GSF Bandit pl nagyon tetszik nekem, de nem tudom miért nagyon kevés van belőle, aránytalanul kevesebb mint egy Fazer vagy Hornet
Ez is adja de hát ritkaság és olasz
tnt
Ha fejidom csere akkor lehet a kijelzőt is cserélni ha valaki nagyon akar pimpelni és van rá kess
Ah ha tankra teszed ezek a modern vekony darabok csak akkor lathatok csorognek meg ha leesnek.
telót észre sem vetted?
Van ott mas is.Pont a gixxer eleje a gond.Nem lehet ra rogziteni a sajat km orat meg a a sporolas miatt megy fel cross formedveny idomka.
Pedig az aftermarket piacon van jopar szebb darab,vagy mas markaknak pl a z750-1000 most futo szogletes lampa/fejidomja illene az sv-re.
A fazekat nem bántom szerintem mert lehet nem sokat él még nálam
Kicsit felment az ára..múltkor 8kiló körűl volt?
sv1000 fehér
De erre csak rávágtak egy fejidomot...Ezt a fészerrel is megtudod csinálni:D
Pont olyan mint amit osszehoztam a nakedesitessel.
De lejjebb mar nem raknam.Max idommal egyutt.Bar az meg talan palyara jobb.
Ehh fene tudja.
Ez is tetszik:
sv1000
En szeretem az en oszveremet
Valami tesztet olvastam a sbk-ban és pont a duki volt az amire azt mondták,hogy előredőlősen sportos a kormány.
A kinézet a fura,Olyan befejezetlen átmeneti .Bár pont a ducikon ahogy néztem lelógó csutkaszerű képződmények vannak amik mintha picit tórásabb csutkák lennének ami KB egykutya.
Attól még,hogy valami egyenes kormánnyal készüll még lehet kényelmetlenül sportos..Pl:ducati s4r
ja:)Hát ahhoz nem kell sokat alakítani az SVn:)
Lezúzott majd asszem minőségi sportmotor futómű elemekkel megjavított SV.Kicsit fura nekem a sport hasalós kezelőszervek és a naked design keveredése.
A naked normál kormánnyal az igazi a sport csutkás meg idommal.
NO keveredés.
És a farokidom hiánya is picit bizarr.
múltkori?
Nekem a múltkori fehér sv nagyon adta
Már ebből volt egy 10 oldalon át menő véres vita
Ha az SVvel csak annyi problémád van hogy nem elég dögös,azon lehet segíteni.Milyen gép tetszik?
De.

Annak a 3 szerencsétlen bogárnak akivel találkozom.
Gyere vazze.Én se szeretnék 4 kor a hidegben motorozni.
Ha emberi időben várható a hazaérkezés lehet, hogy mennék.
Nem lesz durva az a 2-es nehézségi fok?