Nem akarok beleugatni, meg mar biztos masok is mondtak, de egy cbr600 nem sok egy kicsit noi kezdomotornak? Vagy mar vezetett motort a leanyzo? Parom motorozni akarna, biztosan nem ilyen kategoriat ajanlanek neki...
Én most ha lenne lóvém két dologba fektetném:
1,Katonai és védelmi technikákba.
(sárgákkal tuti lessz affér a ruszki határon)
2,Űrturizmus.
A polgári felhasználású űrrepülés 20 éven belül akkora üzlet lesz mint az internet.
(gazdagék tuti nem tudnak hova menni lassan mert minden snassz lesz)
Ki kell elégíteni és lehet pénzt szakítani.
Hát a normális társadalmakben egy feleség 2,75 gyermek egy anyós karácsonykor a normális vágyálom.
Meg az egy hónap szabi nyáron a ház a kertvárosban 10 négyzetméter gyeppel és egy labrador.
itt világnézeti különbségek vannak, de súlyosak...
én nem azért veszek egy vasat, h addig menjek vele, míg kimotorozom...Csajt sem azért szerez az embert, h végül feleséget csináljon belőle, meg két gyereket!
Próbálgatom, h melyik jön majd be amelyiket végül megtartom...Ha az sv-nek sportosabb kinézete lenne, megtartanám örökre...Mert egy kiszabott jó motor.Főleg a hangja, de egy svédasztalról se az ananászt szeded a tányérodba egyedül, nem?!
a kiscbr a barátnőmnek v an kinézve...a hozzáértők a 2004-5ös cbr-t tartják a legjobbnak, ezért vannak ezek megcélozva.Kb. 1M körül tartják az árukat, elég sokat farokhosszabbítónak vettek meg dokik, jogászok, h aztán álljon a garázsban, na ilyenekre vadászom éppen...
Én lehet eladom a fazekat ha nem fogom bírni fenntartani illetve ha nem tudom használni.Azért,hogy kihasználatlanul álljon itt a motor és csak a pénzt vigye felesleges fenntartani..
Egy ezres sbk-ot kimotorozni lehetetlenség közúton de azért még pályán is feladná a leckét sok embernek.Itt esetleg az egykeró királyok lehetnek a motorra veszélyesek ha használt motort néz az ember..
ő is óvatos driver...menni fog neki...ezzel is lehet lassan menni, főleg ha max. 8000ig forgatja, akkor még nyomatékan sem ijesztő...
szóval jó lesz az
Zoli erre mit mondasz?hogy lehet 2008 márciusi?Ennyire beragadt utolsó darab lenne?
sv1000
amúgy jól látod...a sárgák le fogják nyomni a világot:)
kit ne érdekelne az űrturizmus?Én is mennék egy buszjegy áráért, ha lehetne
Én most ha lenne lóvém két dologba fektetném:
1,Katonai és védelmi technikákba.
(sárgákkal tuti lessz affér a ruszki határon)
2,Űrturizmus.
A polgári felhasználású űrrepülés 20 éven belül akkora üzlet lesz mint az internet.
(gazdagék tuti nem tudnak hova menni lassan mert minden snassz lesz)
Ki kell elégíteni és lehet pénzt szakítani.
Tiszapüspökiből van itt fenn valaki?
a magyar mióta az?
egyébként az egész nyugati világ rohad...a sárgák a spájzban vannak
Meg az egy hónap szabi nyáron a ház a kertvárosban 10 négyzetméter gyeppel és egy labrador.
én nem azért veszek egy vasat, h addig menjek vele, míg kimotorozom...Csajt sem azért szerez az embert, h végül feleséget csináljon belőle, meg két gyereket!
Próbálgatom, h melyik jön majd be amelyiket végül megtartom...Ha az sv-nek sportosabb kinézete lenne, megtartanám örökre...Mert egy kiszabott jó motor.Főleg a hangja, de egy svédasztalról se az ananászt szeded a tányérodba egyedül, nem?!
a kiscbr a barátnőmnek v an kinézve...a hozzáértők a 2004-5ös cbr-t tartják a legjobbnak, ezért vannak ezek megcélozva.Kb. 1M körül tartják az árukat, elég sokat farokhosszabbítónak vettek meg dokik, jogászok, h aztán álljon a garázsban, na ilyenekre vadászom éppen...
...
a kanyarokat! :)
Zsé"kanyarvadász"kettő bármilyen motort pikk-pakk kimotorozik.
Majdnem mint Csák Norisz.
Ő hozzá igazítják a motorokat nem fordítva.