ült már rajta, tetszett neki, mondja, pont az ő mérete...ami az apró 600ast nézve, állja a helyét...
én sem húztam...igaz, csak kezdetben...most már inkább csak a csekkek miatt nem húzom, de ha lesz időm eljutni egy laser interceptorig, akkor már csak az útszéli fák állíthatnak meg
Az enyémre nem tudtak csak azt mondani hogy hmmmm szét kell szerelni a fél műszerfalat és beépíten egy másik vezérlőt.
Pedig kulcsot akartam másolni hogy legyen egy pluszba.
Valami Phase 2-es Punto immo ami nagyon acélosra sikerült csak egy kulcs 36e+tanítani ha rádiós kulcs kell az 40e felett.
Komplertt kéne a szettet cserélni mert kikoptak a lamellái a zárnak és túlhúzom az indítási pontnál.
Bár most ráérzek és nem csinálja csak ha más ül be.
Tiszta indításgátló.
Simán cserélhető, csak az imo jeladó gyűrűjét kell átpattintani. De itt pesten a Hungária-Kerepesi sarkon a zárkirályba simán megcsinálják pár ezer forintért.
Az ero egy dolog, meg ott van a motor sulya, valamint az ulespozicio, ami szerintem kezdokent nagyon nem szerencses...egyenesen ulve sokkal jobban iranyithato egy motor, foleg lassu kanyaroknal. De ki kell valahogy probalni par tipust...az a tuti
Aki esetleg kompetens a témában adhatna valami segítő választ:
A kocsimban(clio) kinyúvadni látszik az önindító,a kulcsot behelyezve csak nagy szenvedés árán lehet elfordítani.Meg lehet oldani az önindító cserét immobiliser esetén is?
Neki van bajsza.
sU5958
Öcsi monnya bluputtyot lehet varázsolni laptopira.
én sem húztam...igaz, csak kezdetben...most már inkább csak a csekkek miatt nem húzom, de ha lesz időm eljutni egy laser interceptorig, akkor már csak az útszéli fák állíthatnak meg
Pedig kulcsot akartam másolni hogy legyen egy pluszba.
Valami Phase 2-es Punto immo ami nagyon acélosra sikerült csak egy kulcs 36e+tanítani ha rádiós kulcs kell az 40e felett.
Komplertt kéne a szettet cserélni mert kikoptak a lamellái a zárnak és túlhúzom az indítási pontnál.
Bár most ráérzek és nem csinálja csak ha más ül be.
Tiszta indításgátló.
A kocsimban(clio) kinyúvadni látszik az önindító,a kulcsot behelyezve csak nagy szenvedés árán lehet elfordítani.Meg lehet oldani az önindító cserét immobiliser esetén is?